Пребитият дядо си заслужил боя, твърдят свидетели

Карал децата да продават гривнички, после им събирал парите
30 юли 2015 09:47,
207
Пребитият дядо си заслужил боя, твърдят свидетели
Снимка: Нова телевизия

Свидетели на побоя, който беше нанесен над възрастен мъж пред очите на внуците му, заявиха пред Нова телевизия, че потърпевшият Красимир Иванов си е заслужил боя.

По думите на свидетелите 11-годишният му внук продавал гривни и много хора, седнали в околните кафенета, се дразнели от този факт.

Още по темата

"Той седи тук, пие си бирата, взима си помощите, а аз трябва да си купувам гривничка за 3 лева", каза Спиро, който работи в едно от заведенията в близост до мястото на нападението.

Атанас, приятел на арестувания за нападението Борис Петров, разказа, че във вечерта на побоя си купил две гривнички от едно момиченце. След това видял как то отива на масата при дядото и му дава парите от продажбата.

Според него още на другия ден след боя дядото е бил отново в Борисовата градина.

Нападателят Борис Петров беше задържан преди дни и му беше повдигнато обвинение за хулиганство. Той е познат на полицията и е задържан и преди за участие в сбивания и други незаконни прояви по време на спортни мероприятия.

Иначе Борис завършил СМГ с отличие. Сега изкарвал пари, играейки на борсата.

Дядото, Красимир Иванов, категорично отрече внуците му да просят.

"Не искам да коментирам тези долни измислици на медиите. В момента те са с майка си", заяви той.

"Приятелите на бияча ми очевидно искат да го защитят, като лъжат", категоричен е мъжът.

От Столичната община предвиждат да бъдат монтирани камери в критичния участък. Видеонаблюдение обаче имало в района на езерото Ариана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
2
 
! Отговори
До 30 преди 8 години
Сещаш ли се за Херострат? А за Алкивиад? Или поне за Теофил и още плеяда от вече отдавна забравени "герои"?В крайна сметка, нищо ново под Слънцето
32
3
 
44
 
! Отговори
художника преди 8 години
И сега децата от квартала "продават" джанки по спирките, кой-колкото даде, от 10 до 50ст. Катерят се по дърветата, правят фунийки и ги продават.Как да не си купиш от тия мушмороци, за тях това е игра и едновременно урок, че трябва да се потрудиш, за да спечелиш.А едно ромче на бензиностанцията директно ми поиска 1лв. Викам му, че за да му дам трябва да си ги заслужи. Песничка, стихотворение... не знае горкото, накрая направи 10 лицеви опори.Всички умряха от смях, ама си изкара парите.
31
7
 
35
 
! Отговори
дани преди 8 години
И да е вярно, че е продавал гривни, какво? Това значи, че заслужава да бъде пребит?! А какво заслужава този, който изказва подобно мнение, като нещо нещо най - нормално?
30
3
 
34
 
! Отговори
animal planet преди 8 години
какъв е този неандерталец на снимката бе излезнал от animal planet?
29
5
 
33
 
! Отговори
niki преди 8 години
Лелеее, тоя от снимката да го връщате в зоологическата градина, че да не стане пореден скандал. :)
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 34и какъв ли е той наистина, след като вече видяхме бащата и дядото ?децата са деца, нямат място в жълтата преса, оставете ги на мира !
27
5
 
34
 
! Отговори
писна ми преди 8 години
Жалък опит на нискочели мутанти да оневинят приятелчетата си. Няма кой да се върже на подобни лъжи!Къде бяха многоуважаемите свидетели, една седмица докато се търсиха престъпниците пребили човека? Защо не излезнаха тогава да кажат какво са видели? Защо така наречените свидетели се появяват след ареста на биячите? Няма кой да се върже на лъжите ви, дано биячите отнесат дебели присъди за опит за убийство!!!
26
8
 
35
 
! Отговори
ист преди 8 години
Щом като смятате че дядото си заслужава боя, и вие си заслужавате боя.
25
7
 
29
 
! Отговори
к преди 8 години
О ,чудо! Неандерталец дава итгервю!...
24
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По минусите си личи, че има 1-2ма от "свидетелите" и тук. Този малък брой предполагам се дължи на високата летва, която поставят технологий пред футболните фенове. Все пак не е като да пиеш бира по цял ден и да биеш деца и възрастни хора.
23
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най мразим две неща- скинари и *
22
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По панорама дадоха интервю с бащата на децата и син на бития старец, човека беше инженер в Австрия, много ме съмнява, че децата на инженер работещ в чужбина били просили. Това са пълни лъжи. За побойниците най-строги присъди за опит за убийство. Пращайте ги в някой затвор пълен с да ги женят по три пъти на ден. На този мутант на снимката няма да повярвам дори да ми каже колко е часа, на лицето му е изписано колко е *** и ограничен.
21
3
 
27
 
! Отговори
да бе да преди 8 години
Е не на човек с такъв фейс не мога да повярвам колкото и да искам, личи си че този е от аверите на биячите и сега измислят разни фантастични истории за да оправдят побоят. А иначе това си е опит за убийство и трябва да се накаже с най-сурово!
20
4
 
27
 
! Отговори
Чорбалъ преди 8 години
Ограничена *** проста ***, се опитва да спаси приятелите си - деграданти. Дано да ги приберат на топло за няколко годинки да се понаучат как се бият пенсионери и се тормозят деца. Пълни нещастници.
19
5
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
И на този нискочел и дебеловрат свидетел може да му се вярва?Откога е престъпление, че децата са продавали гривнички? Напротив - ако са ги изработили сами и ги продават, няма нищо лошо - нека се потрудят, вместо да се шляят по улиците.Много е възможно, ако дядото е прибирал парите от продажбата, то е било, не за да ги изпие, а за да не им ги откраднат.Защо иначе раздаващите "справедливост" биячи се скриха, както и появилите се впоследсвие свидетели едва след като се установиха биячите?
18
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Свидетели на побоя, който беше нанесен над възрастен мъж пред очите на внуците му, заявиха пред Нова телевизия, че потърпевшият Красимир Иванов си е заслужил боя..."Такова твърдение е достатъчно красноречиво и не се нуждае от повече внимание и коментар!
17
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе от 100км си личи че този е нагъл лъжец, за толкова ли глупави ни мисли бе? Дайте му и на него 10 години затвор!
16
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този пропаднал тип обясни пред камера, че няма познати, които да не са задържани от полицията, смятай за какво става дума. Това ли ни е Свидетелят?
15
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде сега съда да си свърши работата и тези убийци да бъдат пратени за дълго в затвора, защото това си е опит за убийство.
14
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СЪД И ЗАТВОР ЗА НАЦИСТИТЕ! Ще биете старци и деца? Бай Ставри от втория етаж, дясно крило ви чака. Бай Ставри е строг,, но справедлив!