От СДВР: Сидеров и Чуколов - унижение за институцията!

Той ударил собственика на магазина, чупил, хвърлял...
Обновена: 10 окт 2015 14:33 | 10 окт 2015 08:56,
349
От СДВР: Сидеров и Чуколов - унижение за институцията!
Снимка: bTV

Не искам да бъда твърд в определението, но за мен лично, тези народни представители са унижение за институцията, която представляват. Това заяви пред bTV старши комисар Младен Маринов, директор на СДВР.

"Няма арестувани в случая, тъй като полицаите са разпознали народните представители, които имат имунитет", каза още комисарят.

За да бъде арестуван народен представител, трябва да са на лице доказателства за тежко престъпление.

Реших да го снимам, той ми изби телефона от ръката, всички са ми свидетели! Това разказа Александрина Симеонова, собственик на магазинчето пред НАТФИЗ, където Волен Сидеров вилня снощи.

Лидерът на "Атака" стана главно действащо лице в скандал пред магазин за алкохол и цигари. Една от потърпевшите разказа, че Сидеров е започнал да блъска по магазина, счупил е монетника и е хвърлил останките му вътре. След това е започнал да обвинява продавача, че продава цигари без акциз и наркотици.

Още по темата

След физическата саморазправа с очевидците, Сидеров ударил един от тях, съпруг на Симеонова и собственик на магазина.

"Видях как доста пияният Деислав Чуколов и също така доста пияният Волен Сидеров вървяха по улицата. Малко по-късно стана тарапана, дойдоха полицаи, собствениците на клекшопа и впоследствие мисля, че Чуколов удари собственика на магазина”, разказа пред Нова телевизия свидетелят Радослав Петров.

"Установявам, че в този обект се продават безакцизни стоки. Не случайно повиках полицията. Полицията, която дойде тук, започна да охранява, да слага чадър на този обект”, заяви от своя страна Волен Сидеров.

Той е категоричен, че във въпросния клекшоп се предлагат наркотици и нелегален алкохол.

Сигналът за скандала е подаден през телефон 112 в 22:30 часа.

"Полицаите са разделили двете групи и са докладвали на дежурния, който е изпратил допълнителни сили", допълни комисар Младен Маринов.

"До последно се работи по случая, разпитани са много свидетели, като част от тях потвърждават случилото се и дават данни относно действията на народните представители", каза още Маринов.

В последствие служители на МВР направиха проверка на магазинчето. Резултатът според собственичката е, че вътре няма дрога, нито цигари без бандерол.

Разследването на Сидеров е приключило след 4.30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
16
 
! Отговори
Отрепки преди 8 години
Пълни ***... бегайте от тая държава те главно такива са останали "патриоти".
20
5
 
13
 
! Отговори
Перо преди 8 години
Сидеров си прави предизборна реклама. Отрязали са го от националните телевизии и това е начинът да се завърне с гръм и трясък. Може и да е бил пиян, може пък и наистина в магазина да е имало безакцизни стоки /много малко вероятно - наркотици/.
19
6
 
16
 
! Отговори
Маняка преди 8 години
Тоя ако реши да ми посегне ще го натроша като солета.Кви имунитети , кви 5 лева...
18
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Болен повече няма да е в политиката.Човек който системно посяга на полицаи не заслужава да е депутат.Няма вече толкова заблудени хора,че да гласуват за АТАКА.
17
7
 
18
 
! Отговори
Цеци преди 8 години
Много моля всички трезво мислещи да прочетат внимателно коментарите с плюсове и минуси. цяата банда защитава шефа (перхидроленото джудже)
16
4
 
4
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
До 22: Това твърдение е толкова вярно, колкото и че пускането на аварийки ти дава право да спреш където си поискаш :) Щом си на аварийки може - няма проблем :)
15
3
 
22
 
! Отговори
dsdasdas преди 8 години
До UnufriКОгато си на публично място, мога да те сниммам колкото си искам....
14
7
 
13
 
! Отговори
Ели преди 8 години
Деница не спиш ли, рано е още а ти само минуси слагаш обоснове се защо!!!
13
21
 
18
 
! Отговори
Бауууу преди 8 години
Колкото повече лаете срещу Волен толкова го правите по симпатичен.Стожери на морала,ха ха ха!
12
12
 
12
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
Сидеров е мега ***, че се държи като феодал навсякъде, но ... "Реших да го снимам" не ти дава право да снима! Нямаш право да снимаш някого без негово позволение и това е право гарантирано от конституцията. Така че очаквай реакция, след като си извадила телефона да снимаш един достатъчно арогантен човечец.По същия начин пускането на аварийни светлини не ти дава право да спреш колата където си поискаш!
11
5
 
7
 
! Отговори
Сократис преди 8 години
Проституцията и наркотиците са вечни и никой никога няма да ги изкорени,трябва да се зачита за престъпление склоняването към тези "забавления" а с превантивни мерки и възпитание да се вразумяват подрастващите да не залитат към тях.Цигарите също са наркотик,но се продават свободно с предупредителни надписи,алкохолът взима повече жертви от наркотиците,но се лее свободно и се продава на непълнолетни.Е,къкъв е проблема,че възрастни хора са си купили лека дрога? Да,проблема е в закона и кой да печели
10
14
 
26
 
! Отговори
ЕЙ БОГУ преди 8 години
НЯМА ЛИ НЯКОЙ НАЙ НАКРАЯ ДА ГО НАБИЕ ТОЗИ ***,ИЛИ МОЖЕ БИ ПОЛИЦИЯТА ГО СПАСИ
9
5
 
8
 
! Отговори
Сиган преди 8 години
До СиганкаДа ти се връща,синко.От твоите уста в божиите уши.
8
8
 
18
 
! Отговори
е преди 8 години
Нова тв ,която не е на Бойко ходили да снимат първата му брачна нощ с Луна.Никой не им отворил и на връщане,да не са с празни ръце"случайно " заснимали скандалния Волен как си купива наркотици.Българските медии,милите.ха ха...Има ли нещо по гнусно.Добре че има и други телевизии,че от българските тв канали тече вода от канализацията.
7
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя Болен на Пиже ли подражава?Същия *** е като него!
6
12
 
22
 
! Отговори
Боби преди 8 години
НА ТОЯ МУ ЛИПСВА ЛУНА (певицата)СЪЩИЯ НЕНОРМАЛНИК.. ДОКОГА ЩЕ РАЗИГРАВА ПОЛИЦИЯТА ВСЕ ЕДНО ЧЕ МУ Е СОБСТВЕНОСТ. ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЧЕТВЪРТИ КИЛОМЕТЪР!!!!!!!!!!!!!!
5
13
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крайно време е тоя *** да иде в панделата. Като му свърши имунитета следващия мандат извън НС да видим дали ще е толкова отворен.
4
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ot psixopat stanal I poboinik Sega razbiram 4e siderov ima galta kni6ka I za tova ne go xva6ta zakona napravo toi e gord I pokazva na naroda 4e ne e dobre abe xora sabudete Se toi e palno kuku kuku kuku!?! :-))
3
17
 
13
 
! Отговори
Huk преди 8 години
..Malko mu e...ako prodava tcigari kontrabanda...glavata mu da potroshi
2
32
 
29
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Вероятно му хлопа дъската. От друга страна пък е един от малкото,говорейки истината.