Пак почистиха сметището в кв. "Факултета"

Влакове от Захарна фабрика до Горна баня няма да има до 3-ти
21

Снимка: НКЖИ

До 3 август се удължава периодът на прекъсване на движението на влаковете в участъка между гарите Захарна фабрика и Горна баня заради продължаващи ремонтни дейности, извършвани от НК "Железопътна инфраструктура", съобщават от компанията.

За пореден път в края на май дружеството премахна незаконно оформеното сметище в кв. "Факултета" край линията и след почистването на всички битови отпадъци и канавки, се появиха проблеми, свързани с изграждането на нови отводнителни съоръжения, извън предвидените по договор строително-ремонтни дейности.

Поради това инцидентно се наложи прилагането на инженерни решения за укрепване на стабилитета на откосите по железния път, с цел гарантиране на сигурността на влаковото движение, обясняват от НКЖИ.

Компанията се извинява на клиентите на националния железопътен превозвач за причиненото неудобство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: влаковеНКЖИФакултета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Ееееей, Фандъковаааа преди 8 години
Ще разпоредиш ли поне веднъж, в рамките на твоя мандат, ромите сами да изчистят незаконните сметища, които създават?!Докога някой друг ще им чисти?!?!?!Еврогейците и еврофлюндите от Брюксел не забелязват ли и тази поредна привилегия, която се дава на ромите и вбесява останалите?!Обитателите на "Филиповци" не знаят друго, освен "Нема работа, бе, бате! Гладни сме, бе! Помощите са малко, за нищо не стигат, бе, бате!"След като са безработни, вместо да се мотаят, поне да си изчистят ***!
11
0
 
6
 
! Отговори
дедо Пеньо преди 8 години
Абе хубаву туряте нови релси ама де са вишките с картечните гнезда. Едно време така ни прайха ученията - залегаш у вишката и га мине циг.., туй де ром и му отперяш кратуната с откос.
10
0
 
3
 
! Отговори
Нено преди 8 години
Не пишете ц..га..ни защото трият коментари. Изтрити са стотици.
9
0
 
6
 
! Отговори
бивш преди 8 години
сложете едни бетонни огради от по 3м и отгоре малко шумоизолиращи панели. така идеално ще може да се оправдае, че се прави, за да не нарушава спокойствието на живущите наоколо. дори ХЗК няма да може да каже, че това е дискриминиращо :)
8
1
 
13
 
! Отговори
АДЕ преди 8 години
Един път ДА рухне тая ЕВРОПА голям бои ги чака
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До кой 3-ти. Оправете си подзаглавието. Иначе е крайно време да се издигне стена. При пътуване с влака покрай Факултето, гледката е ужасяваща. Такова нещо няма и в Африка.
6
2
 
15
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Направете им селище до някое регионално сметище... Цял живот ще са ни благодарни. Те ако не са до шията в мръсотия не им е хубаво.
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мисля, освен да им чистим *** ще трабва да им носим и храна поне 3 пъти на ден. За Събота и Неделя по половинка ракийка, за предпочитане от кайсии, да не им раздразним коремчетата. Два пъти на месец да им носим бельо и тоалетни принадлежности, а вечер в Събота да четем приказки на дечицата стресирани от лоши и мързеливи българи. Така милите, честни и работливи *** ще се социализират и от тях ще излязат бъдещите министри на България.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как пък никоя от избирателно хуманните и правилноориентирани НПО-та не се самовъзбуди и активизира да сезира ЕСЧ за насътвореното вследствие на етническите, битовите и културологичните особености и произтичащите от това най-общи последици за човешкото здраве и околната среда?След като една община или държавна институция може да получи ферман с препоръки и изисквания по редица обществени въпроси, защо тарторите, бароните, инициативните комитети или мешерето да не могат да получават същите писма
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хем им плащаме, хем им чистиме! Сбъкана държава.
2
1
 
18
 
! Отговори
Естествен хабитат? преди 8 години
Никога няма да се променят.Някой някога да е виждал в Индия да са спрели сметищата по улиците?По едно време имаше опити една от техните забележителности - Тадж Махал да бъде превърната в сметище,но засега местните власти се дърпат нещо.Нищо опитите продължават.
1
1
 
15
 
! Отговори
Do koga преди 8 години
Do koga shte im chistim svinshtinata...do koga shte se davat pari osven da gi izdarjame,noi da chistim sled tqh...sega shte napishe nqkoi che boklucite ne sa samo ot tqh,otidete I vijte sami ot kogo sa naistina I koi gi sazdava tezi nereglamentirani smetishta