Започва учебната година в УНСС

През 2005 г. УНСС е участвал в 46 български и чуждестранни проекти и 13 международни научни прояви
24 сеп 2006 16:41,

В понеделник от 10 часа ще се проведе официалното откриване на учебната година в Университета за национално и световно стопанство (УНСС), съобщиха от висшето учебно заведение. На откриването ще присъства ректорът на УНСС Борислав Борисов.

Университетът за национално и световно стопанство е едно от най-големите и най-стари висши икономически училища в България и в Югоизточна Европа, с над 80-годишна история.

В УНСС има 7 факултета: Общоикономически, Финансово-счетоводен, Отрасловоикономически, Икономика на инфраструктурата, Международна икономика и политика, Управление и информатика и Юридически. Преподавателите са 500, от които 285 професори и доценти.

През 2005 г. УНСС е участвал в 46 български и чуждестранни проекти и 13 международни научни прояви. Ежегодно всеки трети член от научно-преподавателския състав на университета участва в мащабни международни проекти или в проекти, възложени от държавните органи, а всеки пети - в организирани от органи на публичната администрация или бизнеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание