Метрото ще си тече още година, "успокоява" Стоян Братоев

Конструкцията се напасва и затова имало течове от фугите
Обновена: 17 сеп 2012 15:29 | 17 сеп 2012 15:11, Красимир Ангелов
224
Метрото ще си тече още година, "успокоява" Стоян Братоев
Течове се появиха по втория метродиаметър на софийското метро. Снимка: Булфото

Столичното метро ще протича при всеки по-силен дъжд още година, заяви директорът на Столичния метрополитен Стоян Братоев по повод локвите и течовете по новия метродиаметър след обилния дъжд в неделя.

По думите на Братоев това е нормално, защото в първата година на експлоатация на метрото конструкцията се напасва и е възможно да има още течове от фугите.

Няма некачествено строителство при новите метростанции, увери Братоев пред БНР.

Той съобщи, че още днес ще бъдат предприети необходимите мерки за отстраняване на повредите в конструкциите, довели до течовете в неделя.

Проблем имаше на подлеза към метростанция НДК откъм бул. "Витоша", който се наводни от запушена с шума решетка. Освен това протече и таванът на спирката на "Джеймс Баучър".

Още по темата
"Едното място е подлезът на НДК, около източните входове. На станция "Джеймс Баучер" проблемът е, че все още не е довършено строителството на подземния паркинг, който се намира над нея.

В момента се правят довършителни работи и рампата му не е отводнена, затова водата е навлязла по рампата върху перона. Протекла е вода и през една от фугите. Вземат се мерки през следващите дни рампата да бъде отводнена", отбеляза Братоев.

Dnes.bg припомня, че новият метродиаметър бе открит преди две седмици от премиера Бойко Борисов и председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
2
 
0
 
! Отговори
maxim преди 11 години
Kogato se opitva nyakoi da obvinyava ili kritikuva tova oznachava che na nego mu lipsva neshto, koeto nyama kak da postigne ili relizira. Tova e nachina da se izbiyat kompleksi. Bulgariya se krepi na lichnosti kato Bratoev. Dobre che vse oshte gi ima, inache durgavata ni shte se zatrie kakto vie gospoda produlgavate da prevrushate positivnoto v negativi na tozi ili onzi. Metroto dokaza istinskata si stoynost za gragdanite na Sofiya, a s tova i professionalizma na Bratoev i ekipa mu.
176
2
 
1
 
! Отговори
visa преди 11 години
По-тъпо парче от Братоев едва ли може да се намери в София. А те го награждават - смях в залата. По червени от червените на Позитано се оказаха нашите от ГЕРБ.
175
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СИГУРНО АКО ПАДНАТ СНЕГОВЕ, ЩЕ ТРЯБВА ХОРАТА КАТО МИШКИ ДА СЕ ИЗДАВЯТ,СМЕЕ ЛИ ДА КАЖЕ НЕЩО ДРУГО ЧОВЕЧЕЦА, Я КАЖЕ ИСТИНАТА, Я С КОЖУХЧЕТО ЩЕ ХОДИ ЗИМЪСКА ДО БЮРАТА ПО ТРУДА ДА СЕ РАЗПИСВА ЗА ПОМОЩИ
174
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Глупости. Това да не бъчва, че да се задуе от водата??
173
2
 
0
 
! Отговори
Напаснато Папкане преди 11 години
Добре, че не са гастроними.Ужас. Обаче, не е ясно кое е по-лошо.Лошо папкане или лошо метро-транспорт.
172
2
 
0
 
! Отговори
Потопчо преди 11 години
Вали една седмица, вали две седмици... и си имаме подводен водолазен тренажор т.н. Софийско метро.
171
2
 
1
 
! Отговори
:-)))))))))))))))))) преди 11 години
По думите на Братоев това е нормално, защото в първата година на експлоатация на метрото конструкцията се напасва и е възможно да има още течове от фугите.При първата година на експлоатация всичко в метрото се напасвало...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
170
3
 
4
 
! Отговори
Angelhell преди 11 години
Няма некачествено строителство при новите метростанции, увери Братоев пред БНР.Той съобщи, че още днес ще бъдат предприети необходимите мерки за отстраняване на повредите в конструкциите, довели до течовете в неделя.Тези две изречения в един разговор си противоречат по един ***, герберски начин. Като се лъже, поне да се прави като хората.
169
4
 
