Втора жертва на бездомните кучета в София

Почина мъжът, нахапан в столичния квартал Редута
Обновена: 17 юни 2012 10:14 | 17 юни 2012 10:14,
424
Втора жертва на бездомните кучета в София
Бездомните кучета взеха втора жертва в столицата тази година. Снимка: Булфото

Тази сутрин почина 88-годишният мъж, нахапан от кучета в столичния квартал Редута.

Той бе приет в болницата с множество рани по крайниците на 13 юни, нанесени от глутница в квартала.

Още по темата
Въпреки, че бе стабилизиран, неговата възраст и съпътстващи заболявания са усложнили състоянието му и лекарите не са успели да се преборят за живота му.

Това е втори смъртен случай след нападения на бездомни кучета.

87-годишен професор Ботьо Тачков бе нахапан през март в столичния квартал ”Малинова долина” и след дълга борба за живота си също почина.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
321
2
 
25
 
! Отговори
ся преди 11 години
Колкото и да обичам животните не мога да проумея как се намират в този форум "хора", бликащи от хуманизъм, които да изпитат съжаление към нещастните кучета, които нападнали човек почти са го изяли, щото видите ли били гладнички миличките.
320
0
 
27
 
! Отговори
АПОСТОЛ преди 11 години
Абе , можели такава простотия бе!Колко човека трябва да умрат,че някой да си свърши работата!!!
319
0
 
18
 
! Отговори
статистика преди 11 години
Ако бъде обявена официалната статистика на нападнатите и нахапаните хора от бездомни кучета само в София за една година ще стане ясно, че хуманността изискава незабавно изтребване с цел да спасим децата и хората , а не тези въшливи *** и паричките, които се стичат от тях в джобовете на разни недъгави "куча марка" организацийки
318
0
 
2
 
! Отговори
384 преди 11 години
381 mnogo pari se dsvat za kastracia ot evropa no te lugat che vi kastrirat malak razres i zashivat a te si ragdat i taka do den dneshen .
317
0
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 11 години
372 Prav si ama i lekari ne ostanaha koito da rabotiat na tia mashini .
316
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
374 vie ia napravihte selsja stolicata i kuchetata si dokarahte ama tova ne sa selskite dvorove s vunshnia klozet
315
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подходяща отрова? Помогни си сам, да ти помогне и Господ!
314
0
 
3
 
! Отговори
Patladjanov преди 11 години
eto edin povod da si osinovite edno kuche i da davate parite si za otglejdane na edno kuche, a ne da si otglejdate obstinski chinovnitzi.... ot kucheto vse nyakoga imate polza /pazi vi ot kradtzi, razboinitzi/....ot obstinskite chinovnitzi nikoga nemate polza.
313
6
 
1
 
! Отговори
Татко преди 11 години
По логиката на *** ,които не разбират капка от същината на проблема - трябва да се трепем взаимно - заради домашните зли кучета (направени от стопаните си да са такива) ,заради престъпността , Пътните инциденти(костватващи брой жертви като за воюваща страна -всяка година) ,мизерията (причинена от управляващите ) И ОБЩО ВЗЕТО ЦЯЛАТА *НА АНАРХИЯ ,КОЯТО ЦАРИ!!С
312
1
 
4
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 11 години
Истината е, че държава е виновна - тя не си върши работата. Няма контрол върху домашните любимци, няма проверки, няма санкции. Плаща се много нисък данък и никой няма интерес да си кастрира кучето/котката. Безотговорността е навсякъде. Виновни са контролните органи, а не кучетата. Бездомните кучета и котки са резултата от немарливостта на управляващите. Вместо да плюете животните, плюйте управляващите! ЦЕЛТА НА ТЕЗИ СТАТИИ Е ДА ПОДКЛАЖДА АГРЕСИЯ КЪМ БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ!
311
12
 
1
 
! Отговори
Татко преди 11 години
Номер 373 - гражданка ... ЗА ПРЪВ ПЪТ ВИЖДАМ ТОЛКОВА ПРАВИЛЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН КОМЕНТАР!!! НА ФОНА НА СЛАБОУМНИЦИТЕ ,КОИТО ИСКАТ САМО ДА УБИВАТ - ТОВА СИ Е КАТО ИЗВЪНЗЕМЕН ИНТЕЛЕКТ - БРАВО!!! Точно това е положението ,смешковци! Работата е там ,че цари пълна АНАРХИЯ в България!!!Изтреблението на кучетата никога няма да помогне ,докато има толкова *** в тази страна ,които си изхвърлят или изоставят или губят кучетата! И нито знаете обстоятелствата ,нито нищо - но говорите веднага за убиване..
310
3
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
Европейската столица София - градът, в който кучета ядат хора....хахахахахха....да им пикам на селската столица.
309
8
 
6
 
! Отговори
гражданка преди 11 години
Истината е , че всички са жертва на неуредиците в държавата - бедния старец , който умрял със един милион болести и не е лекуван , така и кучетата и те гладни и те жертва на човешкото нехайство- всички оставени на произвола на съдбата......
308
2
 
23
 
! Отговори
Hetfield преди 11 години
И какво излиза сега? Вместо да се влагат пари в болници за техника и лечение на болни, те ще се влагат в това да се строят приюти за кучета. И след това парите на софиянци пък ще отиват за да ги хранят! Много по-малко средства ще се вложат в евтаназията не уличните ***. Интересно ми е природозащитниците като такива ядът ли месо? Сигурен съм че повечето да! Е как може да ядеш животни и да ги защитаваш. Явно софиянци само трябва да вземем нещата в свои ръце и да избием всички ***!!!
307
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Властимащи, не ви ли алармира така създадената нечовешка ситуация, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СПЕШНО И АДЕКВАТНО ДА РЕАГИРАТЕ за овладяването и??? Не забравяйте, че ако сега стоите безучастни или се бавите в действията си, ще дойде момент, когато същото и вас ще сполети....и няма да ви се помогне, защото няма кой да ви чуе.
306
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-добре озаглавете статията си "БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА - ЖЕРТВА НА ВЛАСТИМАЩИ БЕЗКРУПУЛНИ ХОРА БЕЗ СЪВЕСТ"
305
10
 
3
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
Отговора е ***. Не е защото ги избиват, а защото има хора който следят и им пука законите да се изпълняват.Ако се кастрират, ефтанизират агресивните и не се пускат малки кученца за 5-6 години няма да има едно куче в страната.
304
2
 
5
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
Никои не иска бездомни кучета. Само, че техния проблем нека се решава спокойно. А агресивно подходете към Фандъкова и управляващите понеже те са виновни.Проблема не се решава умишлено ми се струва. Взима куче да го кастрират, резват му ухото, че е кастрирано после го връщат в квартала. Това куче ражда след 3 месеца, а тия от приюта си прибират парите от медикаментите.Други *** си пускат малките кученца на улицата и така. Трагедия по всички линии...
303
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти за платените паркове във Виена ли разправяш, хайде стига рекет. Отглеждаме си бездомни кучета, за да има Екоравновесие и платени паркове за децата
302
6
 
1
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
Един парк на запад е ограден с ограда. Вътре в парка детските площадки за игра на малките са оградени с втора ограда. Дали за да се знае и да не се пуши там. Дали за да не влизат хора на които не им е работа. Дали за да не акат бездомни кучета (не че има такива при тях).Кучетата във външната ограда в парка се пускат между хората. Няма специални места за кучета. Това са глупости на българите. Поредните "паркинки и гаражи" на който ще се лепят банери и реклами...