Самоубийство в софийски мол

Мъж скочил неочаквано от вътрешен балкон, падайки на пода в "The Mall"
Обновена: 5 май 2013 20:14 | 5 май 2013 16:35,
179
Самоубийство в софийски мол
Снимка: Bulphoto

Мъж се е самоубил преди минути в мола на “Цариградско шосе“ в София, съобщи КРОСС.

Мъжът на видима възраст между 40 и 50 години е скочил ненадейно от един от вътрешните балкони и е паднал на пода на партерния етаж.

Никой от намиращите се наоколо многобройни посетители не е успял да го възпре от фаталния скок. Всичко станало за секунди.

От информационния център на мола не дадоха официална информация по телефона.

Пристигналият екип на Спешна помощ само констатира смъртта на поредния самоубиец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: молсамоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
21
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
Абе приятел с 6 бона в България може да станеш собственик на дом в райско място !Българина е болен от алчност да се докаже пред останалите българи от 1989 насам всичко гледа да драпа с по- скъпа кола ,с по скъп ,дом .., разбираш предполагам!Днес е ден за духовното ,а дори не се замисляме за хората които обичаме и ценим ,хванали сме битовите проблеми и ги оставяме да ни изяждат!Такива самоубиици са на момента , силна депресия и стигат до краиност.
29
0
 
6
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
Нека се замисмим, но не и да се превръщаме в черни станции. Аз под всяка статия само политически коментари чета от оплаквачките, които по цял ден висят онлайн.Не казвам, че не трябва да се замислим, казвам, че не е нужно черните станции да натъртват политическите си възгледи по всяка статия.
28
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да почива в мир човечеца! Колко жалко, че е решил да сложи край на живота си точно днес. А вие се засрамете, сведете глави и стига сте политизирали абсолутно всичко. Колко жалко
27
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 30 Я вземи та прочети планът Ран-Ът, та да установиш две неща: 1. Планът няма нищо общо с това за което *** разни д*исливи нациналисти 2. Този план реално не е изпълняван.и точно защото не е изпълняван когато трябва (1992-3) - на българската икономика и е *** майката. Според плана трябваше всички губещи предприятия да се продават срочно на инвеститори, а тогава губещите бяха далеч по малко и с парите от тях можеха да се модернизират и другите, вместо да изпофалират и те.
26
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нова наздравица за господата Ран и Ът, и техните помагачи от българска страна. Наздраве и на целия "български" ""елит"". И да им е сладко!
25
5
 
23
 
! Отговори
потресен преди 11 години
Кой знае колко хора са починали днес.Но новината за Чочо и този в МОЛ-а са ми достатъчни.Започвам да се замислям дали няма да им завиждам един ден,че рано са се отървали от мъките,които ни престоят.Някой беше писал,че е заради пари,но май по скоро е поради липса на перспектива.
24
11
 
27
 
! Отговори
mario.fu.90 преди 11 години
Молът е перфектно и много елегантно място за самоубийство. И мен ме е блазнила мисълта когато съм бил на шопинг ,просто да скоча с торбите от балкона и да се сгромолясам на красивия лъскав под. Всичко е едно такова лъскаво,луксозно,мирише добре и има много хора.
23
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иронично е да умреш в църквата на материализма - мола ,точно в най-светлия духовен ден!
22
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това шопите са неизвестна порода.Правят се,че съчувстват на семействата на самоубийците,а в същност търсят интрига за себе си.Казано е:ХОРАТА СА ВРЕМЕННИ БЛАГОРОДНИЦИ И ВЕЧНИ ЕГОИСТИ.Така че стига с политизирането с частен случай.
21
7
 
23
 
! Отговори
до 23 преди 11 години
има, има, ама последните месеци 10-ки, да не кажа 100-тици сложиха край на живота си...трябва да се замислим....
20
24
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде стига сте спекулирали с политическото и финансовото състояние на Бълагария. Има си и психично болни които се мятат през балкони на блокове и молове. Има ги сега, имаше ги и преди 10 години.
19
19
 
14
 
! Отговори
saki преди 11 години
На това му се вика природа. Никой не решава сам да се самоубие, природата го решава като часовник с механизъм е. Явно този мъж е изчерпал жизнения си запас и вече не си е струвало да продължава.Според мен това не е някаква драма.И в природата е так, при животните основно мъжките,като усетят че вече не са толкова силни просто лягат някъде, не се хранят и умират, въпреки че могат да живеят още няколко години.
18
10
 
24
 
! Отговори
Vesso преди 11 години
До Генчо700хил.регистрирани,че ще почиват извън България по празниците.А колко не са?Паркинга пред блока и пред заведението на село пълни с коли.Всеки ден пенсионер дава на телефонен изманик няколко хилядарки.Ръст на депозитите.И всеки ден"журналисти", политици,форумци и профсъюзи ни убеждават,че гладуваме.Как човек да не се побъка и самоубие?
17
1
 
28
 
! Отговори
fck преди 11 години
Не Ние не сме ударили дъното ние вече сме го снигнали толкова ,че почваме да копаем и надолу ! самозапалвания , смърт беднотия и разврат това ни е наказанието.. баба ви винаги казва така "Не се бой и не се отчайвай след голямата буря винаги изтрява пак слънцето" . Айде де чакаме го :)
16
41
 
40
 
! Отговори
12345 преди 11 години
По време на управлението на ГЕРБ са се самоубили над 10 000 души,това е благодарение политиката на Бойко Борисов ***!
15
3
 
45
 
! Отговори
факт преди 11 години
Когато стане самоубийство - оплаквате човека, а като видите потенциален такъв самоубиец- раздрапан - го презирате вътрешно(въпреки че след като се самоубие го съжалявате).Ако 5 човека вместо да си купят отровна кола бяха му дали по 1 лв , можеше и да преживее деня..
14
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко великото минало на тази Държава .... До 10 години не я виждам на картата...
13
34
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев е виновен за всичко. Руската *** Р.Овч. е виновна чрез нерентабилната сделка Белене НЕК да загуби над 2 милиарда лева и да се принуждава да вдига тока, за да не фалира. Никога повече комунизъм!!! Всички социалисти са за бесилото.
12
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Malko li mostove ima, che tochno v mola trqbvashe..?!
11
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
прави ми впечатление, че мъжете между 40 и 50 в БГ са най-склонни към самоубийство.ясно е, че това е някакво поколение жертва на прехода та ако сте в тази категория - внимавайте с настроенията