Заради строежа на метрото: Пропадна част от "Сливница"

Участъкът се намира над строящата се метростанция на пл. "Лъвов мост"
19 сеп 2010 08:27, Красимир Ангелов
115
Заради строежа на метрото: Пропадна част от "Сливница"
Снимка: БГНЕС

Пропадна най-северният участък от пътното платно на столичния бул. "Сливница", съобщи  БТА, цитирайки представители от Столична община.

Пропадналият участък се намира над строящата се метростанция на пл. "Лъвов мост", а инцидентът е станал в събота следобед.

За щастие няма причинени щети върху превозни средства вследствие на пропадането.

От общината е създадена организация за бързо отстраняване на проблема. За момента е възможно преминаване върху само една от лентите за движение от пл. "Сточна гара" към бул. "Христо Ботев".

Участъкът, който е пропаднал, е в зоната на строителството на метростанция "Лъвов мост".

Именно заради строителните дейности са въведени редица ограничения в движението по бул. "Сливница", като мястото на пропадането е част от стеснения участък на пътното платно за преминаването на превозните средства от бул. "Христо Ботев" към бул. "Княгиня Мария Луиза", уточняват от Столична община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: метрометростанция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
32
 
! Отговори
Макаров преди 13 години
Да го строят по бързо че България няма къде да се приюти освен в столицата.Според прогнозите към 2050 цялото население ще живее в столицата и крайбрежието на морето.Останалата част от страната ще е заселена с *** главните пътни артерии ще са контролирани от въоражена полиция с цел осигоряване на безопасноста.
66
7
 
22
 
! Отговори
John Smith преди 13 години
Нещто се поизсилиха с това метро някои хора.Не бива да се строи с такива темпове и не бива да се блокират основни пътни градски артерии по този начин.Плюс това аз съм скептичен относно това,че редовия гражданин ще си остави колата и ще вземе метро за центъра...Освен центъра ако не го направят като центъра на Лондон - да се влиза само с такса,която е страшно скъпо удоволствие.Като изключим всичко това,метрото е и една супер далавера за някои хора...Сещате се кои... ;-)
65
5
 
11
 
! Отговори
Откривател преди 13 години
Айде Боко бързо бегай да режеш лентата....
64
13
 
5
 
! Отговори
натура преди 13 години
Аз пък съм против строежа на магистрали и пречиствателни станции защото ТЕ НЕ СА ЕКОЛОГИЧНИ!!! Нормалният екологичен цикъл е след изхождане например, природата сама да рециклира екскрементите без намесата на човека, а магистралите разрушават биотоповете около пътищата. Против метрото съм по същите причини. Забравих да кажа, че също не съм от София и не искам да плащам за метрото на софиянци!!!
63
1
 
3
 
! Отговори
mancho преди 13 години
На баба ти дупницата
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
64, и какъв е извода? Да им дарим на кьолнлии Боко, да ги научи как се стои метро!
61
28
 
2
 
! Отговори
дупничанин преди 13 години
Аз също съм против метрото в София! То отнема прехраната на много хора. Имам предвид таксиметрови шофьори и маршутки. Изобщо по-добре без метро. Не ъсм от София, но това е моето мнение.
60
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
61, даже при пропадането на сградата в Кьолн загинаха 3-*** души, а околните сгради също са започнали да се пропукват и накланят.
59
15
 
6
 
! Отговори
роза люксембург преди 13 години
А така! Ние от БСП като строим ифраструктура не допускаме подобни издънки! По-добре е София да няма метро, а парите да се дадат за съдебната система и здравеопазването. И защо и е на София метро въобще? Откакто ГЕРБ са на власт строят, строят като че ли ще живееем 100 години, а хладилниците ни са празни.
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Къде е тая Бойкова могила, че като идвам в столицата искам да се снимам пред нея?
57
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Миналата година в центъра на Кьолн пропадна цяла сграда заради метрото.Ангела Меркел хич я няма значи - цяла сграда да пропадне.
56
1
 
0
 
! Отговори
до 51 преди 13 години
nolname, BGUSTREM са комунисти.
55
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз не бих пътувала в софийското метро - кой знае кога ще се срути отгоре и ще затрупа сума народ
54
2
 
5
 
! Отговори
Калин преди 13 години
че кой да ви критикува, тя държавата пропадна .. гърбавите на са ли Б отбора .. :)
53
6
 
6
 
! Отговори
специалист преди 13 години
Да има подобни проблеми е съвсем нормално. В Брюксел при строежа на метрото беше пропаднал участък от булевард с дължина 35 метра на дълбочина 1 и 50 м.
52
11
 
13
 
! Отговори
KU4E преди 13 години
Всяка седмица има инцидент по стоителството на метрото. Отдавна някой трябваше да си подаде оставката! Освен това не трябва така да се бърза, защото това води до некачествено строителство. Същото е и с автомагистралите! Ама нали искаме да усвояваме еврофондове. Лакомия до шия!
51
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сега трябва само едно малко земетресение от 4-та спепени ще стане ясно колко издържали сградите дето безобразно ни лъжат (до 7-*** степен)то и без земетресение София си пада...
50
1
 
4
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Последните няколко дни по т.нар медии опяват, обливат и ни занимават с темата "Кибер насилие" вместо да обърнат внимание на реални проблеми. Темата не е актуална някои пак ли ще пребира пари за да решава надутият балон!Анадолска му работа.
49
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нищо чудно е да имаме този резултат... То нали улиците дето ги направи Борисов и се би в гърдите, какво чудо е направил, та го избрахме за министър председател още на следващата седмица се оказаха дефектни. И до ден днешен нито Цариградско шосе нито Шипченски проход са като хората. На Шипченски проход зимата имаше дупки по една педя дълбоки а на много места трасето е хлътнало (пропаднало). Само дано не са такива и магистралите дето ще ги правят ...
48
11
 
2
 
! Отговори
nolname преди 13 години
ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯТ ФОРУМ!!!НИЕ СМЕ НЕФОРМАЛНО МЛАДЕЖКО СДРУЖЕНИЕ БГ УСТРЕМ!НИЕ СМЕ ЗА ЕДНО ЧЕСТНО, ПАТРИОТИЧНО, ОТКРИТО И СЪРЦАТО УПРАВЛЕНИЕ, КАКТО НА ДЪРЖАВНО, ТАКА И НА МЕСТНО НИВО!НИЕ СЕ БОРИМ ПРОТИВ НЕРЕДНОСТИТЕ КОИТО НИ ОБКРЪЖАВАТ ЧРЕЗ СЕЗИРАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ОРГАНИ И ПРИЗОВАВАМЕ ЗА ЕДНО ПО-БУДНО И ОТГОВОРНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО!ВСЕКИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ ПРИ НАС, НЕЗЕВИСИМО ОТ НЕГОВАТА РЕЛЕГИОЗНА И НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ!КОЛКОТО СМЕ ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОСИЛНИ ЩЕ БЪДЕМ!БГ УСТРЕМ!!! BGUSTREM.ACEBOARD BGUSTREM.WEEBLYДОБРЕ ДОШЛИ И В НАШАТА БЕЗЦЕНЗУРНА ТЕМА ОЗАГЛАВЕНА- ТРИБУНА