Заради строежа на метрото: Пропадна част от "Сливница"

Участъкът се намира над строящата се метростанция на пл. "Лъвов мост"
19 сеп 2010 08:27, Красимир Ангелов
115
Заради строежа на метрото: Пропадна част от "Сливница"
Снимка: БГНЕС

Пропадна най-северният участък от пътното платно на столичния бул. "Сливница", съобщи  БТА, цитирайки представители от Столична община.

Пропадналият участък се намира над строящата се метростанция на пл. "Лъвов мост", а инцидентът е станал в събота следобед.

За щастие няма причинени щети върху превозни средства вследствие на пропадането.

От общината е създадена организация за бързо отстраняване на проблема. За момента е възможно преминаване върху само една от лентите за движение от пл. "Сточна гара" към бул. "Христо Ботев".

Участъкът, който е пропаднал, е в зоната на строителството на метростанция "Лъвов мост".

Именно заради строителните дейности са въведени редица ограничения в движението по бул. "Сливница", като мястото на пропадането е част от стеснения участък на пътното платно за преминаването на превозните средства от бул. "Христо Ботев" към бул. "Княгиня Мария Луиза", уточняват от Столична община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: метрометростанция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голема работа!
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
!!!Простреляха Стоян Кръстев-Драгановеца!!! Пак започнаха да се стрелят, мина им шубето от Боко.
45
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е, понеже се доведоха миризливите анадолски строителни специалисти! Защото в България сме цъфнали и вързали, няма безработица и нашите строители са затрупани с работа, та се водят тези нещастници да ни строят тука, а нашите хора да стоят без работа и гладни. Същите велики турски строители строиха Мол Сердика - заплати по 4000 Евро плюс 1000 лв лева. И какъв е резултата2 За трети път правят облицовката на сградата и тя не е като хората! Сега отново отзад сградата е в скелета и се ремонтира
44
3
 
2
 
! Отговори
Bob преди 13 години
Това е от земетресенията... Много ми е чудно, с колко ли сантиметра е потънала София след тях... Защото при такова раздрусване неминуемо има разлика след това...
43
10
 
10
 
! Отговори
кузман преди 13 години
ХА СЕГА ДЕ! ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖА ДА СЕ НАМЕРИ ЕДИН ЧОВЕК В СОФИЯ , ЗА ДА КАЖЕ НА ТАЯ ФАНДЪЧКА ЧЕ РАБОТАТА ОТИВА НА ПО-ЗЛЕ! ОСОБЕНО С ТЕЗИ УМРЕЛИ ТЕМПОВЕ!
42
1
 
14
 
! Отговори
УФФ преди 13 години
Абе какви са тези работи. Никакво пропадане няма-просто една от многото дупки в София, не е от метрото, а от строителство на канал покрай него изобщо пълна боза са направили от общината като дават инфорации. Май излиза като филма, че не е шветски сексуален, а съветски социален.
41
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Иван Костов е виновен
40
3
 
7
 
! Отговори
petia преди 13 години
Какво пропадане и тям подобни. Преди малко минах от там и нищо няма. Пак правим от мухата слон. Тия отобщината като дават информация да са по-точни и да не преувеличават, а и дарик радио нещо са изперкали като от една малка кръпка за дупка, ако това въобще това може да се нарече така,правят слон. Ами то тогава трябва за всички лоши асфалтови пъйтища в София и особено в малките улички осеяни с дупки да се пишат романи.
39
0
 
7
 
! Отговори
ratchet преди 13 години
нали трябва сензация да се направи
38
2
 
11
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Ааай! ФАНДЪК!
37
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Станишев е виновен!" ХАХХАХАХА 100%! Видели са го в петък да копае с няква лопата точно на това място за да саботира бойковото метро!
36
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те шопите са хора от друг сой, а и метро си имат, а и на друг "БОГ" се кланят. Те са голяма работа ама днес ги няма на линия защото са по "вилите". През седмицата и интересен спора м/у "столицата" и "селяните" :)
35
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами Боко тиквеника избърза да раздаде обществените поръчки на турски и гръцки фирми,сега се чудим що стана така. Всички знам що за строители са *** - при всяко земетресение половината катуни в Турция изпадват,защото правят икономия на цимент,икономия на желязо,икономия и от качеството на самото желязо (купуват брак).
34
1
 
26
 
! Отговори
Бат` Бойко преди 13 години
Станишев е виновен!
33
2
 
10
 
! Отговори
кузман преди 13 години
аааааа, не така , ами софетата са културна ***!
32
4
 
11
 
! Отговори
bgf преди 13 години
Никой не мисли за това, което ни е завещано от управляващите София от преди 9.9.1944 г. и след това, копае си без да мисли.... В периода 1941-1944 година, по времето на "забравената" война в България, точно там, където днес е срутването, по бул. "Христо Ботев" е бил изкопан канал, за складиране на вода, която се е ползвала за гасене на пожарите след бомбандировките на София. След това, при новата власт е засипан през куп за грош... По трасето на строящето се метро има още много "древни уловки".
31
8
 
5
 
! Отговори
кузман преди 13 години
гледай ти как се надървиха софетата за ***!!! явно това им е болна тема!!
30
3
 
13
 
! Отговори
неделя преди 13 години
Ако някой отвън ще върши работа у нас-бих препоръчала само японци На никого другиго нямам доверие,никой не е добронамерен /дори и нашите/
29
2
 
10
 
! Отговори
Ivanov преди 13 години
Не е метрото, а реконструиран канал южно от бъдещата метростанция. Който е подал информацията от общината пак е сбъркал. За съжаление реконструкцията е направена от българска фирма, а не от основния изпълнител на метростанцията. Не е кой знае какво, потънало малко пътното платно. Просто някой силно е преувеличил и леко попроменил информацията.
28
3
 
5
 
! Отговори
ррррр... преди 13 години
нищо особено не е станало щом лъвовете си са на място,ами защо не прокопаят и подземни пътища за колите пък и за паркинги та да може малко и трафика да намалее,дано им просветне на инженерите и кметицата на софия ....