Метрото ще си тече още година, "успокоява" Стоян Братоев

Конструкцията се напасва и затова имало течове от фугите
Обновена: 17 сеп 2012 15:29 | 17 сеп 2012 15:11, Красимир Ангелов
224
Метрото ще си тече още година, "успокоява" Стоян Братоев
Течове се появиха по втория метродиаметър на софийското метро. Снимка: Булфото

Столичното метро ще протича при всеки по-силен дъжд още година, заяви директорът на Столичния метрополитен Стоян Братоев по повод локвите и течовете по новия метродиаметър след обилния дъжд в неделя.

По думите на Братоев това е нормално, защото в първата година на експлоатация на метрото конструкцията се напасва и е възможно да има още течове от фугите.

Няма некачествено строителство при новите метростанции, увери Братоев пред БНР.

Той съобщи, че още днес ще бъдат предприети необходимите мерки за отстраняване на повредите в конструкциите, довели до течовете в неделя.

Проблем имаше на подлеза към метростанция НДК откъм бул. "Витоша", който се наводни от запушена с шума решетка. Освен това протече и таванът на спирката на "Джеймс Баучър".

Още по темата
"Едното място е подлезът на НДК, около източните входове. На станция "Джеймс Баучер" проблемът е, че все още не е довършено строителството на подземния паркинг, който се намира над нея.

В момента се правят довършителни работи и рампата му не е отводнена, затова водата е навлязла по рампата върху перона. Протекла е вода и през една от фугите. Вземат се мерки през следващите дни рампата да бъде отводнена", отбеляза Братоев.

Dnes.bg припомня, че новият метродиаметър бе открит преди две седмици от премиера Бойко Борисов и председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Утре сички герберасти на метрото ! Носете кирка,лопата, С-200,тиксо и суха храна за 3 дни ! Заплащане - ще се уточнява на място, според напасване на тръбопроводо !
156
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От спукан презерватив и капещо метро,файда няма ! Ако ще не Борисов,ами Барозо да го е открил!
155
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ония ли , те си приготвят шнорхелите за метрото !
154
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Братоев нека се изкаже Борисов , че той си ръчкаше дявола че онова в Белене е ГЬОЛНека му дръпне една кратка реч за ГЬОЛОВЕТЕ
153
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тече, всичко тече.... асвалтът няма край и все на вълни...
152
3
 
9
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
Ало, гербавите амбразурчици, какво става, оперативката не свърши ли? Или те отишли да улягате фугите и във форума- скука. Тва странджа, василев, рамбиста... никви.
151
3
 
28
 
! Отговори
Ст преди 11 години
В строителството няма такова нещо, като напасване на конструкцията, която ще затвори някакви си фуги. Съществуват готови и изпитани конструктивни решения , които възпират прякото проникване на вода. Ако такава се появи , значи ще се появява отново и отново , а това причинява не само неудобства , но също така е опасно.Евтиното винаги излиза скъпо....
150
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 185 Братоев е професионалист, е поне беше до сега, сега ми падна в очите. Той е шеф на метрото от 20 години, и хич не е калинка, но явно са го вкарали в далаверите и сега скача на амбразурата.... Проблема е много сериозен - това не са криви плочки или къдрав асфалт... това е нарушена хидроизолация на тунел... и то не тунел в гората, а под града.
149
2
 
10
 
! Отговори
До 185 преди 11 години
Е кажи ми сега кой ГЬОЛ е ПО- Голем, щото кво беше казал : Това метрото (тоя гьол в София )е наполовина по ефтин от Гьола " Белене"
148
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Барозу да се върне и да режат лентата пак-? на мокричко и да му кажат същите причини , таваните и всичко наоколо трябва да покисне, да се наквасат , да подгизне, да улегне Абе кажи речи един мандат
147
3
 
30
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
Абе как по най-старото трасе - от Сливница до К. Величков, построено по комунистическо време и пуснато от Софиянски, нито капка не протече толкова години ???Братоев, на луди ли ни правиш, бе - или се мислиш за Н. Матросов? Има ли нещо, построено от бойкоборисов, дето да е читаво?
146
2
 
23
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Този нещастен чуждопоконник (Стоян Братоев) прекръсти станцията Свети Наум на Европейски съюз.
145
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От БКП, през БСП, СДС, НДСВ и тройната коалиция България се сдоби с един голям гьол (по думите на бащицата Б.Б). По времето на управлението на бащицата Б.Б. столицата на България, град София, се сдоби с още един голям, дълъг, подземен гьол. Да Ви е честита новата придобивка. И господа управляващи, вземете да назначавате малко по-умни и образовани хора, или поне ги научете първо да броят до 10 преди да говорят, стига с тези "Калинки". Очаквайте втора серия. Офроуд по новата магистрала след дъжда.
144
3
 
5
 
! Отговори
7777777777777 преди 11 години
Мавзолеят на Георги Димитров е мавзолей в центъра на София, построен през 1949 г., за да съхранява балсамираното тяло на комунистическия ръководител Георги Димитров. Изграждането на мавзолея започва веднага след смъртта на Георги Димитров. Построен е за рекордния срок от 6 дни, през което време тялото на Георги Димитров е превозено от СССР до София.Мавзолеят става център на тоталитарния култ към Георги Димитров като "вожд и учител на българския народ" и част от държавния церемониал в НРБ през п
143
2
 
2
 
! Отговори
do versaux преди 11 години
sys sigurnost,ako si hodil v New York,to ne si vlizal v metroto!Ne zashtitavam nikogo,no navsiakde v metroto v New York mozhesh da vidish lokvi, ne samo pod rekata,a navsiakde,dazhe ne v dyzhdovno vreme,predpolagam kondenz ili podpochveni vodi ! E stroeno e predi dosta godini vse pak!
142
3
 
21
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Хахахахахха още една година щяло да тече и после фугите ще се на местят хахахахаха е не е истина за какви ни имат..............
141
2
 
14
 
! Отговори
dooo преди 11 години
кво напасване 13 станция цялата е напукана стаята на машинистите вътре и станцията тече назначава ШЛОСЕРИ за машинисти и помошник машинисти въобще хора които нямат право също така и машиниста от драгоманската катастрофа и това при условие че трябва да имат НАЙ МАЛКО % ГОДИНИ СТАЖ ПО СПЕЦИАЛНОСТА?????
140
2
 
22
 
! Отговори
Софиянец преди 11 години
Ей, по-тъпо парче от Братоев едва ли ще се намери в София.А те го наградиха с почетен гражданин - смях в залата!По-червени от червените на Позитано се оказаха нашите от ГЕРБ!
139
2
 
23
 
! Отговори
видял много преди 11 години
Обяснението за напастването е пълна глупост. След една година я камилата, я камиларя и тогава пак ще тече и може друг да дава обяснение. Е така се строи сега демократично, но я си спомнете колко пъти Евгени Бакърджиев се налага да дава заповед да се взривява мавзолея до като го съборят-така се строеше при лошия социализъм.
138
2
 
19
 
! Отговори
777777777777 преди 11 години
А бе *** съм ама гледам грандиозни строежи по Дискавъри.И там такива дефекти е недопустимо да се случат.Този господинчо си мисли че пасем трева.