Втори ден тотална окупация на СУ

Младежи от Пловдив излизат на протест пред парламента
Обновена: 12 ное 2013 08:19 | 12 ное 2013 07:35, Веселина Йорданова
33
Втори ден тотална окупация на СУ
Тотална окупация на СУ. Снимка: БТА

Продължава окупацията на студентите. Очаква се младежи от Пловдивския университет да пристигнат в София, за да протестират пред Народното събрание. Инициативата е обявена на страницата на "ранобудните" студенти във Facebook.

Втори ден продължава тоталната окупация на Софийския университет. Всички врати на Ректората остават заключени с катинари и вериги, предаде БНТ.

Още по темата

В сградата се допускат само преподавателите и студентите, които подкрепят протестите. "Ранобудните", както сами се наричат протестиращите, настояват за разпускане на Народното събрание и предсрочни парламентарни избори.

Заради окупацията се наложи спешна промяна на мястото, на което тази сутрин трябваше да се проведе държавния изпит по право. Вместо в Ректората, той ще се състои във Факултета по журналистика и масова комуникация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Окупация на СУ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
33
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
А ще се гордееш ли, ако разбереш , че са използвани и с платени водачи....Че единственото им искане е оставка.....без да има реформи ! т.е. единствената им цел е да се върне бате ти Бойко на власт? Да се скрият следите от престъпленията на мафиота? Е, ще се гордееш ли?
5
4
 
29
 
! Отговори
Крети преди 10 години
Лумпениада 2013 спонсорирана от ГЕРБ , ако имаха смислени искания човек да ги подкрепи . А то какво Оставка и после пушката в г....зо
4
5
 
9
 
! Отговори
Poz преди 10 години
Klouni amerikanski ! dezata na 4algadjii ! roditeli predateli - rajat deza predateli .Amerikanski podlozi ste studenti !
3
3
 
7
 
! Отговори
Stalin преди 10 години
До HitlerКънчев, разкрит си :Р
2
11
 
26
 
! Отговори
Hitler преди 10 години
Поредните платени, шмекери и паляци. Аз за 10 000 ще намеря 2000 рома да викат за мен, а не 250 келяви студента.
1
39
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво студенти. Гордея се с вас.