Втора жертва на бездомните кучета в София

Почина мъжът, нахапан в столичния квартал Редута
Обновена: 17 юни 2012 10:14 | 17 юни 2012 10:14,
424
Втора жертва на бездомните кучета в София
Бездомните кучета взеха втора жертва в столицата тази година. Снимка: Булфото

Тази сутрин почина 88-годишният мъж, нахапан от кучета в столичния квартал Редута.

Той бе приет в болницата с множество рани по крайниците на 13 юни, нанесени от глутница в квартала.

Още по темата
Въпреки, че бе стабилизиран, неговата възраст и съпътстващи заболявания са усложнили състоянието му и лекарите не са успели да се преборят за живота му.

Това е втори смъртен случай след нападения на бездомни кучета.

87-годишен професор Ботьо Тачков бе нахапан през март в столичния квартал ”Малинова долина” и след дълга борба за живота си също почина.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
4
 
5
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Ами самите вие сте ненормални хора , а искате държавата ви да е нормална ! Как ще стане това ?! Тези бездомни кучета не съм ви ги докарал аз от Германия , а сами вие си взимате кучета /"домашни любимци"/ ,наслаждавате им се няколко месеца и ги изхвърляте на улицата ! В Германия всяко куче и всеки кучелюбец се следят под лупа ,задължителни регистрации ,ваксини ,данък се плаща за кучето и пр.! Пък да не говорим какъв х... ще яде онзи ,който си е изоставил "домашния любимец" !
300
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
значи децата в клетка, а бездомните кучета - на воля. ??
299
4
 
2
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
Мене това което ме притеснява повече е пировата победа на медийте, като цяло, по повод такива "проблеми". Изкуствено създавани проблеми водят до реални последици, за което на шефовете на медий не им пука. С една дума. Медийте не им пука за държавата, хората, кучетата или каквото и да е - пука им да правят сензации от който да вдигат рейтинга си и да печелят пари.Много мръсен бизнес е това. Да манипулираш хората и това да ти носи и пари...Истината......какво беше пък това?
298
8
 
2
 
! Отговори
Steliqna do 358 преди 11 години
nee v greshka si...za men jivotnite sa 4isti dushi i shtom taka sa se ozlobili kam hora edva li e naprazno...mnogokratno sa biti,tormozeni ot sashtite tezi hora,koito se pomisliha za Bog i razdavat pravosadie..koi sme nie che da reshavame koi 6te jivee i koi 6te umre...
297
3
 
1
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
И разбира се - ефтаназия за агресивните. Ограждение за децата не за кучетата, понеже домашните ваксинирани и здрави кучета са в "кошарката", а уличните с болести са в пясъчника на децата. В цяла европа площадките за деца са оградени и има външна паркова ограда, и вътре са кучетата с останалите хора.Но ние по европа не сме ходили, откаде да знаем...
296
0
 
10
 
! Отговори
до 351 Стелиянчето преди 11 години
Стелиянче ,ако те ухапят тебе и ти се появи такава инфекция на крака,че той да бъде ампутиран ,! И съм сигурен ,че тогава съвсем друго ще мислиш за бездомните кучета и дори сама ще предлагаш да бъдат убивани !
295
4
 
5
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
Аз не защитавам кучетата. Смятам, че това е проблем и трябва да се реши, но цевилизовано. Кастрация и огромни глоби за пуснати животни, както и за насилие над животните. Глоби при непочистване и т.н. Истината е, че кучкарите са същите мърльовци в голямата си част, като онези който минават на червено и т.н. Те не са изключение с мърлящината си. Трябват ЗАКОНИ на тая държава. А аз съм против саморазправа, макар човек вече да няма избор в тая беззаконна държава...
294
1
 
6
 
! Отговори
Яна преди 11 години
Чухте ли,че Фандъкова не е чула воя на джамията в София и пак ще има бити атакисти,но този път и Джамбазки е с тях.
293
7
 
