Митинг на "Атака" в центъра на София

Ограничават движението и паркирането в централната част
Обновена: 3 мар 2014 10:15 | 3 мар 2014 09:18, Веселина Йорданова
296
Митинг на "Атака" в центъра на София
Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

Въвеждат се ограничения в движението в центъра на София заради митинг-шествие на ПП "Атака" днес, съобщиха от Столичната община.

Митинг-шествието ще започне в 12.00 ч. от пилоните на НДК и ще премине по бул. "Витоша", пл. "Света Неделя", бул. "Кн. Ал. Дондуков", бул. "Цар Освободител", наляво по ул. "Г.С.Раковски", надясно по ул. "Оборище" до пл. "Св. Александър Невски". Митингът ще бъде от 13.00 до 15.30 ч. на пл. "Св. Александър Невски".

От 8.00 ч. до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на автомобили, с изключение на автобусите, превозващи участниците, на пл. "Княз Александър Първи".

От 12.30 до 16.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски", ул. "11-ти август" - между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски", ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Александър Невски".

Движението в част от центъра на София ще бъде ограничено и по повод тържественото честване на Националния празник на България.

От 8.00 до 12.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането по ул. "Оборище" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Московска" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "11-ти август" - между бул. "Княз Ал. Дондуков" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "15-ти ноември" – между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски".

От 14.00 часа до 20.00 ч. няма да се допуска преминаването на автомобили по бул. "Цар Освободител" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "Аксаков" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Цар Шишман" - между ул. "Славянска" и пл. "Народно събрание", по ул."6-ти септември" - между ул. "Славянска" и бул. "Цар Освободител", по ул. "Хаджи Димитър" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Цар Шишман".

Забраната ще важи също от 11.30 до 12.30 ч. по ул. "Леге" - между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров". Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите осигуряващи мероприятията, до 20.00 ч. днес по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и ул. "11-ти август" и се закрият базарите за художествени произведения.

Ограничението важи и от 8.00 ч. до 12.30 ч. на 3 март на паркинга на пл. "Николай Гяуров", от 8.00 ч. до 20.00 ч. на паркингите на пл. "Народно събрание", "Св. Александър Невски", ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски".

От 19.30 ч. до приключване на мероприятието на 3 март се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Цар Освободител" - между ул. "15-ти ноември" и ул. "Г. С. Раковски", само при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
8
 
8
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
До АнонименЯ са дръж на положение. Тъпо лумпенче. Да съм казал да подкрепи ГЕРБ? Да съм го посочил някъде. Можеше да докара нови избори, с които ГЕРБ да се сгромоляса още повече, но не, Волен взе турските кинти на Доган и предаде България. А за това, че го окрадоха, така му се пада, като са му слабохарактерни и алчни курветата.
215
11
 
6
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
До АнонименДа бе, а много бързо забравихте как Доган си гласува хонорар за толкова пари, колкото не сме виждали накуп. През 2008ма Сидеров заяви, че неговата партия няма да подкрепи управление с ДПС, а сега близо година го прави. Колкото и да се бие в гърдите, че е изгонил Баце Лудия, не може да се оправдае, че връчи властта в ръцете на терористите от ДПС. Срам и позор. Тъпо племе сте симпатизантите на Волен Лъжеца, един най-обикновен ямболски наркоман и алкохолик.
214
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДЪЛБОК ПОКЛОН И ВЕЧНА СЛАВА НА ГЕРОИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ!АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ, ОЩЕ ЩЯХТЕ ДА СИ НОСИТЕ ПОТУРИТЕ!
213
15
 
8
 
! Отговори
ж преди 10 години
Ами дори турците са по-добри от ГЕРБ, така, чеееееееее............
212
8
 
9
 
! Отговори
До 234 преди 10 години
И крепи турците на власт,така чееееееееее...
211
12
 
