Втора жертва на бездомните кучета в София

Почина мъжът, нахапан в столичния квартал Редута
Обновена: 17 юни 2012 10:14 | 17 юни 2012 10:14,
424
Втора жертва на бездомните кучета в София
Бездомните кучета взеха втора жертва в столицата тази година. Снимка: Булфото

Тази сутрин почина 88-годишният мъж, нахапан от кучета в столичния квартал Редута.

Той бе приет в болницата с множество рани по крайниците на 13 юни, нанесени от глутница в квартала.

Още по темата
Въпреки, че бе стабилизиран, неговата възраст и съпътстващи заболявания са усложнили състоянието му и лекарите не са успели да се преборят за живота му.

Това е втори смъртен случай след нападения на бездомни кучета.

87-годишен професор Ботьо Тачков бе нахапан през март в столичния квартал ”Малинова долина” и след дълга борба за живота си също почина.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
341
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 11 години
А когато бездомните *** лаят по цяла нощ и не може да се спи??? Алоооо, ЕКОРАВНОВЕСИЕ, ние простосмъртните трябва да ходим на работа и за разлика от вас трябва да я вършим. Крайно време е и вие да свършите вашата!!!!!!
340
0
 
5
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
Движение (я) за правата на хората трябва да се организират. Правата на животните са ясни на всички. Докато за хората има двусмислие. Трябвало това да направят онова... Нима е виновен възрастният човек , че със схванатаите си стави и бастуна който е носил е раздразнил Оставените на произвола "кучешки глутници" В цивилизована държава ли живеем . През 21 век или в някой бантустан. За мен отговора е ясем . А за Вас !
339
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мразя животните, но трябва да се помисли и за хората.В градски условия кучетата нямат естествен враг и се размножават безпрепятствено. На всичкото отгоре има и служби, които нямат интерес кучетата да изчезнат от улиците - те папат държавна пара от съществуването им.И така в този ред на мисли, трябва да се появи естествен враг на кучетата и той може да бъде само човека и трябва да се намери механизъм службичките да имат интерес от намаляване на популацията на кучетата, а не обратното.
338
0
 
12
 
! Отговори
ff преди 11 години
КАК Е ВЪЗМОЖНО САМАТА СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДА ОСВОБОЖДАВА УЛИЧНИ КУЧЕТА НАСРЕД ГЪСТО НАСЕЛЕНИ КВАРТАЛИ.НЕЧОВЕШКО!!!СЪД ДО ДУПКА ЗА СТОЛИЧНА ОБЩИНА В СТРАЗБУРГ!!!
337
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
21 век, а хора биват изяждани от кучета! Коя друга държава би позволила това да се случи, че даже повече от веднъж??? Животновъдите (онези защитници на животните, дето постоянно обикалят из кучкарските райони и им хвърлят хлябове, за да има *** и съответно те /животновъдите/ да не останат без работа), също трябва да се преследват и наказват. Стига вече сте се грижили за кучетата, помислете за хората. 21 век сме, не 19-ти.
336
0
 
11
 
! Отговори
пупи преди 11 години
Не е проблемът в това, че някой си пуснал кучето, защото не искал да го гледа. Да не се оправдават с обществото и да превръщат личната си отговорност в колективна безотговорност разни фандъчки. Не може да разчитаме на съвестта на 1000000 души, за да няма ***. Просто трябва да има служители, които ги да прибират периодично от улицата и ако никой не ги потърси или осинови в определен срок, да ги приспиват. Така се действа по света. Няма нужда ние тук да откриваме топлата вода.
335
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Столична община има ресурса в момента, в който ти изтече синята зона да ти сложи скоба на колата, а няма ресурса да се справи с бездомните кучета.... Или проблема е, че за тези от ГЕРБ старците са некачествен "материал" и по добре да ги изяждат кучетата. В каква държава живея.. горе долу сме си на едно ниво с бедните африкански. Само дето там имат честа да ги изяждат лъвове, а нас ***.
334
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега роднините да съдят г-жа кметицата и разните там експертни групи които сформира през три месеца за да се почесват където не ги сърби за престъпно бездействие. А роднините на професора да си преосмислят приоритетите, защото и той си замина по мъчителен начин, а пък те нямало да търсят отговорност от никй, понеже той обичал кучета.
333
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен2 преди 11 години
Ланат или Карбофуран има ги в почти всички агроаптеки и по евтино е от патрон 2 лева.И така хората на София ще са спокойни и природозащитниците също. 1 400 000 лв. вместо за приют за кучета могат за старчески домове.Стига са крали парите на данъкоплатеца!!!!
332
0
 