0
 
! Отговори
Steliqna преди 11 години
ama golemi razbirachi se zavadiha tuk...ehhh ako ne ste vie nz kak 6te se opravi taz darjava...shto ne si go nachukate aaaaaa
292
0
 
4
 
! Отговори
до 351 преди 11 години
А такива като тебе трябва да бъдат хапани !
291
1
 
0
 
! Отговори
до 347 преди 11 години
понякога задълбочения анализ разкрива природата не толкова на обекта на ализиране, колкот на анализиращия
290
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до възмутените кучелюбци - дано следващите нахапани да сте вие, и дано да са имено тия с ококорените си мили очички кучета, които храните пред магазина ...мен са ме нападали кучета веднъж - насред НДК - същите кучета през деня се излежаваха около параклиса и чакаха бабите да ги нахранят . Аз обаче работих до късно и се прибирах към полунощ, едва се измъкнах благодарение на няколко удачно раздадени шута само със съдрани крачоли.Бабите, ако бяха там, и те щяха да отнесат шутовете.
289
1
 
12
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Близките му имат идеалният шанс да съдят държавата за това ,че по улиците скитат глутници от бездомни кучета ! След това ,ако съдът им определи някаква сума обезщетение ,имат още един шанс да обжалват в Страсбург и да искат по-голяма сума обезщетение ! Следващият път дано ухапан да е някой кучезащитник !
288
2
 
11
 
! Отговори
случаен преди 11 години
ДО КОЙТО ГО ЗАСЯГА В Илиенци на последната спирка на трамвай 12 има бездомни кучета. Поне 1 година са там необезпокоявани от никого, а те междувременно се размножават. Понякога ставата агресивни особенно към хора, които не познават и се чувстват силни защото се подкрепят и от затворените из околните дворове кучета - охранители. Когато са поединично са доста кротки, но има ли едно да ги поведе може да стане доста неприятно.
287
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
оставка, фандъкова!
286
0
 
9
 
! Отговори
азз преди 11 години
за тези случай на смърт от кучета,са виновни институциите отговарящи за тези животни!също така са виновни и хората с тяхното безхаберие към животните и случващото следствие!домашните кучета с намордник и кайшка!и да се разхождат на поределените места!хора Само,хранещи кучета,без да им предоставят среда за спане,под наказателна отговорност!във франция няма изоставени животни на улицата!приюти и добри стопани!създадени са закони който се спазват!виждал съм кучета вързани, до стопанина си,да пазаруват в молове!!стига сте крали от фондовете,болуци недни!сега трябва да хванем отговорните лица за контрола на кучетата по улиците,и да нахраним гладните *** с тяхното месо!и семействата им на кучетата!да приютим пумиарите в парламента,и да ги храним с депутати!
285
5
 
2
 
! Отговори
333 преди 11 години
А бе странно как тези кучета се активизират, когато има някакви сериозни проблеми в държавата и трябва да отклонявата вниманието на хората - хвърлят се хората в истерия, жажда за кръв и агресия.... Много манипулативно.
284
24
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
Убийците са медийте. Вследствие на тяхната пропаганда в моя квартал изтровиха кучетата. Имаше между тях такива който бяха 20см височина и само си лежаха по цял ден. Тоест не вярвам и половината жители да са ги виждали. Вие сте *** бе. Мръсни убиващи, крадящи, газещи хората и кучетата ***.
283
14
 
3
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
"Въпреки, че бе стабилизиран, неговата възраст и съпътстващи заболявания са усложнили състоянието му и лекарите не са успели да се преборят за живота му."Тоест оправил се е от охапванията и си е умрял от негови си проблеми. *** в медийте за да създадът новина пишат - "Вследствие на ухапване на комар преди 4 години, ДНЕС почина от бъбрек въпросния човек....". WTF?
282
23
 
2
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
"направи ме за смях" - ти си по *** от колкото е възможно да е *** един *** човек.Тези улични кучета който с ококорени мили очички те гледат пред магазина да им фърлиш малко хлебче, ТЕ ли са хишниците бе ***.Тая пропагадна ви проми мозъците...но пък вие сте достатъчно глупави за да се потдавате.