Заради строежа на метрото: Пропадна част от "Сливница"

Участъкът се намира над строящата се метростанция на пл. "Лъвов мост"
19 сеп 2010 08:27, Красимир Ангелов
115
Заради строежа на метрото: Пропадна част от "Сливница"
Снимка: БГНЕС

Пропадна най-северният участък от пътното платно на столичния бул. "Сливница", съобщи  БТА, цитирайки представители от Столична община.

Пропадналият участък се намира над строящата се метростанция на пл. "Лъвов мост", а инцидентът е станал в събота следобед.

За щастие няма причинени щети върху превозни средства вследствие на пропадането.

От общината е създадена организация за бързо отстраняване на проблема. За момента е възможно преминаване върху само една от лентите за движение от пл. "Сточна гара" към бул. "Христо Ботев".

Участъкът, който е пропаднал, е в зоната на строителството на метростанция "Лъвов мост".

Именно заради строителните дейности са въведени редица ограничения в движението по бул. "Сливница", като мястото на пропадането е част от стеснения участък на пътното платно за преминаването на превозните средства от бул. "Христо Ботев" към бул. "Княгиня Мария Луиза", уточняват от Столична община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: метрометростанция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 112 от 111По никого не съм плюл. Не съм пропагандатор. За момента мнението ми за това правителство е положително. А ти, разбрал, не разбрал се нахвърляш, първо помисли след това пиши. Май ти си нечий пропагандатор. За манталитета имах предвид всички ни и твоето писание го доказва...
106
5
 
1
 
! Отговори
mafia преди 13 години
До 111, такива пропангатори като теб БОЛ. Я да те питам според теб, кой трябва да застане зад власта? Ти ли трябва да застанеш и да водиш НАРОДА? Плюеш по тези, кои тогава трябва да ги заместят. Щом говориш срещу тях значе имаш други в предвид, кой са те?
105
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до Shark ot 99Крадем едни от други, защото държавата сме ние. Смениха се правителства, депутати, чиновници през тези 20 години и промяна има много малка. И всички тези хора са излезли измежду нас. Това показва, че всичко идва от манталитета на хората. И всеки псува държавата все едно е някакво свисше същество дошло тук от някъде другаде да ни прекара. И също докато смятаме, че политиката е най-важна за развитието на държавата, а не икономиката нещата ще продължат да са така.
104
0
 
1
 
! Отговори
до 109 преди 13 години
Dude,много си прав! Но има една малка подробност - и в двете страни краденето от държавата а ла "All inclusive", е доста по-ограничено. Затова и нещо на полза роду остава.
103
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В Холандия и Швеция здравеопазването е безплатно, защото плащат 50-55 % данъци, а тук е 10% и то върху минимални заплати. От къде очакваш да има пари, след като повечто българи не плащат?
102
1
 
4
 
! Отговори
Shark преди 13 години
до 99 - аа не е вярно че крадем един от друг. Шепа хора, наречени управляващи крадат от целия народ. Иначе за това дали безплатните работи са причина да фалира комунизма може да се поспори. Как може здравеопазването в Холандия, Швеция и др. да е безплатно?? Защо не фалират. Абе бвичко си е политика, не става въпрос нито за образование нито за здравеопазване, номера е шепа хора да забогатяват.
101
0
 
3
 
! Отговори
Shark преди 13 години
96- Не ми говори на "***" простако!! Явно никакво образование не си получил. Простаци е имало винаги, лошото е че напоследък много се нароихте такива като теб със "средно" - килийно образование, получено не знам къде си /не искам да обиждам никое училище/. И това е друга пирична да сме на този хал, простотията на такива като теб.
100
4
 
5
 
! Отговори
Brrrrr преди 13 години
Най-голямото падение на българите е,че избраха за държавен глава.телохранителя на правешкия мафиот.С това излязохме пред Африка и Латинска Америка.Патронът лъжеше наивното население,че 1980 г.ще живее в комунизЪма-"на всекиго според нуждите".През 1989 г.държавният глава заяви,че Бългаеия е фалирала.След още 10 години държавен глава стана охраната му,сдобил се преди това някак си с банка.Не със солунската митница.С банка!! Егати населението.
99
2
 
