Метрото ще си тече още година, "успокоява" Стоян Братоев

Конструкцията се напасва и затова имало течове от фугите
Обновена: 17 сеп 2012 15:29 | 17 сеп 2012 15:11, Красимир Ангелов
224
Метрото ще си тече още година, "успокоява" Стоян Братоев
Течове се появиха по втория метродиаметър на софийското метро. Снимка: Булфото

Столичното метро ще протича при всеки по-силен дъжд още година, заяви директорът на Столичния метрополитен Стоян Братоев по повод локвите и течовете по новия метродиаметър след обилния дъжд в неделя.

По думите на Братоев това е нормално, защото в първата година на експлоатация на метрото конструкцията се напасва и е възможно да има още течове от фугите.

Няма некачествено строителство при новите метростанции, увери Братоев пред БНР.

Той съобщи, че още днес ще бъдат предприети необходимите мерки за отстраняване на повредите в конструкциите, довели до течовете в неделя.

Проблем имаше на подлеза към метростанция НДК откъм бул. "Витоша", който се наводни от запушена с шума решетка. Освен това протече и таванът на спирката на "Джеймс Баучър".

Още по темата
"Едното място е подлезът на НДК, около източните входове. На станция "Джеймс Баучер" проблемът е, че все още не е довършено строителството на подземния паркинг, който се намира над нея.

В момента се правят довършителни работи и рампата му не е отводнена, затова водата е навлязла по рампата върху перона. Протекла е вода и през една от фугите. Вземат се мерки през следващите дни рампата да бъде отводнена", отбеляза Братоев.

Dnes.bg припомня, че новият метродиаметър бе открит преди две седмици от премиера Бойко Борисов и председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
2
 
22
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Дянков , къде си бе ? Вместо да се каниш да пляскаш Русия,що не хвърлиш един здрав пердах на тия *** дето откраднаха парата,а ся че ме лъжат оти било нормално да ми капе на главата ?
136
4
 
15
 
! Отговори
Ахмед Хидролога преди 11 години
Така е , като не ме викате да помагам ! Нека сега ви тече на главите! Стискате се за има няма една Милка, а ся че се натресете поне с 50-60! Я вижте Цанков камък , ни капе ,ни тече,ни пропуска ! До кога ще съм жив да ви уча бе !?
135
4
 
36
 
! Отговори
Касиер преди 11 години
Драги столичани,да Ви е честит празника на София !Да Ви е честито новото метро ! За тази есен пригответе,плавниците , шнорхелите и надуваемите дюшеци ! Който има харпуни,мрежи и серкмета също!За зимата по чифт кънки !Лятото , като се напасне всичко и ако течовете спрат,не се отчайвайте ! Ние сме помислили за Вас ! Атракциите продължават !След спиране на водотеча,слягане на терена и набръчкване на релсите,ще се повозите и на влакчето на ужасите !Ваш Братоев!
134
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лошото е ,че хората в метрото са повече ,а колите по улиците не намаляват. Така ,че да хванат и да си преразгледат паркинг стратегията.
133
2
 
19
 
! Отговори
майстор манол преди 11 години
ако аз така сроях някога мостовете българия много отдавна нямаше да я има боже пази българия
132
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Братоев е КРЕ*ЕН! За изоцация на дилатациите има специални детайли!!! Плюс това ако отделните сегменти на тубата мърдат, представяте ли си какво става с релсовото трасе?!?! Боже, пази България от Тикви и слугите им!!! НЕКАДЪРНИЦИ!!!
131
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според Братоев явно е нормално първата година Да ти капе вода в новата кола Да ти тече къщата Да не работи телевизора ,че му се слягат чиповете Да ти пиши телефона защото му е нов микрофона ГРОБ за канарчета ни взехте БЕЕЕЕЕЕЕЕ Не сме завиршили всичките ВИФ
130
2
 
19
 
! Отговори
Софиянец преди 11 години
Братоев е елементарен, соц. ченге доносник от сой.
129
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАК СЕ ЗАКИСВА под ЛАМАНША.
128
2
 
5
 
! Отговори
Turb преди 11 години
hahaha, napasvali se fugite. e tova e injenernata misyl :D***** To be or not to be *****erepublik/en/referrer/Turbulator
127
2
 
25
 
! Отговори
Smurf преди 11 години
Боже Боже колко мъка има по тоя свят. Итова ми се пише строителен инженер. Интересно какво ще каже това човече, ако недай си боже се наводни метрото и се получи токов удар в някоя мотриса, тоководещите линини на метрото са до релсите ниско долу дето ще се напълни първо с вода. При такова нещо Борисов ще има цял влак с изпържени пасажери и повод да обвини Станишев в геноцид
126
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Използване на некачествени материали,спестяване на някои материали,пък и турците не са добри строители.Българите на времето се славеха по цял свят с доброто и качествено строене.А това ,че така било редно да капи,си е заблуждение.
125
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахахахааааааа-*** лентички,а......язък за парите ми...излапа ги боко...тече вода...то утре и гребни канали ще направят...лодки има и гребете...
124
4
 
35
 
! Отговори
Ачмонек преди 11 години
Значи, някой като си построи къща, да не се плаши, ако през първата година мазето му се пълни с вода или покрива тече. Да не прави опити да отводнява или да запушва дупки защото Другаря Директор на метрото е казал, че новите стриежи слягат през първата година и е НОРМАЛНО (?!?!?) ДА ТЕКАТ.
123
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сичките у Централнио,да им напасват ауспусите и големите гърнета !
122
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Метрото ще си тече още година, "успокоява" Стоян Братоев"-Е..х го ние пишем нова история в строителството, това е все едно навън вали дъжд ама аз съм сух!
121
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Napylnete go pod nalqgane, a Cetso otgore da kopa s edin bager, kydeto blika voda. Moje i trupove da vadi...
120
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Накрая да не слегне като стената на оня язовир при село Бисер
119
3
 
28
 
! Отговори
Софиянец преди 11 години
Ей, по-тъпо парче от Братоев едва ли ще се намери в София.А те го наградиха с почетен гражданин - смях в залата!По-червени от червените на Позитано се оказаха нашите от ГЕРБ!
118
4
 
24
 
! Отговори
Извънземен преди 11 години
Леле Господи, слез и си прибери вересиите. То бива простотия, ама тя стига до наглост. Братоев, ходи и се гръмни някъде ама вземи и тиквата и цвъцко и вся остальная ***, наречена гроб. Всички заедно се ометете и не мърсете повече въздуха на планетата Земя. Не остава нищо за обикновения българин, освен да ви изхвърли на бунището на историята на предстоящите избори. После трябва съд за некадърниците и мошениците от гроб, които ошушкаха де що има у тая държава.