Все още има "затворници" в Арена Армеец

Драмата с предаването на изборните протоколи продължава
27 окт 2015 07:41, Красимир Ангелов
30
Все още има "затворници" в Арена Армеец
Снимка: Булфото

Втора неспокойна и безсънна нощ прекараха стотици хора в столичната зала "Арена Армеец", където продължава предаването на изборните протоколи. И в този час процедурата все още не е приключила.

Още по темата
Хора от секционните комисии, които свършиха своята работа и излязоха от залата рано тази сутрин разказаха пред bTV, че вътре остават около 300 души, които все още чакат своя ред.

В опит за някаква организация вчера следобед са донесени и походни легла, които обаче не са стигнали за всички.

Над 60 часа продължава кошмарът с хаоса с приемането на изборните книжа, а само до снощи над 80 души бяха прегледани от Бърза помощ заради влошено здравословно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До хммПроблемът не е закона, а липсата на сиво вещество в главите на организаторите! Още повече, че основния дефект, който сочат е чисто технически и можеха да го променят. Това нямаше да промени по същество реда за провеждане на изборите. Точно това не направиха управляващите в момента. Редно е всички от Дончев надолу, до последния член на ОИК-София да бъдат уволнени!
22
0
 
8
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Основните причини за по-бавното предаване на протоколите са: - Гласуването за референдум, което сега бави много предаването на протоколите - Лошата организация, за която основна вина имат управляващитеГЕРБ измъдри "гениалното" решение за провеждането на референдума заедно с местните избори? ГЕРБ е основната част от управляващите.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох майкуууууу, майкуууууу.....каква държава. Жив и здрав да съм , че не живея вече там от 17г. И децата ми израстват в едно нормално общество!
20
6
 
2
 
! Отговори
хмм преди 8 години
Добро утро на тримата *** които пишат от няколко ника :) виждам че се съвземате от Ступора от загубите по места... Няма порблем опорните точки са налице и всичко си е пак в руслото както трябва. Виждам че опорните точки са че ГЕРБ са виновни Боко Цоко и тн... добро начало макар и не мнго иоздържано защото една млак справка може да покаже кой е предложил и направил изборния закон. кой е в ЦИК и как е стигнал до там и тн... Иначе е много жалко че заради смотаните амбиции на някой хора страдат
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
герб са фашисти и убиици
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кво се пените много ясно че мутрите ни управляват и си правят квото поискат нали видехте кмета с бмв за 150бона изобщо не му дреме кво мисли народеца жалък тва е положението
17
4
 
6
 
! Отговори
Член на СИК преди 8 години
До АнонименХайде незапознатите да не говорят. Всеки път дават безплатно вода и скапани сандвичи. Ама всеки път. Защо и кой *** реши, че сега ще е по-различно. Всеки който е дошъл знаеше какво ще е и какво ще стане. Стига мъченици. Никой на сила не е задължен да е член на СИК. Омръзна ми заради тъпия българин, дето мисли, че е лесно в комисия да идва и после да се оплаква. Като си некадърен си стой у дома.
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българи, свидетели сме на чудовищна манипулация на вота, в която участват и лакейските телевизии на Мутрата, наречени незнайно защо национални.Не случайно не бяха допуснати други независими телевизии да отразяват изборния ден и изборната нощ.Сервираха ни се някакви измислени проценти на някакви измислени, но верни на партията социолози, раздухаха се, измисли се скандалът с Волен за отвличане на вниманието ...НЯКОЙ НАЯСНО ЛИ Е КАКВО СТАВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА (ако въобще е държава) ?
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фалшифицирани избори , Фалшифицирани резултати в които участват и " българската телевизия ".Лъжат ни за някакви преброявания !
14
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Елементарна DDoS атака прекъсна целия процес на приемането/предаването на изборните протоколи, и завря цялата система на кучето в ***... а *** продължават да ми искат електронно гласуване. Кръгли ***!Същевременно, хората в армеец гладуват като в трудов лагер.Те това е при упгравлението на политическа партия DERP!
13
3
 
7
 
! Отговори
Член на СИК преди 8 години
Не разбирам защо е целия този хаус. Грешки в организацията имаше, КАКТО ВСЕКИ ПЪТ, но най-голямата грешка беше, че партиите допускат толкова много *** и глупави хора да са част от СИК, целия проблем дойде, че 90% от протоколите бяха сгрешени. Аз бях номер, малко под 500 и минахме в 11 часа сутринта някъде. Защо никой не говори за купчината членове, които на колене писана в навечерието своите протоколи в залата. Защо такава купчина неграмотни хора бяха допуснати да са председатели на СИК.
12
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червената мъгла с главно действащо лице кЮСТЕНДИЛСКАТА сЛИВА спретна поредния цирк с изборното законодателство, което сама гласува. Целта е да се откаже народа да гласува.
11
0
 
4
 
! Отговори
оправдан е преди 8 години
До АнонименSamo CIK можели да кажат това посредством гласуване и са решили с гласуване да не го наказват. Колективната отговорност не наказва.
10
2
 
12
 
! Отговори
Алеко преди 8 години
Бай Бойко прави избори.
9
3
 
13
 
! Отговори
ФХ преди 8 години
Добре де, как обявиха толкова рано изборните резултати, при положение че протоколите още не са обработени?
8
3
 
17
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
До МишоКой ми *** в гащите ?Все някой ви е виновен, че всичките герберасти сте некадърници !
7
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българи, докато дремете Тиквата ще ви докара до такова положение, че освен бедност и отчаяние ще живеете сред гну""""сни муслимани, ще се затваряте подомовете си, ще заключвате вратите си и ще се молите да преживеете нощта и деня. Когато ви писне от всичко и се вдигнете на бунт, Тиквата ще е избягал а вие ще се гърчите в безизходицата. Тиквата е подписал да се приемат 200 000 араби които ще ни довършат. Протестира се срещу Волен а предателството и грабежа от ГЕРБ и ДПС се подминават. Ужас.
6
22
 
1
 
! Отговори
Мишо преди 8 години
Руската подривна система в действие.
5
2
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Случките от последните три дни ще докарат филмовата индустрия в България до фалит: Срещнощни екшъни с депутати, "заложническа" кризи в Арена Армеец, драма на изборите, теории за конспирации,....абе от всичко по-малко.
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека,това е за благоденствието на Борко.