Двайсетина протестират срещу окупацията на СУ

Слаби провокации, обстановката пред ВУЗ-а е спокойна
27 яну 2014 12:31,
40
Двайсетина протестират срещу окупацията на СУ
Снимка: БТА

Двайсетина студенти протестират срещу окупацията на Софийския университет "Св. Климент Охридски", съобщи "Фокус".

Още по темата
Член на Студентския съвет влезе в сградата на Ректората с позволението на окупаторите, за да провери състоянието на материалната база във ВУЗ-а.

По-рано двама души прескочиха оградата на университета, но след като не успяха да влязат в сградата, се върнаха.

Към момента обстановката пред най-старото висше учебно заведение е спокойна.

За 13 часа пред университета е насрочен голям контрапротест на всички, които не одобряват повторната окупация на СУ.

Проявата се организира в социалните мрежи, а на нея са поканени студенти, преподаватели и служители, които не са съгласни със затварянето на университета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 10 години
Браво бе момче, ти откри пътя към пълното равенство и благоденствие на всички хора по света. Просто отиваш и застрелваш Сорос и решаваш проблемите на 7 милиарда души. Чудя се другаря Путин как не е прозрял тази проста истина, пък той може да го ликвидира само с една дума изречена на ухото на който трябвя.
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сорос се определя като глобалист, и сам твърид, че последоветилите му не знаят и половинаат от истината и че ги залъгва със сладки приказки. Ако се реализират идеите му, признава той, блъгария трябав да стане много бедна, защото в нея има ограничено количество ресурис, които ще се използват от ограничеон количество хора, които ще станат мноог богати. на въпрос към Сорос - не е ли несправедлиов това той отвръащ - светът е несправедлив.
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
наскоро имаше едон интервю съ Джордж Сорос .човека си признава че исак да наложи нов световен ред, че блага не за за всички а само за определеан група от хора - не повееч от 5 проценат от населението, че той дава пари да се образоват всички, за да не се опитват бедните, да му откраднат парите, но че не вярва че неравеството поржда конфликите. Сам си признава че подклажда някои от воините или тушира други, за да постигнес воя нов световен ред.
11
4
 
3
 
! Отговори
до 9 преди 10 години
Аз никак, ама никак не съм доволен от управлението на БСП и Орешарски и тъй като останах без работа точно по времето на другаря Станишев, ти ме провокираш да отида и да си искам загубените пари от централата на БСП на Позитано.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като дадеш на 10-15 човека по 700 лева, това не са малок пари.
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нови са.ранобудниет се разграничаха, както и студентския съвет.Всичок ужасон намирсива на БойкоБорисов и деформаторите.за толокз са имали пари - да купят 10-15 човека
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да виждали сме. АЗ съм магистър от седем години работя по специлаността си и протестирам срещу окупацията. Протестирайте ОТВЪН в градинката, или още по-добре - пред Парламента.А на ректора ще му препочам да нулира годината и да каже на тези които не са протестираил да си търсят парите, от тези които са протестирали - много бъроз ще се разерши въпроса.
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо само 20 души бе, толкова ли свършиха младите социалисти та само 20 души. Кутев, освободи от твоя денонощен ресурс за писане на комунистически послания по форумите 50-тина души да ходят да крещят посланията си пред заключените врати на СУ. Е ще им платиш малко повече за лоши битови условия заради студа, но заради великите комунистически идеи си заслужава.
6
4
 
11
 
! Отговори
Никога повече ГЕРБ преди 10 години
Ами варянтите са 2. 1 - затворете университета и нулирайте годината !2 - изметете тая *** на улицата и продължете с редовните занятия , защото доста има да наваксвате. А на протестиращите мога да пожелая успех - само че не вътре на топло , а отвън !
5
4
 
7
 
! Отговори
Жони преди 10 години
Чакайте малко, какво стана с ония Ботев "ранобудния" :? Тия нови ли са?
4
2
 
13
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
До ViturStSt- не съм много сигурен какви са точно,но мисля,че докато навън е студено ще се протестира на топло!!!
3
9
 
5
 
! Отговори
ViturStSt преди 10 години
Тея вътре са правокатори на БСПСами почнаха да си правят цирковете.
2
9
 
9
 
! Отговори
анонимки разни преди 10 години
и кво е общото между парламент и иниверситет бе мухльоаз ако се настаня у вас,грабна на колянце маика ти и подкарам ракията на баща ,отделно претараша ти хладилника ти ,за да протестирам стрещу незадоволените си мераци ти как ще го възприемеш
1
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отново противопоставяне. Вместо всички заедно да вземем да изметем всички от парламента.