Всичко под асфалта - даже и легнал полицай!

Обяснението за гафа по "Цариградско шосе": От бързане е!
3 юни 2015 07:11,
50
Всичко под асфалта - даже и легнал полицай!
Снимка: "Труд"

При асфалтирането на бул. “Цариградско шосе” в района на 7 км (в посока центъра) в София с новия асфалт е захваната и неравност, тип “легнал полицай”. Става въпрос за пластмасово препятствие, поставено на подстъпа към бензиностанция в локалното на булеварда, което “убива” скоростта на колите при влизане в обекта.

За това сигнализира столичанинът Бисер Дянков, пише „Труд”.

Още по темата
Той пусна снимката на нетипичното асфалтиране в Twitter, като се обърна и към кметицата Йорданка Фандъкова. Тя отговори, че неравността ще бъде премахната, след което локалът ще бъде асфалтиран.

От “Трейс”, фирмата която отговаря за ремонта на бул.” Цариградско шосе” в този участък, казаха пред “Труд”, че застъпването на асфалта с “легналия полицай” е само 10 см и недоглеждането ще се отстрани. Това стана часове по-късно. Инж. Явор Стоянчев, представител на инвеститорския контрол, обясни, че се гонят кратки срокове.

“Напрежението е огромно. Сега се работи по централната част на булеварда, а локалните участъци ще се асфалтират на косъм през септември”, сподели инж. Стоянчев.

За да бъде заобиколен “легналият полицай”, трябвало да се променят габаритите на машините, а това изисквало допълнително забавяне.

Оправданието за бързането е, че ремонтът затруднява движението. В понеделник по линията на метрото за “Младост” и “Дружба”, най-силно засегнати от ремонта по бул. “Цариградско шосе”, ръстът на пътниците бе 3800 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гербаджийската простотия може всичко! Дори и валяк да асфалтират, щото няма време, Баце точи ножиците.Идат избори и матр'яла трябва да е впечатлен!
11
4
 
33
 
! Отговори
Етнически българин преди 8 години
0 0 ОтговориЕтнически българинпреди 0 секундиДо Г-н Бойко Борисов, премиер на РБ.Г-н Борисов, като етнически българин в България, мисля, че притежавам същите права като другите етноси.В тази връзка::: Гърмен:Общината реши да даде възможност ромите да купят за 1,10 лева на квадратен метър .Г-н Борисов, моля Ви, да защитите гражданските ми права на ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН и да ходатайствате пред общината в Гърмен, за да мога и АЗ да закупя малко земя на цена 1.10 кв/м.Предварително Ви благодаря
10
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подобна простотия е възможна само в Русия и България.Срам ме е , че съм българин.
9
3
 
29
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Дано да издържи докато Бойко отреже лентичката......???ВАРИАНТ 2 - В деня на рязане на ленти, сабалян рано рано, се асФълтира пак. Дебело, без да се жали матряла.Гласувайте за ГЕРБ.Кот фанат държи ДАЖЕ до сабалян.
8
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тази кокошка работи попринципа на Тиквата:Колкото може повече пари да се откраднат и то най-бързо!НАГЛИ ДО ЦИНИЗЪМ!!!!!!
7
1
 
30
 
! Отговори
Еба си държавата преди 8 години
Не знам какво още трябва да се случи, за да кажем стига!
6
1
 
43
 
! Отговори
... преди 8 години
Добре де, бързат - ами тогава да попитам аз - 1. Защо не го махнахте този легнал полицай вместо да преправяте машините? Той така или иначе трябва да се махне, поне една-две от плочите му да свалите, за да не ви пречат. 2. Като имате малки срокове и така сте се притеснили за движението - защо не работите денонощно. Ремонтът е далеч от жилищни сгради и дори и да вдигате шум няма да пречите на никого? Май пак си търсим оправдания и се надяваме да не ни видят другите гафове...
5
0
 
31
 
! Отговори
mgs преди 8 години
А спомняте ли си асфалтирането тип "разлюляно море" при Орлов мост - свикнахме му и тогава кмета Борисов ни обясни, че то така се получавало... но така трябвало.След година две пак - така се завъртат финансите, нечии финанси...
4
1
 
42
 
! Отговори
Т. Георгиев преди 8 години
Това е малоумие. Представете си за какво качество говорим, щом асталтиран гумени легнали полицаи. Целта на тези ремонти май е само за да се "усвоят" няколко милиончета. И догодина пак преасфалтираме и пак ремотни, защото асфалтът се е скалап и е целият в бабуни.
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
eto taka nai mnogo se krade tanko da se roni ,perachi na pari gadove samo avtomata ...
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да внимават, да не асфалтират и някой от другите. Че и те много малко стоят прави.
1
2
 
29
 
! Отговори
софиянец преди 8 години
И така ремонт, след ремонт всяко лято. Днес асфалтираме легналия полицай, утре преасфалтираме и после се чудиме защо ремонтират Цариградско всяко леко.