Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена

Никой не спрял да предотврати боя, а и биячите носели пистолети
Обновена: 25 фев 2016 08:49 | 25 фев 2016 08:48,
594
Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена
Снимка: кадър Нова телевизия

"Удряха ме само с палки, не ме докоснаха с ръце. През цялото време крещяха срещу мен, съпругата ми излезе от колата и също я удариха", обясни пребитият на Околовръстното мъж.

Още по темата

Всичко започнало, след като автомобилът на тримата агресори многократно изпреварил и засякъл колата на потърпевшия. За да предотврати инцидент, той натиснал клаксона.

Това обаче вбесило мъжете, те препречили пътя на пострадалия и се нахвърлили върху него с метални палки, веднага след като излязъл от колата. Побойниците носели и пистолети.

През цялото време на този инцидент край тях са минавали коли, но никой не е спрял. Всички биячи са били облечени в черно, с кубинки и с черни шапки на главата.

Пострадалият мъж каза още, че съпругата му е в шок, притесняват се за сигурността на семейството си и на детето им. Той смята, че е имал късмет, че само един от ударите е попаднал в лицето му, а останалите - в тялото.

Сега пострадалият е с три избити зъба, контузии в областта на носа и ръката. Биячите са арестувани

Човекът е бил принуден да спре принудително от двете коли, притиснат е бил до бордюра. От колите излезли трима души, имаха пистолети, посегнали са към оръжието.

Вижте видеото от вчера:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


594
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изгледайте и прослушайте внимателно видеото, колкото и да е некачествено.На нея се чува как селската кифла кълне момчетата и ги заплашва. Чува се "знаете ли кой е баща ми бе". Така че не гледайте само от едната страна. Да не стане като случая във Враца.
273
0
 
13
 
! Отговори
ANONIMEN преди 8 години
V TAZI DURJAVA VSI4KO E RAZRE6ENO . MOJE DA TE PREBIQT I DA TE UBIQT .........VINOVNI NQMA ! VINOVNI SA BITITE I PREBITITE!
272
1
 
16
 
! Отговори
Тихо преди 8 години
Тия са сотаджии, униформи, палки - ясно е. Ще го отнесат, нямат пари то е ясно, колата им е евтиняк, с една сотаджийска заплата съд не се купува
271
2
 
16
 
! Отговори
akut преди 8 години
а кой е шефа. кой е бил във втората кола заради която са разчиствали напред платното?
270
44
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селчото ще си помисли дали пак да надува клаксона като на сватба.Намерил си е майстора. И аз да бях и аз щях да го претрепя, дори без палка.София се напълни с нагли ***.
269
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До РазследващВ 24 часа пише. Битият е бързал за работа, карал е бързо и е надувал клаксон на всеки, който не му прави път. Е, някои явно не обичат звука на клаксона. И тоя е нещо като врачанския Тошко, но с повечко късмет. А спътничката му е негова колежка, а не съпруга.
268
15
 
21
 
! Отговори
медик преди 8 години
До бивш от ДСДа, определено е фейк видео. Кетчуп на устата на "пребития" и преди и след. Как с това му избива точно 3 зъба?!? Щеше да му разкъса джуките на това актьорче. Телефон оставен да заснема !?!? "Пребития" филосовски спокоен. Режисьора от "Под прикритие" ли е?
267
20
 
7
 
! Отговори
Разследващ преди 8 години
Много хора сега ще познаят биячите, повече приличат на полицаи отколкото на мутри.Въпросът мие е: С какво са били предизвикани, аз всеки ден карам 2 пъти по околовръстното, никой не ме е спирал. Защо са принудили битият да спре ?
266
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната сценка на Банкянската Тиква и ПР-ката му за отвличане вниманието на обществото от ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ.
265
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Току що проверих на сайта на гаранциония фонд, че тея нямат и гражданска!eisoukr.guaranteefund.org/searchpolicy?pc=4&l=bgДа видим дали и този детайл ще излезе
264
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като куче го пребиха тия нещастници ! Вече е страшно да се движиш по пътищата!
263
6
 
24
 
! Отговори
бивш от ДС преди 8 години
ИЗГЛЕДАЙТЕ ОТНОВО ВИДЕОТО, НО ТОЗИ ПЪТ СИ ВКЛЮЧЕТЕ МОЗЪЦИТЕ!
262
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква държава бе, държава в която полицаите са престъпници! На вижте ги тия двамата убавци, достойни служители на МВР!
261
7
 
33
 
! Отговори
бивш от ДС преди 8 години
ПАК ВИ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ СЪС ЗЛЕ ИЗИГРАНИ ПОСТАНОВКИ. ТОВА ВСИЧКО Е ЕДНА СКАЛЪПЕНА СЦЕНКА. НА ТОВА РАЗЧИТАТ - ДА КЪЛВЕТЕ И ДА СЕ КОНЦЕНТРИРАТИ ВЪРХУ ТЕЗИ ИЗМИШЛЬОТИНИ, ЗАБРАВЯЙКИ ЗА СЪЩИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ. ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ЗАГЛЪХНЕ И ТОВА.
260
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И сега няма да има доказателства, нали? И пак ще ги пуснат. Деем и държавата.
259
2
 
31
 
! Отговори
Kuncho преди 8 години
Безпределна наглост! Посред бял ден,да пребият човек и полицията да гледа сейр!В нормална държава тези двамата, щяха да бъдат засечени на момента и цялата правоохранителна машина щеше да бъде впрегната на момента!Тогава има ефект, а не полицаите да не смеят да се намесят, защото не знаят на кой техен колега заработващ частно при мутра, ще налетят!
258
3
 
21
 
! Отговори
Г-н Ун преди 8 години
Явно, че в тази страна няма държава, няма институции, няма полиция, няма гражданско обчество!Затова бих препоръчал да наемем севернокорейския политически, държавен, военен и партиен деец г-н Ким Чен Ун за да приложи своя любим метод на действие..... екзекутирани, като бъдат съблечени голи и хвърлени в клетка със 120 кучета.
257
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очаквам подробности! Очаквам кога ще обявите професията на мутрите! Защо криете, че това са полицаи?
256
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Альооо! Нещо много гангстери и охранители станаха всички! Айде пополека !
255
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Животни!