Пребитият дядо си заслужил боя, твърдят свидетели

Карал децата да продават гривнички, после им събирал парите
30 юли 2015 09:47,
207
Пребитият дядо си заслужил боя, твърдят свидетели
Снимка: Нова телевизия

Свидетели на побоя, който беше нанесен над възрастен мъж пред очите на внуците му, заявиха пред Нова телевизия, че потърпевшият Красимир Иванов си е заслужил боя.

По думите на свидетелите 11-годишният му внук продавал гривни и много хора, седнали в околните кафенета, се дразнели от този факт.

Още по темата

"Той седи тук, пие си бирата, взима си помощите, а аз трябва да си купувам гривничка за 3 лева", каза Спиро, който работи в едно от заведенията в близост до мястото на нападението.

Атанас, приятел на арестувания за нападението Борис Петров, разказа, че във вечерта на побоя си купил две гривнички от едно момиченце. След това видял как то отива на масата при дядото и му дава парите от продажбата.

Според него още на другия ден след боя дядото е бил отново в Борисовата градина.

Нападателят Борис Петров беше задържан преди дни и му беше повдигнато обвинение за хулиганство. Той е познат на полицията и е задържан и преди за участие в сбивания и други незаконни прояви по време на спортни мероприятия.

Иначе Борис завършил СМГ с отличие. Сега изкарвал пари, играейки на борсата.

Дядото, Красимир Иванов, категорично отрече внуците му да просят.

"Не искам да коментирам тези долни измислици на медиите. В момента те са с майка си", заяви той.

"Приятелите на бияча ми очевидно искат да го защитят, като лъжат", категоричен е мъжът.

От Столичната община предвиждат да бъдат монтирани камери в критичния участък. Видеонаблюдение обаче имало в района на езерото Ариана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На този като му гледам свинската физиономия всичко ми става ясно - авер е на биячите. Да се осъди за лъжесвидетелсване и да се прати незабавно в затвора и той!
12
5
 
31
 
! Отговори
Някой си преди 8 години
Докато по всичи медии се съобщаваше за случая и престъпниците пребили човека се издирваха тези така наречени свидетели се бяха покрили и не казваха нищо, сега като разпознаха и арестуваха биячите и изведнъж почнаха да се появяват някакви си свидетели, които допреди няколко дни си траеха като бити . Всичко което твардят тези така наречени свидетели е пълна лъжа!!! Смърт за биячите!
11
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за каква експлоатация по-точно става дума ? това да не са ония гривнички от ластици, които децата са пощурели да правят и после да продават ? това няма нищо общо с просия, ако е така ... на мен детенце на 3-4 години заедно с баба си веднъж ми предложи такава гривна за 50 лева, после я спазарихме за левче, дали трябваше да го пребия заедно с баба му, или просто да допусна, че малкият не е наясно все още с парите ... а, и беше бяло българче
10
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да приемем, че скалъпената история от този "свдетел" е вярна, защо налитат на бой първо на детето? И то 4-5 човека?
9
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не мога да вярвам приказките на притежателя на тази муцуна, би следвало и той да бъде задържан и обвинен за лъжесвидетелстване.Струва ми се, че това далеч не е най-сриозното му неправомерно деяние.
8
8
 
38
 
! Отговори
Буря преди 8 години
Какво значи "бития си е бил за бой"!? Никой няма правото да решава кой е за бой и кой не... действията за побоя по никакъв начин не са оправдани.
7
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този на снимката може да го задържите предварително, докато не е направил някоя поразия.
6
15
 
29
 
! Отговори
Тошев преди 8 години
Този така наречен свидетел защо е на свобода??? Най-вероятно и той е от групичката на биячите, арестувайте го моментално.
5
13
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Веднага става ясно какви и кои са свидетелите! Това са другарчетата от агитката! Спасяват побойника на възрастен човек глупаво и с *** аргументи! Не вярвам дядото да е карал внуците си да просят, нито да продават гривнички! ОБАЧЕ ДОРИ И ДА Е ТАКА, ТОВА ПРИЧИНА ЛИ Е НЯКОЙ ДА БЪДЕ ПРЕБИТ ИЛИ УБИТ?!
4
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако ще и ракия да е пиел все тази. Най плоското оправдание което може да има. Пиел бира видите ли и продавал гривничи. Ама на тоз свидетел ако баба му продава семки на пазара дали да не и теглим и на нея един бой пък дали тя ще пие бира или не няма значение.
3
9
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах ги сутринта и двамата "свидели" - типични *** футболни фенове, случайно са приятели на биячите, случайно са познати на полицията. Айде стига, по-скалъпени истории се пишат само във вчера.бг на тема Путин и Русия
2
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много заплетена история. Като ги знам какви капацитети са в Министерството на Великите Регистрации, поне десетина тулупести рушветчии ще се пенсионират млади и стресирани с този случай.
1
22
 
56
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
От кога човек,който си пие бирата и е тарикат трябва да яде бой?Странна логика,че и трибуна давате!!И тия са за затвора.Можел стареца ,пиел.Какъв е проблема?Нали не е той агресивния!!Вече бием щото си пият бирата ли?Болно общество!!