10
 
! Отговори
ж преди 10 години
Волен изхвърли ГЕРБ от властта, така, чееееееее .............
210
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен,луд и психопат отдавна са синоними,така чееееее...
209
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кольо, ако не беше телевизийката на порно олигарха Симеонов, Волен щеше да намери друга кабеларка и пак щеше да се гледа предаването му. Толкова ли си *** за да го проумееш?И Волен от двете злини избра по-малката, като би шута на по-голямата - ГРОБ която докара бизнеса до крах. Хиляди фирми фалираха при управлението на Тиквата. Фискалния резерв от 8 милиарда беше профука за 100 км магистрала, една спортна зала и няколко километра метро. Никога повече тази мутра на власт. Как ставаш милиардер?
208
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя га се върна от куба,га оака пак центъро на софия
207
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бялата Златка пак плещи онанизми пред шепа почитатели на пица ХАХАХА ПЪЛЕН СМЕХ.Вдигна ли ставката за минимална работна заплата от 1 000 на 2 000 че избори идат? ХАХАХА
206
9
 
6
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
До АнонименА откъде дойдоха парите за партията? Волен Сидеров нямаше толкова пари да издържа партията. Че и сега няма. Отделно, помощта на Симеонов е много важна, защото без предаването АТАКА, Волен Сидеров и неговата *** нямаше да придобие никаква публичност. А дали не е дал властта на ДПС, се замисли сам, изгони ГЕРБ и върна ДПС по тоя начин, било то и индиректно. А другите му депутати защо не гласуваха против това правителство, гласовете да бяха станали 120 на 120 и да има нови избори?
205
7
 
14
 
! Отговори
нн преди 10 години
Какво е да си гербаджия:1. Винаги предишните са виновни.2. Винаги някой друг ти пречи.3. Да се краде е позволено само на нас.4. Платените дипломи са най-истинските дипломи.5. Фалшивите дипломи са истински дипломи.6. Шурея и баджанака са най-добрите експерти във всичко.7. Американско или европейско потупване по рамото е по-важно от един гладуващ народ.8. Борко Бо е наш Бог.9. Следващите 991 правила ни дават правото да сме най-прави...1000. Никой няма право да коментира правилата ни!
204
10
 
9
 
! Отговори
predatel volen преди 10 години
Много хора му повярваха, но с предателството си успя да ги прокуди... В атаката останаха главно хората, кооито имат полза, платените и някоя и друга овца; сичко на сичко 1% макс на изборите. ***.
203
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Крайно време е това подскачащо белокосо джудже което подскача по маси и се крие под маси- Сидероглу да бъде изметено от политиката в България. С подкрепата си за БСП и ДПС натрупа достатъчно пари.
202
6
 
8
 
! Отговори
НиколаВидях шествиет преди 10 години
*** си ти! И жена ти го знае! Рогач!
201
11
 
14
 
! Отговори
НиколаВидях шествиет преди 10 години
Видях шествието по ул. Раковски, е няма такава *** даже и във Факултето, явно платени *** от цялата страна!
200
13
 
15
 
! Отговори
а преди 10 години
Ей дон Кольо, некадърен късопишковец, Волен не даде властта на ДПС а изгони Боце Банкянски.Сега сме по-добре. От две злини избра по-малката.
199
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 217Какъв Бинев бе, какъв Симеонов бе, ***? Когато Волен създаде партията Слави Бинев се търкаляше пиян в своето заведение, а Симеонов само му осигури арена за предаването му АТАКА. Създали били с него АТАКА ....Муахахахххааха...бива ли да си такъв *** бе?
198
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Направи ми впечатление че по телевизията избягваха да дават лицата на хората от митинга на Атака - защото ще се види колко изпаднали хорица които най-лесно се манипулират са там.
197
8
 
14
 
! Отговори
до 215 преди 10 години
Каквото и да пишете, колкото и да врещите,златния пръст ще му донесе железен шут.сам си е виновен.