Нахапаният от кучета мъж е сравнително добре

Тази сутрин той е опериран, в понеделник предстои нова интервенция
15 юни 2012 10:32, Красимир Ангелов
92
Нахапаният от кучета мъж е сравнително добре
Снимка: Архив Булфото

Нахапаният от кучета 88-годишен мъж от столичния квартал "Редута" е в сравнително добро състояние, съобщиха от пресцентъра на „Пирогов“.

Тази сутрин възрастният мъж е опериран, като в понеделник му предстои още една операция.

"Пострадалият е сравнително добре, в понеделник му предстои втора операция. Така раните се подготвят за бъдещата кожна пластика", съобщи доц. Маргарита Кътева, началник на първа травматологична клиника, която ръководи оперативния екип.

Още по темата


Възрастният мъж беше приет на 13 юни сутринта с множеството нахапвания в областта на краката и ръцете.

След акция на "Екоравновесие" са заловени 2 кучета, за които са предполага, че са нападнали възрастния мъж. Кучетата от парка в "Редута" ще бъдат настанени в приюта в кв. "Сеславци", за да се установи дали са агресивни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
3
 
! Отговори
Om Ram преди 11 години
До 63, благодаря, добри ми, благородни и внимателен читателю - подобно!
58
3
 
2
 
! Отговори
reshenie преди 11 години
nema kakvo da se chudim otrova ili antifriz v hleb i razfurlai po gradinite i tam deto e glutnicata.udovolstvie e dfa gledash gadovete ka uirgat bavno i v muki. pone da si platiat za storenoto.az kazah!!!
57
3
 
3
 
! Отговори
DO RAM преди 11 години
POJELEVAM TI DA TE NAHAPQT I TEB EDNA TAKA "DOBRA GLUTNICA OT MIRNI POMIQRI" I POSLE 6TE TE PITAM KAK HORATA SA VINOVNI.NE, DA NAHAPQT DECATA TI ZA DA RAZBERE6 BOLKATA OT TOVA.
56
8
 
6
 
! Отговори
Om Ram преди 11 години
А докато има злобни, зле възпитани или страхливи хора, които да създават нежелани защитни рефлекси у иначе дружелюбните по природа гадини и да нагнетяват напрежение, нахапани ще има. Дори да изтрепят всички кучета, ще винаги ще се намерят добри хора, които да извърлят някое и друго на улицата, ще се намерят и такива, които след това да го наритат, да му отрежат опашката и т.н. т.е. да го изтормозят и озлобят.
55
1
 
7
 
! Отговори
Om Ram преди 11 години
Проблем с кучетата у нас има и винаги ще има. Това е социален проблем. Докато има хора, които си взимат куче и разбират, че не е плюшена играчка, след което го изхвърлят на улицата, докато има хора, които изхвърлят в парковете нежеланото потомство на своите кучета, докато има такива, които пускат мъжкарите си да правят любов с улични ***, просто популацията на градските бездомни кучета няма как да изчезне.
54
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега Стелка Райчев и Яворчо Гейчев ще напишат поредните прочувствени редове за това колко са лоши хората, че изхвърлят кученца... И ще продължат да събират есемесчета от балъци... И ще си се въртииииии пералнята... Зоополиции, кастрации, приюти, абе въобще - смучене на пари яко. Идилия!
53
4
 
3
 
! Отговори
-------- преди 11 години
И тук комунистите влизаха в дворовете на хората и разстрелваха кучетата. Ама че пример за подражание!
52
3
 
9
 
! Отговори
чуденка преди 11 години
Може ли да бъде Европейска държава, в която кучетата са по-ценни от хората?Нормални ли са управниците, от които зависи решаването на проблема?Нормални ли са защитниците на кучешките права, за които човешкият живот не означава нищо?Има ли по света друга кучешка държава? Не е ли това поредната проява на геноцид спрямо населението в кучешката държава?
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес чета, че тая овца от ARSE сочи Киев като пример за работещо "Кастрирай и върни":В Киеве снова находят трупы бродячих собак. По словам зоозащитников, животных не только травят, но и стрелять в них в оживленных районах города, пишет Комсомольская правда в Украине.Как рассказали изданию киевские волонтеры, несколько дней назад неизвестные расстреляли четырех собак неподалеку от Андреевской церкви.Работи, да...
50
2
 
1
 
! Отговори
Дядо Благун преди 11 години
Като си 190 голямо,баси комплексарщината.спирам да пиша,аз на твойто ниво няма да падна
49
0
 
2
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
Еми аре действай тогава.
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мартинчо, не ми дреме за майки, поли и семейства. Кучетата трябва да се разкарат от улицата, а тази тъпотия "Кастрирай и върни" очевадно не работи. Какво има да дискутираме повече?
47
0
 
2
 
! Отговори
Maрто до 51 преди 11 години
Е какво съм казал, няма нищо по-лошо от това да пострада дете. Радвам се, че си бил на правилното място в правилното време на помогнеш. Цялата работа е, че не вникваш в това което искам да кажа, а се чудиш за кво да се заядеш. Първо, че не съм създал семейство, после полата на мама... wtf?
46
1
 
7
 
! Отговори
. преди 11 години
Абе кучетата са напаст и трябва да се евтанизират. За справка - не съм бил куче, не съм убивал куче, старая се да не им обръщам внимание, нито ги закачам нито нищо. За сметка на това карам колело и ме лаят почти всеки ден, веднъж ме е хапало бездомно куче, веднъж ухапа и майка ми. Може да има и по нормален начин, но от кастриране и връщане полза очевидно няма. И смятам че ако сте наистина толкова 'хуманни' трябва да се замислите за хората. Нормално ли е да не мога да се прибера заради глутница
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мартинчо, те и мене не ме хапят. Защото съм 190 см висок и като им надам шутовете, се научават да ме избягват. Но съм виждал да хапят дете, което просто си минава по улицата. Ако не бях аз да ги разгоня, какво щеше да стане, а?
44
1
 
1
 
! Отговори
Марто до 46 преди 11 години
Живея сам под наем, по цял ден бачкам, по цяла вечер тренирам за тва тихо за полата на мама. Нали мекушавчо?
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А пък най-обичам, като някой започне да приравнява кучетата на хората :) "Хората убиват и грабят, та за кучетата ли сте се хванали". Ами, по тази логика, дайте и плъховете да не убиваме - дайте първо да затворим лошите хора, че чак тогава плъховете, все пак те са живи същества :)Кучетата НЕ СА хора, бе, *** :)))))))))
42
1
 
5
 
! Отговори
Deja преди 11 години
Искам да ви кажа, какво става като отидат агресивните кучета (доказани, че са ухапали хора) в Сеславци - информацията я получих директно от шофьор на Екоравновесие: Значи, или приемат кучета или не - ако има място в килията за агресивни кучета. После или ги осиновява някой или не. После или се доказва, че са агресивни или не. И накрая има шанс 1:10 тези кучета наистина да се евтанизират. Итова е за доказано агресивни кучета. Да подчертая, че доказването на това става само с медицинско, ако ви е
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не виждам нищо НЕВЯРН да са казали дядо благун и марто,чудя се къв ви е проблема
40
3
 
1
 
! Отговори
Марто до 43 преди 11 години
Пиши пиши мекушавецо, тебе те хапят защото като видиш куче гледаш като препикан умрял от страх неспособен да направи каквото и да е. Мене защо не ме хапят?