13
 
! Отговори
Нямате срам преди 11 години
Има проблеми защото няма контрол, съседката ми -безотговорна си взе кученце -немска овчарка, то стана голем дзвер, тя се страхуваше да излиза навън с него и той започна и нея да напада, ухапа майка и, държаха го заключен в мазето, и виеше с дни, и едни ден просто го пусна "на свобода" демек по улиците и край - няма задължения, няма наказания, няма капка срам в тия кучкари, като толкова милеете за кучетата Гледайте си ги у вас, не на улицита,която е и моя.
331
1
 
15
 
! Отговори
Мавродиев преди 11 години
Фъндъкова трябва отдавана да е в затвора за престъпно бездействие! Както за кучетата, така и за дъгата на Околовръсното при Люлин. Там просто се убиват хора! Разбира се на кравата не и пука, тя е велика и за нея човешкият живот няма и лев!
330
0
 
12
 
! Отговори
realist преди 11 години
Dobre de...vtori chovek veche si otide...zaradi tez bezdomni pomiqri ....izbiite gi... kakvo gi jalite...kakvo chakate oshte.....ako tova se sluchi s vas ..vas blizak ili chovek ot vasheto semeistvo......vednaga shte se vzemat merki.....no nali se sluchva s obiknovenniq chovek
329
21
 
3
 
! Отговори
Кукундели преди 11 години
Докато има кукундели, които не знаят друго освен да тровят и да убиват, няма да успеем да махнем бездомните кучета от улиците. Тровенето с антифриз или с нещо друго е сигурен начин да се увеличат бездомните кучета. Световния опит отдавна го е доказал, но кукунделите пак исакт да преоткриват топлата вода.
328
5
 
14
 
! Отговори
край преди 11 години
добре да ги тровим ама отрова - бързодействаща /да се не мъчат/ откъде това с антифреза е много гадно - мъчат се по неколки дни.
327
8
 
4
 
! Отговори
коко преди 11 години
Не пребивайте ненормалниците които хранят ***-проблемът не е в тях,а в държавата.
326
3
 
26
 
! Отговори
коко преди 11 години
Трябва ли да чакаме *** да разкъсат и някое дете,за да се промени идиотския закон който закриля ***?Сега щели да събират 4000 помияра в приют.4000x5 лева на ден разходи на куче минимум =20000 лева .Не е ли по-добре тези пари да се харчат за хора и благоустройство?
325
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много са мили бездомните кученца,винаги споделям закуската си с тях.Но не разбирам защо тъкмо ги науча да ядат попарка със сутиенгликол и надругата сутрин пак закусвам сам.Май са минали тея от екоравновесие?
324
2
 
17
 
! Отговори
SS преди 11 години
Избийте помияритееее...!!!
323
1
 
12
 
! Отговори
Факт преди 11 години
Към тези, които пречат да се премахнат бездомните кучета от улиците са и тези дето "с един камък в главата" ...
322
8
 
2
 
! Отговори
Факт преди 11 години
Колкото и да е странно, пробелма с бездомните кучета не се решава заради хората, които най-силно викат против бездомните кучета и използват антифриз, стрелят ги, дерат ги жови и т.н.