Заради строежа на метрото: Пропадна част от "Сливница"

Участъкът се намира над строящата се метростанция на пл. "Лъвов мост"
19 сеп 2010 08:27, Красимир Ангелов
115
Заради строежа на метрото: Пропадна част от "Сливница"
Снимка: БГНЕС

Пропадна най-северният участък от пътното платно на столичния бул. "Сливница", съобщи  БТА, цитирайки представители от Столична община.

Пропадналият участък се намира над строящата се метростанция на пл. "Лъвов мост", а инцидентът е станал в събота следобед.

За щастие няма причинени щети върху превозни средства вследствие на пропадането.

От общината е създадена организация за бързо отстраняване на проблема. За момента е възможно преминаване върху само една от лентите за движение от пл. "Сточна гара" към бул. "Христо Ботев".

Участъкът, който е пропаднал, е в зоната на строителството на метростанция "Лъвов мост".

Именно заради строителните дейности са въведени редица ограничения в движението по бул. "Сливница", като мястото на пропадането е част от стеснения участък на пътното платно за преминаването на превозните средства от бул. "Христо Ботев" към бул. "Княгиня Мария Луиза", уточняват от Столична община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: метрометростанция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
12
 
51
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Аз не съм нито стара нито комунистка и малко съм живяла по татовото време.Но получих образование, на ниво и безплатно, здравеопазване-също на ниво и безплатно, не помня родителите ми да са били безработни, всяка година ходехме на море по за 15-20 дена. Сега ще ревнете срещу мен че затова сме на този хал, щото било безплатно. Несме затова,а защото последните 20г. се краде безогледно и без мисъл се закриваха заводи.А че е имало и отрицателни неща не споря.
86
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами дано по-скоро пропадне и управлението на ГЕРБ в такъв случай...
85
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
sofia e malak grad samo metroto i lipsva, a i bez lavove 6te si ostaneme
84
14
 
15
 
! Отговори
ttr преди 13 години
Др Иванов, ако тодор живков беше още на власт, щяхме мост до Марс да сме направили. Ха ха, какви совалки бе брато, нещо си пил или си стар комунист, ронещ сълзи за татово време. Бяхме свръхизостанала страна, компютрите бяха крадени от Епъл, мотокарите ги вземаха заради чугуна, трактори ЮВЗ и Баларус и лад и москвичи шестваха у нас. Руски Електрон 714 струваше 800 лева, пералните бяха Перла 04 и 05,изобщо - живеехме като прасета. Докато света
83
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Др.Иванов те и японците ни взимаха новите електрокарит и мотокарите произведени от "БАЛКАНКАР" за скраб
82
2
 
7
 
! Отговори
надежденка преди 13 години
Да не вземе да пропадне и тука в "Надежда", че и без това си е пропаднал и разбит квартала, та само това ни липсва.
81
3
 
2
 
! Отговори
za 80 преди 13 години
Doktore, gledai si bolnite..............ne govori za PC, 4e e smeshno
80
2
 
4
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Абе тя тая земя заприлича на швейцарско сирене.Какво очаквате да се случва в бъеще?
79
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
защото не всички пътища водят към Перник. хората пътуват и в други посоки, не само към центъра на вселената
78
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бате, магистрала Люлин нали я правят точно заради Перничани ... сега освен метро до вас сигурно ще поискаш и балета на Слави да ти носи кафе.Не само до Хладилника, до всички жилищни квартали на софия трябва да има метро. Само че Перник не се натиска да е квартал на София доколкото се сещам.
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Натура, халтура. Криворазбрани еколози. Природата сама рециклира екскрементите, но в природата няма битови води, нито милион екскременти на едно място. Не само магистралите, всеки път разрушава биотопИТЕ. Не знам метротото какъв биотоп разрушава.Една магистрала може да бъде построена с защитни стени, насипи и тунели, за да може животните да преминават без да им пречи. А може и да е построена като у нас, за да се направи тунел, събаряш баира, лееш бетон и го засипваш отгоре с чакъл ... о.О.
76
35
 
6
 
! Отговори
фоксваген голф преди 13 години
Moже ли някой да ми обясни АРГУМЕНТИРАНО защо ни е това метро и тея магистрали? Преди си карахме без тия простотии и нито улици пропадаха нито имаше проблеми. Ако има нещо като метро до Перник ОК! защото като пътувам сутрин е страшно, но защо е тая линия до Хладилника питам аз??
75
38
 
35
 
! Отговори
Др. Иванов преди 13 години
Ако беше Тодор Живков още на власт досега не метро, а космически совалки щяхме да правим!!!Спомнете си кой произведе първите компютри в Европа. Правец се грабеше като топъл хляб и бяхме на първо място в света по производство на олово!!! А сега какво? Пропадат улици. Ето това ни донесе демонокрацията!
74
6
 
11
 
! Отговори
asi преди 13 години
boikooo izkarai parite na zvetelina i krizata wte svarwi za bg.
73
21
 
11
 
! Отговори
Metro преди 13 години
Какво метро бе, едни конски вагони, само че малък калибър, без свястно обозначени спирки, без адекватни съобщения, тъй като са на запис, а той се размества непрекъснато. Пълен ***, много далеч от Европа. Билетите важат само за тези конски вагончета, само там се и продават. Е, има и една бесполезна комбинация, която не е хич евтина. То тепърва има да пропада! Борисовки!
72
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко знае и може! Сега, като се върне от инструктажа в САЩ ще знае и ще може още повече ;)
71
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не се заяждай с Бойко, защото далаверата е в метрото, магистралите, Горна Арда и вятърНИЧАВИТЕ електростанции (на Цветелина)!
70
12
 
30
 
! Отговори
kk преди 13 години
За да задоволи "ЕГО-то" си Премиерът ще разруши София!Има нужда от "метро",но къде са му "инженерите" на Бойко?!Срам!Дано и "магистралите" не ги спохожда същата участ,макар,че е малко вероятно!Пътищата строени по "Бай Тошово" време издържаха 30 години,а Бойковите издържат по няколко месеца!!!
69
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"метрото е и една супер далавера за някои хора...Сещате се кои... "Това да не е намек за една банка и разни офшорки?
68
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А Бойко в метростанцията ли беше?