"Софийска вода" временно спира водата в някои части на столицата

Ограниченията са в сила за сряда, 3 юни
Обновена: 1 юни 2015 16:20 | 1 юни 2015 15:40, Красимир Ангелов
0
"Софийска вода" временно спира водата в някои части на столицата
Снимка: Софийска вода

На 3 юни  2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Кръстьо Раковски“, в жк. „Младост“1А се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Андрей Сахаров“, бул. „Александър Малинов“, ул. „Анна Ахматова“, ул. „Ресен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Д-р София Аврамова“ пред бл.513.

На 3 юни 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Асен Йорданов“, жк. „Дружба“ 1 , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 85 и бл.88. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 88 .

На 3 юни 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Света Екатерина“, кв. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Света Екатерина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Света Екатерина“ ъгъла с ул. „Александър Пушкин“.

На 3 юни 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“,Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ от №25 до бул. „Васил Левски“ по бул. „Васил Левски“ от ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ до ул. „Георги Сава Раковски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ ъгъла с бул. „Васил Левски“.

На 3 юни 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон“ , Център, се налага спиране на водоподаването от 13:00  до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Веслец“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Екзарх Йосиф“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Веслец“ ъгъла с ул. „Екзарх Йосиф“ .

На 3 юни 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Екзарх Йосиф“ , Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Екзарх Йосиф“ от ул. „Дунав“до ул. „Чумерна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Екзарх Ѝосиф“ №99 .

На 3 юни 2015 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Янтра“ , вилна зона „Иваняне“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Слънчев бряг“, ул. „Янтра“, ул. „Боримечката“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Слънчев бряг“ ъгъла с ул. „Кипарис“.

На 3 юни 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Летоструй“ , кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Летоструй“ от ул. „Поп Грую“ до ул. „Станислав Доспевски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Летоструй“ №60.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари