Жена загина под релсите на влака София-Радомир

Инцидентът станал на 500 метра от жп прелеза в кв. "Факултета"
Обновена: 24 апр 2012 11:04 | 23 апр 2012 22:03,
62
Жена загина под релсите на влака София-Радомир

Жена е загинала, след като е попаднала под колелата на пътническия влак от София за Радомир.

Инцидентът е станал на 500 метра преди прелеза в столичния кв. „Факултета” в 19.30 часа тази вечер. Възможно е жената да е направила успешен опит за самоубийство.

Пътниците са чули как влакът е свирил продължително, вероятно като сигнал за предупреждение.

Засега влакът не може да потегли, тъй като се очакват следствените органи, линията е блокирана за придвижване.

Инструкциите са пътниците да останат във влака, тъй като при подобни случаи се разглеждат всички версии, както за самоубийство, така и за посегателство над човешки живот.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Критикът преди 12 години
"но тялото на жената беше смазано, едвам го събраха всичко" - и как разбра че е красива и млада?
41
2
 
1
 
! Отговори
Медик преди 12 години
Днес бях в моргата и видях въпросната жена. Първо, не е ***!!! Второ, не става на въпрос за изнасилване и там каквито още глупости изчетох. Детето е намерено мъртво в кошница до влака, нямало е рани по него, но тялото на жената беше смазано, едвам го събраха всичко, за да я зашият. Жалко е, защото първо, че никой не го заслужава и не пожелавам на никой това, което видях. А и тя е красива и млада, в разцвета на силите си.
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не разбирам кое му е смешното на "успешен опит за самоубийство". Опитала се е да се самоубие и е успяла. Иначе щяха да пишат само опит за самоубийство ако беше останала жива.
39
1
 
2
 
! Отговори
laaa преди 12 години
Труп на двумесечно бебе бе намерен в къща в столичния квартал "Бояна". Безжизненото тяло на детето открила леля му.Впоследствие се оказало, че това е рожбата на жена, която скочи под влак в района на Захарна фабрика" в понеделник вечерта. Тя изскочила на релсите, минути след като влакът от София за Радомир потеглил от Централна гара.Трупът на детето е откаран в Пирогов". Там специалистите ще проверяват дали то е било жертва на насилие. tova e istinata
38
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В друг сайт пишеше, че е майка на бебето, което са открили мъртво в Бояна. Явно по някаква причина детето е починало и в момент на умопомрачение жената се е хвърлила под влака. Ужас! Голяма трагедия!
37
0
 
2
 
! Отговори
ico преди 12 години
da de ama stara nova tova e vlak s 10 vagona koito teji i za vseki sluchai ne moje da spre za 50 metra..
36
1
 
9
 
! Отговори
God преди 12 години
"Успешен опит за самоубийство" самоубийство ли е или само опит? Такива *** статии и във в-к Шок трудно ще намерите. Лека й пръст не жената, а "журналистът", който е писал за нея нека направи и той един успешен опит.
35
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
отново пиян или дрогиран драскач / не журналист / е написа поредния шиит , ало собствениците какви професионалисти работят за вас ???
34
0
 
8
 
! Отговори
сиси преди 12 години
Ужас горката жена Стрес и за машинистите Бързо да се съвземат
33
1
 
8
 
! Отговори
h преди 12 години
До драскачите тук - ще ви кажа, че аз познавам човек, който не знае къде се слага точка и запетайка, ама завърши висшо милия.... Така де :) Колкото до новината - без коментар :(
32
3
 
8
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Техниката ви е стара ! Тук имаше предаване за това ,как се гарантира сигурността при пътуване с влак ! Всички влакове са снабдени с датчици за ранно предупреждение също така и на различни участъци по линията има датчици и отчитат всякакъв вид предмети на релсите и човешкото биополе ,даже при завой машинистът има инфо за ситуацията достатъчно рано за да може да спре дори и да се движи с висока скорост ! Единственият начин за злополука е ако жертвата изчака на около 2-3м. от линията и изведнъж да
31
2
 
12
 
! Отговори
121212 преди 12 години
след като се е попаднала под колелата .Възможно е жената да е направила успешен опит за самоубийство.Не е истина колко сте зле.
30
1
 
18
 
! Отговори
ДО 47 преди 12 години
"Попаднала се е" и то "под релсите" !!!(учудващо)на пътническия влак от "София за Радоми."(това къде е)?Онзи ден ви съветваха да си "поЙскате" секс!...абе въобще....
29
3
 
7
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
"Не е ***. Да разследват дали не са я отвлекли ***, изнасилили и след това хвърлили в безпомощно състояние на релсите, за да я обезобрази влакът. "Според мен може да са я изнасилили да са я пуснали и тя да се е самоубила, по-вероятно е според мен,а също може и да е избягала! Това са само догадки, разбира се, за съжаление куките дето си вършат уж работата трябва да кажат ама се съмнявам да предприемат нещо!
28
4
 
41
 
! Отговори
Менгеле преди 12 години
Ако Хитлер управляваше влака щеше да завие и направи едно кръгче през къщите!
27
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как "под релсите"? Върху релсите и под колелата! Ако е загинала под релсите, значи влакът е бил отдолу, тя върху него, и тия релси са минали върху нея.
26
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
редактори, на Днес.бг.Не си правете ЕКСПЕРИМЕНТИ , с читателите си!От петък пишете глупост след глупост!Ето и сега "влак от София за Радоми."Къде е Р накрая?"Жена загина ПОД релсите"Аз не знам човек било то и *** да може да влезе ПОД релсите!!!!ЧЕТЕТЕ ЛИ ВЪОБЩЕ ТОВА КОЕТО ПУСКАТЕ КАТО ИНФОРМАЦИЯ?
25
4
 
29
 
! Отговори
Декана преди 12 години
Във Факултето няма жени, има само циганорки (и мангалопитеци).
24
8
 
8
 
! Отговори
хм... преди 12 години
Каква жена е това?! Това е ***!
23
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
как ли тая женица се е напъхала чак под релсите ? До сега бях чувал че хора са умирали ВЪРХУ релсите и ПОД колелата на влака , но това вече е чудовищно!!!