Гей парадът се отлага заради трагедията във Варна

Новата дата ще бъде ясна другата седмица
20 юни 2014 17:08,
154
Гей парадът се отлага заради трагедията във Варна
Снимка: архив Булфото

Гей парадът, насрочен за утре, се отлага заради трагедията във Варна и региона. Това съобщиха организаторите от „София Прайд 2014“.

Още по темата
От „София Прайд 2014“ призовават  българската общественост към солидарност и участие в дарителските инициативи в помощ на бедстващите хора там.

Парад все пак ще има. Неговата дата ще бъде обявена през следващата седмица.

Както Dnes.bg писа, 10 души загинаха при пороя във Варна. Обстановката в морския град и пострадалите области в страната остава тежкa.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
16
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
А, ние НОРМАЛНИТЕ хора кога ще си направим един парад?
86
4
 
17
 
! Отговори
муспи преди 9 години
"Безбожието е еврейска болест" - Достоевски.
85
6
 
27
 
! Отговори
Мина преди 9 години
Кой е виновен че има гей парад, ние всички, ние сме виновни, ние допущаме всичко това което се случва около нас. И с какво по точно парадират тези как да ги нарича, гейове . Не ги мразя, но не трябва да има такива паради, объркваме малките деца, децата мислят че щом има парад значи е добро. С една дума просто и ясно искам да се забрани парада.
84
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога се прибира от Брюксел Сер гей.
83
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тея са луди с тия паради
82
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
О, да добавя само: разбирам желанието ви да изкарате всеки който не ви приема мантрите - или *** или религиозен фанатик ;) Истината е че, няма нужда нормален човек да си "говори с бог" или да е философ, за да види, че, на енергийно ниво вие се превръщате в черни дупки! Като следствие, ставате арогантни, дори и най-свестните хора между вас се деформират от този енергиен дисбаланс и от проблема който се създава от загубата на енергия през ануса. Ще спра до тука, защото знам колко истерични можете да бъдете.
81
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До Анонимен 91Гражданския брак е юридически акт, не ритуал.
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във какво има да те убеждавам? Ти не си казал нищо, говориш с недомлъвки и празнословия, това не е спор! Аз не разбрах какви аргументи имаш!
79
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До Анонимен 95Я ако обичаш си гледай работата и не ми се меси в живота, ***!
78
0
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 91 преди 9 години
Гражданският брак също е РИТУАЛ, нищо че, не е църковен!А на вас за какво ви е брак, след като действието на ритуала и симвиликата не ви интересуват? И след като закона предвижда правото на всеки да завещае каквото си иска на когото си иска и без брак?
77
0
 
17
 
! Отговори
До Анонимен 95 преди 9 години
Браво на тебе, но, "разглеждайки различни реалии, съпоставяйки и противопоставяйки концепции, достигайки до анализ, заключения, дискурсивно обобщение..." пак си оставаш дисбалансиран ***! Защото само с филосовстване и чекиджийство не става! Казвам ти го от опита който имам от познанствата си с разни гейове - всичките имат проблеми и ги избива на някъде, според характера им. Някои стават арогантни и нагли, други просто са тихо депресирани.Няма повече да споря с тебе, защото вие много се палите опитвайки се да убедите себе си убеждавайки другите.
76
16
 
2
 
! Отговори
Ще ви задам въпрос преди 9 години
"Чета коментарите под статиите, оповестяващи отлагането на Sofia Pride и почвам да се чудя дали грешката не е в моя телевизор:- ако бяхме отишли да "парадираме", щяхме да сме лошите и нагли ***;- проявяваме човечност и отлагаме събитието си и сега сме виновни, че не ни е отнесла нас бурята във Варна.Какво по-точно искате, хомофоби и друга идиотска фауна на Интернет? Как да ви почешем, че да спре да ви сърби, се чудя! Вместо да проявите поне малко човечност в деня, в който цялата ни държав
75
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ти как си постигнал знание или бог ти го е "пратил"? И ти ще ми говориш за лесни истини, при положение че становищата ти спрямо гейовете се базират на митове и недомлъвки.
74
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До Анонимен 93Никой не ми е казал нещо, достигнал съм до знанието си разглеждайки различни реалии, съпоставяйки и противопоставяйки концепции, достигайки до анализ, заключения, дискурсивно обобщение. Пак повтарям - няма да уча на логика и диалектика някакъв ***.
73
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 93 преди 9 години
"Не питам защото не знам!"---Не, не знаеш! Казали са ти нещо и ти си го приел за истина, защото така ти е било най-лесно :)
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 92"азсъм студент по философия!"И какво от това??
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Do 85Аз съм си отговорил, ти си отговори, за да докажеш твърдението си! Разгледай различни гледни точки, аз ли ще те уча на диалектика. Не питам защото не знам!
70
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До Анонимен 83Гейовете апелират за ГРАЖДАНСКИ БРАК какво свещенодейство те е подгонило?
69
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До анонимнитеПовечето млади хора гледат на секса по този начин - като на забавление. А за психически разстройства ще говориш, едва когато завършиш психиатрия и си изясниш пред себе си какъв е дискурса на психиатрията и как се легитимира! Още нещо - скинарството е психично отклонение, няма го при животните, прочети тази статия kaka-cuuka/189
68
5
 
1
 
! Отговори
Do 85 преди 9 години
Трудно ще се ориентираш да си отговориш на всичките въпроси като "Какво е норма? Какво е извратеност? Кой ратифицира нормата?"... докато САМ не пораснеш като човек! Тогава ще се научиш да си правиш маркери за ориентация и няма да слушаш промивките с които те облъчват, или да четеш буквално какво пише в някоя дебела книга.До тогава, ще си въобразяваш че, си с "несависимо" мислене, че си "свободен" ... но няма по голям роб от този който се мисли за свободен. Не си щастлив, мога да ти го кажа!