3
 
! Отговори
аз преди 13 години
ми то след като паднат от власт ще им трябва на всичи гербери по един парцел на луната, за да има къде да се изселят
98
2
 
5
 
! Отговори
Малеее... преди 13 години
Парцел на Луната е получил регионалният министър Росен Плевнелиев за 42-рия си рожден ден от приятел. Герберите нямат умора. Пази Боже сляпо да прогледа!
97
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да не говорим, че наскоро зрителите на BBC във Великобритания избраха... Карл Маркс за най-великия мислител на отминалото хилядолетие.Той печели надпреварата с огромна преднина пред останалите кандидати.Явно, е че доверието към него и идеите му е голямо, въпреки падането на СССР, дори там където социализъм никога не е имало.Защо в класацията липсват и Адам Смит и Филип Котлър - идеолозите на капитализма и финансовите пазари?Ясно е защо-към капитала НИКОГА И НИКЪДЕ НЕ Е ИМАЛО И КАПЧИЦА ДОВЕРИЕ.
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комунизъм никога не е имало никъде по света и той няма как да е фалирал, след като никога не е бил установяван.В Народна Република България и СССР икономическата система беше социализъм, НИКОГА не е била комунизъм.А това за дълговете към богатите западни държави, но нямащи почти никакви природни ресурси, странно откъде им идва богатството, си е 100% мит.Всички имаха дългове главно към Русия, понеже разполага с много повече ресурси и територии от всички западни страни, САЩ и Канада взети заедно.
95
0
 
0
 
! Отговори
tedy преди 13 години
e dano da go napraviat tfa metro :D:D ako zaraboti i se izgradat i drugite linii 6te e super iako :) trafika 6te namalee ^_^
94
9
 
5
 
! Отговори
айше преди 13 години
На мен метро не ми трябва!!!Искам пълен хладилник и да мога да заведа децата на море!!! Да се увеличат и социалните и пенсийте и заплатите. Това очаквам от ГЕРБ
93
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До SharkКомунизмът фалира точно защото имаше безплатно образование, задравеопазване и 20 дни на морето всяка година. Почти всички държави от така наречения СИВ натрупаха дългове към богатите западни държави в стремежа си да поддържат илюзията, че всичко това е възможно. На онези им писна в един момент и се преустанови с глупостта наречена комунизъм. А че през тези 20 години се краде е безспорно, но това е до народ не до система. Ние си крадяхме и при комунизма, крадем си и сега. Един от друг.
92
0
 
3
 
! Отговори
До неграмотника преди 13 години
А какво лошо има да ти купуват мотокарите японци, пък било и за скрап (така се пише)? Нали си плащат. Хитро сме ги продали даже.
91
3
 
2
 
! Отговори
ДА ама НЕ!!!!! преди 13 години
ДА ама НЕ!!!!! От секъде бяхме по добре!!!! Ти ли си сляп или сте глух, а май че и двете!!! А може и да си правен от чикя.....
90
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво се оплакваш? И аз съм получил образование (средно) през социализма, но сега съм по-добре отколкото тогава. И без да крада.
89
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комунизъм и тоталитализъм са съвсем различни неща.Обратното на комунизъм е капитализъм, НЕ ДЕМОКРАЦИЯ, което е обратното на тоталитаризъм.Комунизъм е икономическа система, а не форма на управление!Аман от чули-чули недочули от тук-там хора, които нямат даже понятие за какво говорят.
88
1
 
10
 
! Отговори
Метро преди 13 години
Ще престанете ли във всяка новина относно метрото да се псувате на комунисти/империалисти или софиянци/селяни? Да, факт е, че метрото беше започнато още по Татово време. В момента се строи със закъснение от близо 2 години, а виновниците мисля, че са ясни на всички. Спомнете си и кога се построиха първите отсечки-през 98ма, нали? Не знам дали си спомняте как бяхме във финансово състояние в периода 1989-1998?? Метрото е инвестиция, струваща милиони все пак.