Убитият младеж – ученик в Търговско-банкова гимназия

Все още не се знае кога е извършено убийството му
Обновена: 2 юни 2015 14:54 | 2 юни 2015 14:54,
101
Убитият младеж – ученик в Търговско-банкова гимназия
Снимка: Булфото

Намереното тяло на 16-годишен младеж в Борисовата година е на 9-класник от Националната търговско-банкова гимназия в София, съобщава Булфото.

Родителите са информирани и са извикани на мястото на престъплението, допълва БНР.

Още по темата

Все още не може да се каже кога е извършено убийството.

Трупът е намерен на пейка в близост до паркинга на БНР. Мястото и в момента е отцепено от служители на Четвърто РПУ и Столичната дирекция на вътрешните работи.

Както Dnes.bg писа, сигналът за намереното тяло е подаден на телефон 112 около 12 ч. Днес. По първоначални данни ученикът е починал вследствие на прободни рани. Оръжието на престъплението не е намерено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде са камерите и, най-вече, полицията ? С риск да навлеча гнева ви, ще кажа, че не в толкова далечното минало тоталитарната милиция патрулираше бая редовно със старичките Лади жилищните комплекси и с конни патрули обекти като Борисовата градина. Е, пак имаше откраднати чистачки на коли... Но времената се менят, менят се и нравите.
52
5
 
24
 
! Отговори
Оги преди 8 години
Журналистка *** къде ви е етиката ?"Етичен кодекс на българските медии"2.3.3. Няма да засилваме мъката на хората, попаднали в беда или пострадали отпрестъпление, и ще съобщаваме такива информации със съчувствие и сдържаност.Искам да знам къде е вашата етика ?! Каква е тази снимка на новината ? Не ви ли е срам !?А относно кой, какво защо, то е ясно както и за предните убийства - нищо и половина. Измиват си ръцете с клошар и това е ...
51
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Госпожата,която умее да пише интелигентни и добре подредени речи още ли е на поста си?И защо не изпрати шефа си да прочете една в Гърмен?
50
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТЕЗ КАСАПИ ОТ СНИМКАТА ЩО СЕ ХИЛЯТ,ТЕ СА ГОТОВИ ИЗГРАДЕНИ БЕЗЧУВСТВЕНИ И ХЛАДНОКРЪВНИ УБИЙЦИ,МОГАТ ДА ПРОДАДАТ ДАЖЕ И МАЙКИТЕ СИ ,ПОСЛЕ ТОЗ ШЕ СИ ФЪРЛИ МРЪСНИТЕ РЪКАВИЦИ И УМНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ЩЕ НИ ГИ ПОКАЗВАТ В НОВИНИТЕ КОЛКО НЕХИГИЕНИЧНО ДА СИ ХВЪРЛЯТЕ РЪКАВИЦИТЕВСИКИ ПЪТ НА УЛИЦАА ЩО ЗА ***.ДОЛУ ДЕТО СТЕ ПИСАЛИ НАИСТИНА ПРИ ДРУГАРЯ ТОДОР ЖИВКОВ КАТО ДЕЦА СМЕ ИГРАЛИ ДО 2 ЧАСА БЕЗ ПРОБЛЕМИ И БЕШЕ СПОКОЙНО НА УЛИЦАТА КОЛИТЕ СЕДЯХА С КЛЮЧА В ТАБЛОТО,ИМАШЕ СИГУРНОСТ ЗА УТРЕШНИЯТ ДЕН....
49
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представям си, ако тикава неща се случваха по времето на Орешарски, умните и красиви протестъри какъв вой щяха да нададат. Ама сега си траят. Защото партията така повелява.
48
11
 
9
 
! Отговори
Соросоид преди 8 години
ПУТИН Е ВИНОВЕН!
47
3
 
16
 
! Отговори
Goran преди 8 години
Тея от снимката ми иде да ги заваскам .
46
8
 
13
 
! Отговори
Do Varg преди 8 години
Кой е на власт няма абсолютно никакво значение, пич. По време на управлението и на други партии освен ГЕРБ пак са ставали убийства. Никой не е в състояние да предвиди кой ще бъде следващия убит. Пишеш пълни глупости.
45
5
 
15
 
! Отговори
ГЕРБ ДЕЙНОСТ преди 8 години
СПОКОЙНО!!!!ВСЕ НЯКОЙ КЛОШАР ЩЕ ГО ОТНЕСЕ ОТНОВО НО ВАЖНОТО Е ДА ИМА ИЗВЪРШИТЕЛ И ОВЦЕТЕ ДА СА СПОКОЙНИ :D
44
4
 
60
 
! Отговори
Рени преди 8 години
Познавам бащата на момчето! Мой колега, голям специалист в професията си!!! Семейстово му е много сполтено, децата му са възпитани и добри!!!! Не мога да си представя шока и мъката от загубата им....! Георги е от сем.на добри и почтени хора!!! Съжалявам за случилото се, не мога да си обясня, от къде толкова злоба към едно 16год. дете... Мили родители, мило семейство, бъдете силни и все така сплотени!!! Имате нашата обич и подкрепа!!! Съболезнования за голямата загуба! :( Мир на душата му...
43
17
 
7
 
! Отговори
Ян преди 8 години
ауе къде уе, вие при бай тошо само злато не сте ***..
42
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При бай Тошо съм се прибирал в 2 часа през нощта съвсем спокойно. Честита ви демокрация!
41
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все убийства стават в това райско място,което вероятно и не случайно носи името "Борисова градина".Аналогията направете сами.
40
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е това е новината в деня на Ботев,има ли изобщо държавност.............Апропо, къде са умните и красивите - или вече се уредиха с постчета и си трайкат.
39
10
 
10
 
! Отговори
Боце преди 8 години
Що за кратен трябва да си за да посегнеш на 16 годишно дете или да гласуваш за дясна или лява капиталистическа партия у нас ?
38
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вероятно детето е било добре възпитано и интелигентно.За такива място в страната на Пееф и д-р Борисов няма.И изобщо такива хора дразнят войнстващата *** без мозъчни клетки от всички етноси,но с квалифицирано мнозинство и дебел политически гръб.Техният речник се изчерпва с две изречения-''Да му *ба майката,напълнИ се София(друг град по избор) със селяни(?)'' и ''От утре и аз ставам ***,те са по принцип интелигентни!''(цитирам Класика на тази прослойка).
37
3
 
22
 
! Отговори
Бургас преди 8 години
Не разбрахте ли,че няма различни партии.Всички бъркат в едно гърне,и докато не се омажат всички няма да се оправим.Те,ХОРАТА,са толкова заети как да си поделят присвоените пари,че нямат време да направят реформите.
36
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е държава!!!!
35
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Добри" мамини дечица и "отлични" ученици се изпокарали и понеже е имало кой да ги "възпитава" и втълпява уважение към човешкия живот в *** им кратуни през първите им 7 години, а и след това, едното взело, та наръгало другото.
34
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Соросоидче, пропусна си най-вероятният извършител: Путин, ей-така, щото е злобно джудже.