Метрото ще си тече още година, "успокоява" Стоян Братоев

Конструкцията се напасва и затова имало течове от фугите
Обновена: 17 сеп 2012 15:29 | 17 сеп 2012 15:11, Красимир Ангелов
224
Метрото ще си тече още година, "успокоява" Стоян Братоев
Течове се появиха по втория метродиаметър на софийското метро. Снимка: Булфото

Столичното метро ще протича при всеки по-силен дъжд още година, заяви директорът на Столичния метрополитен Стоян Братоев по повод локвите и течовете по новия метродиаметър след обилния дъжд в неделя.

По думите на Братоев това е нормално, защото в първата година на експлоатация на метрото конструкцията се напасва и е възможно да има още течове от фугите.

Няма некачествено строителство при новите метростанции, увери Братоев пред БНР.

Той съобщи, че още днес ще бъдат предприети необходимите мерки за отстраняване на повредите в конструкциите, довели до течовете в неделя.

Проблем имаше на подлеза към метростанция НДК откъм бул. "Витоша", който се наводни от запушена с шума решетка. Освен това протече и таванът на спирката на "Джеймс Баучър".

Още по темата
"Едното място е подлезът на НДК, около източните входове. На станция "Джеймс Баучер" проблемът е, че все още не е довършено строителството на подземния паркинг, който се намира над нея.

В момента се правят довършителни работи и рампата му не е отводнена, затова водата е навлязла по рампата върху перона. Протекла е вода и през една от фугите. Вземат се мерки през следващите дни рампата да бъде отводнена", отбеляза Братоев.

Dnes.bg припомня, че новият метродиаметър бе открит преди две седмици от премиера Бойко Борисов и председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
3
 
24
 
! Отговори
Петър Танчев преди 11 години
Тъй ще тече докато го има,защото е строено при мафиотското герберско управление.
116
2
 
36
 
! Отговори
hahaha преди 11 години
Ако пьк тунела под ламанша реши да се напсва по бьлгарски тертип представям си какво ще стане... Добре че таква като Братоев немат шанс да припарят до управлението там.*** това са тия днешните
115
6
 
12
 
! Отговори
Аз съм преди 11 години
При Драгалевци, наводнението се получи защото едни хора дошли от провинцията и направили вили и къще в Драгалевци си изхвърлят *** в коритата на реките и в деретата. Затова имаше наводнение, от тогава да има наводнение там или след като се изчисти и глобиха няколко селяни от Драгалевци, проблем вече няма.........*** народ, много ***...............
114
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Shte teche, shte teche, pa shte spre, kato se napylni...
113
2
 
28
 
! Отговори
Истината преди 11 години
Аве хора.....естествено 4е няма да са го направили перфектно от самото на4ало и забележете защо: ами то ако е направено без да му трябва малко ремонт4е от тука от там....ами то няма да има комисионни, няма да има допълнителни пари. Сега след една година, ще установят слу4айно 4е то фугите не могат да се улягат и така нататъка и трябва ремонт, за който ще си из4ислят 4е са им нужни така няколко милиона и готово ;) Вси4ко е далавера и али-гали за пред народа.
112
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То има ли нещо открито от ББ което да не се наводнява!?Имаше едно клипче с едно кану по едно наскоро открито шосе.
111
2
 
26
 
! Отговори
един от народа преди 11 години
поредната калинка в колекцията на тиквата.
110
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Та значи при слягане е нормално фугите да отворят още а не да се напаснат и свият,тоест ще тече още повече.
109
2
 
20
 
! Отговори
Старото преди 11 години
Има една българска поговорка "Където е текло - пак ще тече". Тя се отнася за друго, но е нагледен пример, оборващ смехотворните твърдения на Братоев. Водата винаги си намира път и не тече нагоре. Това никой гербер не може да промени, дори да се нарича Бойко Борисов. Могат да си посипят главата с пепел и да започнат, да санират недоносчето си. Има и друга българска поговорка "Бързата *** слепи ги ражда.", да мислят и над нея.
108
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя тарикат май си прави сметка да зачезне някъде по екзотичните острови, докато ние си чакаме метрото да ни се напасне
107
3
 
13
 
! Отговори
Нищо!!! преди 11 години
Тъкмо мотрисите ще са винаги измити....мбухахахахаха.....може и хората докато 4акат влака да дойде да идарят един *** ако в тях нямат вода или са я спрели.....ето как бащицата е помислил за вси4ко - хем ще се возим хем ще греем от 4истота тъй като водата ще е навсякъде с нас.
106
3
 
20
 
! Отговори
Killuminati преди 11 години
Леле майко, леле, леле, леле - за какво бяха тия всенародни веселби, както се изрази Плевнята, май вече София не ликува, абе как така новопостроено метро ще тече и то още една година какви са тия напасвания какви са тия чудесии, ужас ужас, пълен ужас
105
3
 
14
 
! Отговори
versaux преди 11 години
изказаването звучи направо невероятно !Впрочем, аругантно изказване на един *** човек..... Ало, ако не знаеш, метрото на Ню Йорк минава по МНОГО вода. Тунелите се осигуряват непрекъснато с помпи. И незвисимо от тази рискова технология ТЕЧОВЕ НЯМА !!!!
104
3
 
25
 
! Отговори
Папур Кацарски преди 11 години
Метрото ще си тече още година, "успокоява" Стоян Братоев:)))Докато "закисне"!Това да не е бъчва бе, "брат"Братоев?Представете си в Берлин, например, как дисциплинираните германци чакат да им "закисне" метрото!смЕх, ама голЕм!И по какви строителни стандарти и допустимо това?Или трябва едни хора да вземат ОЩЕ едни пари?;)
103
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Където е текло .... пак ще тече!Мъдростта си е мъдрост - физиката си е физика!Само нашите политици и бизнесмени не са като тези по света.
102
7
 
27
 
! Отговори
Столичанин преди 11 години
Качество !!! Гарантирано от ТИКВАТА!!! Пак да *** лентички, пък после кучета го яли. Нали помните и прословутото околовръсно при Бояна, стана на езеро при първия по-силен дъжд. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ !!!
101
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bratoev,Bratoev vzemi si napasni fugata na mozaka!!!!!Ako sa ka4estveno zapalneni fugite kakav te4 6te ima be prazna glavo.
100
5
 
26
 
! Отговори
Решението! преди 11 години
Когато метрото изцяло се напълни с вода, ще купим стари руски подводници и ще направим първото в света МЕТРО С ПОДВОДНИЦИ!Освен това отново ще имаме подводен флот и то в Град, който не е на морето!
99
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Баси и *** е тоя директор.
98
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Язека сам от ГЕРП. Нема други като тех.