9
 
! Отговори
wasp преди 11 години
КАТО СЛОЖИШ ПОКРИВА НА КЪЩАТА СИ И ТОЙ ТЕЧЕ НАПАСВАНЕ НА КОИ "ФУГИ" Е .........."МАЙСТОРЕ "......... ИЛИ КАТО СИ КУПИШ НОВА КОЛА И ОТ ВРАТИТЕ ПРИ ПРОКАПВА - НАМЕСТВАНЕ НА УПЛЪТНЕНИЯТА ЛИ Е ??? ***, СТИГА ЛИЗАХТЕ И МАЗАХТЕ.......НЕКАДЪРНО И ПРЕСТЪПНО СТРОИТЕЛСТВО И ТОТАЛНО ОБЛАЖАВАНЕ С ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ ЗА СКАПАНИ ОБЕКТИ.............ПРИМЕРИ МНОГО...........НАЙ-ВАЖНОТО ГУШКАТА ДА СЕ ПЪЛНИ
168
4
 
3
 
! Отговори
ля ля преди 11 години
на малко години съм за да съм учил тава но все си мисля че като е под земята трябва да не тече а и другото че доста време се строи все пак!?а знаем ли какво е хидроизолация ?
167
5
 
7
 
! Отговори
666 преди 11 години
Напасване,Фуги и Теч, Гарантирано подмиване на основи и следва Пропадане,хубавото метро ще сурне към Перловската река и ооо чудо ще си имат метро и в Малашевци тоя *** Братоев да обува опинците и дим да го няма На Младост1 открита 2009 тече от тогава и продължава да тече,3 години и половина още не се е напаснало Аман от ***
166
4
 
3
 
! Отговори
ББ преди 11 години
Като нестава за метро ще го направим закрит канал и така пак ще сбъднем мечтата на Бай Тошо дето искаше канал в Младост..
165
5
 
6
 
! Отговори
До 206 преди 11 години
"""" Де-ба ва-ща ***-*** де-ба проста ...... """""""?????? Нещо сричаш умнико, а? Отзаде ли го пое или трудно го ***?!Никой НОРМАЛЕН човек няма да си цапа -*** с гербер. Сигурно сами си го туряте и тренирате лозунги.
164
5
 
11
 
! Отговори
до 206 преди 11 години
Ми само до преди 4 дни (до преди първия дъжд), ББ твърдеше, че сам го е строил... :)
163
13
 
8
 
! Отговори
ДО КОМУНЕЗИТЕ преди 11 години
Простите КОМУНИСТИ дето пришат против ГЕРБ, какво си мислят, че Бойко, Цецо и Дянков са строили метрото лично ли? Де-ба ва-ща ***-*** де-ба проста ЧЕРВЕНА ДЕ-БА !
162
8
 
18
 
! Отговори
дюлгерин преди 11 години
Че то некачественото строителство си е запазена марка на ГЕРБ! Спомнете си "развълнуваното " Цариградско, магистралите на които след месец-два им изчезва маркировката или се нагърчват, в Габрово Боко откри крайбрежна алея и след три дни панорамната тераса падна в реката - добре,че никой не се преби... Ама той никога и за нищо не е виновен - тоя човек откровено се гаври с нас и ни се подиграва...
161
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
тоя братоев какви глупости говори и до ден днешен като завали дъж или се топи снега на университета си тече вода на тази станция а тя не е от 1 година
160
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо не сте разбрали. Това ще е хем метро хем атракция. Целта е да се напълни с дъждовна вода ( напълно рабираемо пред вид новата цена на водата ) и вътре да се пуснат хищни риби.- Може и Бичи акули. По този начин - тези които пребивават в София ще си осигурат няколко начина за развлечение. Пример: Тези които желаят да се самоубиват просто заплащат и влизат. 90% от приходите отиват в общината, държавата и т.н . И току виж след година няма да има криза.
159
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На метрото му тръгна по вода хихихи
158
4
 
8
 
! Отговори
Изгерберастял преди 11 години
Праф е нашиот чиляк.Където тече нещо с времето, ще се закисне,където нещо стържи, ши съ угризе.