Понеделнишки туш с трафика

От утре започват ремонтите на 10 ключови места
19 апр 2015 09:55,
68
Понеделнишки туш с трафика
Снимка: архив, Булфото

Столичната община започва ремонти на вътрешнокварталните улици, мостови съоръжения и тунели.

От понеделник се очаква движението да бъде блокирано на 10 места, съобщава БНР.

Още по темата
Над 30 км булеварди затварят за ремонт. Това ще са: площад "Руски паметник“ и булевардите "Тодор Каблешков", "Монтевидео"," Владимир Вазов", "Сливница", "Ботевградско шосе", "Александър Малинов" и "Ал. Дондуков". Затворени ще бъдат и 20 мостови съоръжения.

Само преди дни зам.-кметът на столицата Любомир Христов обяви, че дават старта на рехабилитацията на "Цариградско шосе".

Първият етап от ремонта ще бъде от Околовръстното шосе на столицата до разклона за Летище София.

Предстои и поетапното модернизиране на кръстовищата в столицата. На тях ще се инсталират датчици и системи за мониторинг. Така ще се улесни движението в центъра, ще се спести гориво и ще се облекчи преминаването на линейки, пожарни и на масовия градски транспорт.

За жалост, очакванията са, през цялото лято, софиянци да бъдат свидетели на огромни задръствания. Ремонтите се очаква да приключат до 15-и септември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
4
 
! Отговори
до 29 преди 9 години
До АнонименТи откъде знаеш с колата си кой къде ходи, и дали пътува безцелно? Как можеш да знаеш напълно непознат за какво ползва колата си? Или съдиш по себе си?
14
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименКак успяваш а поддържаш колата си с 30 лв . Че и в най-евтиния сервиз-само да влезеш -за начало ти искат 200 лв. Другите плащания-отделно.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 19И моята кола вече е на доста годинки,но си я поддържам в пъна техническа изправност,защото возя семейството си, освен това нямам право да застрашавам здравето и живота на другите на пътя.Дали човек ще плаща 60-70 лева на месец за скъп телефон,или ще заделя по 30лв. за колата,зависи от начина на мислене.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
поредното "феноменално" заглавие ала златко желев
11
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При Орешарски нищо не се строеше, само кражби и убийства. А сега България вече дръпна напред и се развива добре.
10
1
 
19
 
! Отговори
Joe преди 9 години
Добре, че се оправи времето и мога да извадя колелото. С него задръствания няма :)
9
7
 
22
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
Не съм гербераст,а българин обиколил доста европейски столици и градове.Ако искаме България поне малко да заприлича на европейска държава,трябва всички да подкрепяме когато нещо се гради.По ремонтираните булеварди се движим всички българи,без значение на партийна пристрастност.
8
0
 
6
 
! Отговори
РБ преди 9 години
До АнонименАбе аз да съм пич,и с градски пранспорт ша въват след мен!
7
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тука имаше един позитанец,който все питаше за "Вл.Вазов" кога ще се прави и го искал черно на бяло...Дано чете,че с тези позитански опорни точки втръснаха на всички.
6
3
 
19
 
! Отговори
ДС преди 9 години
Мадрид - 3.3 милиона; Испания - 47 милионаПариж 2.2 милина (не броя предградията, защото са с радиус 120км, което не е реално); Франция - 65 милионаБерлин - 3,5 милиона; Германия 80 милионаСАЩ има само 9 града, които са с население над 1 милион (айде там имат много място)София - 2 милиона; България - 6.8 милиона (подобно е положението в Турция и други не до там добре развити страни)...
5
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Десетилетия нищо не е правено в София,само е крадено.Затова сега трябва да търпим много ремонти и задръствания.Същото е и с магистралите.
4
8
 
14
 
! Отговори
СО преди 9 години
София - тая псевдо столица. 1996 беше просто прекрасна. В делничните дни имаше колко колкото сега по големите празници. Крайно време е да последваме примера на големите и развити държави. Столицата да е САМО административен център. Ако трябва да я местим в Пловдив и да се приключва.
3
6
 
29
 
! Отговори
Discovery преди 9 години
ОМГ... понеделнишки туш ли??? Не разбирам, защо всяка статия независимо да ли е хубава или не й се слага заглавие, което прави връзка с нещо лошо все едно се случва. Ей за това след 165 години ще изчезнеме... щото ни е такова мисленето, отрицателно и злбоно
2
3
 
27
 
! Отговори
РБ преди 9 години
Нали имат метро и градски транспорт,какво се суркат само с колите?
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Иде ми да се заоплаквам, че пак ще пътувам в задръствания, но пък иначе ще се оплаквам, че ми е скапан пътя :D Е, по-добре така, да видим колко време ще държат след ремонта. На Цариградско хубаво го направиха, въпреки че беше бавно