Преследване, псувни и мъки – заради единия зелен светофар

Младежи преследваха жена, спряла на неадекватен пешеходец
17 мар 2016 10:30,
67
Преследване, псувни и мъки – заради единия зелен светофар
Снимка: архив, Bulphoto

Истински ужас преживява преди дни Румяна Йовчева. Заради пресичащ пешеходец тя и синът й "закъсняват" с 10 секунди на зелен светофар. Младежите в колата отзад не се задоволяват само с характерните за такава ситуация мигания с фаровете и клаксони, те започват гонка.

Още по темата

Половин час след полунощ Румяна и нейният син, който е зад волана, са преследвани по "Цариградско шосе" от Горубляне до Алея "Яворов".

Миниванът спира пред колата им, от него излизат 4 млади момчета "във видимо превъзбудено състояние", размахват юмруци. Отказват се от гонитбата чак в района на камера на КАТ.

Румяна разказа, че по време на преследването 3 пъти звъни на 112. Никакъв резултат – операторката един път даже си позволила да я нарече: "треперещата госпожа".

На следващия ден започва ходенето по мъките. След като лесно подава заявителски материал в КАТ, Румяна е пренасочена първо към 4-то РПУ (по местоживеене), а след това – първо към Седмо, а след това и към Осмо.

Служителите били подчертано неучтиви, дали й и погрешен адрес на едното от районните. След много загубени часове и обиколка на столицата, жалбата е подадена.

Шефът на СДВР, Младен Маринов, съобщи, че агресивният водач е установен – 20-годишен младеж. Заедно с него се возел и 22-годишен, който междувременно бил арестуван по друго досъдебно производство. Според техните твърдения в минивана са се возели още две момичета.

Маринов посочи пред bTV, че се събират данни за случилото се и е възможно да се стигне до наказания – както за малките джигити, така и за полицаите, които са проявили лошо отношение към Румяна.

Шефът на СДВР обясни, че се извършва реорганизация, чиято цел е пуснатата в което и да е районно управление жалба да се разпределя по служебен ред там, където трябва да се разгледа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
3
 
! Отговори
mon преди 8 години
До bahurЯвно ги разбираш нещата.Такива като теб са най коравите играчи в бг.Добре че ви има да давате акъл иначе горко ни.
28
61
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това с неадекватния пешеходец вероятно е нейна фантасмагория, вероятно и 10-те секунди са били 20, знаем, че прегрешенията винаги се омаловажават а вината на другите увеличава. Вероятно дамата си е говорела по телефона и слагала червило, докато си е вървял зеления светофар, отзад са свирили клаксони, реакция от нейна страна никаква, тя спокойно си плещи по телефона, задните са се изнервили от демонстрацията и че няма да тръгне, когато я притискат и така, а после отишла наглро и в полицията.
27
0
 
19
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"Миниванът спира пред колата им, от него излизат 4 млади момчета" - показания на жената"Според техните твърдения в минивана са се возели още две момичета." - показания на ...безполовитеЧудя се дали разминаващите се данни за пола на двете намиращи се във вана същества се дължи на това, че те играят ролята на женичките в сексуалните им игрички или жената от уплах просто се е объркала, защото не е могла да си представи, че четири гов-на от мъжки пол ще се правят по този начин на мъже...
26
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До bahurБахур явно не си излизат от територията наречена БГ а? Защо в Германия като си хвърлиш фаса през прозореца и се подаде сигнал от гражданин че си на еди кой си километър и се движиш в еди коя си посока могат да те спрат а тука не? Или викиш теб те боли за тези неща важно заплатата да ти е като на Германец а да си правиш квот си искаш.
25
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе странен народ бе. Не по скоро извратен нардо. Значи заплати като в Германия. Сигурност като в Швейцария. Стандарт на живот като във Швеция. Спазване на закони като в Нигерия. Търсене на права като в Зимбабве. Така ли трябва да стане за да е доволена бг популацията?
24
1
 
8
 
! Отговори
ела ми преди 8 години
До Анонименте тия играчи като тебе. където псуват после им избиват зъбките и пикаят кръв
23
3
 
65
 
! Отговори
WTF??????? преди 8 години
"Румяна разказа, че по време на преследването 3 пъти звъни на 112. Никакъв резултат операторката един път даже си позволила да я нарече: "треперещата госпожа"."Уволнена ли е служителката и защо не е? Хора, тези в държавната администрация са наши СЛУЖИТЕЛИ - търсете си правата. Ако някой държавен служител си гледа работата - поклон и най-добри чувства, ако обаче се прави на отворен - трябва да яде дървото.
22
2
 
28
 
! Отговори
543555 преди 8 години
Затова умните хора отдавна избягаха от бившата османска империя.
21
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само един истински комплексар може да размахва юмруци пред жена и да се прави на мъж :)
20
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Онзи ден бях в РПУ-то да завежам щета по автомобила. Отне им 40 минути да напишат 10 реда текст... Ето с това си имаме работа по РПУ-тата, тотална некомпетентност и немърливост!
19
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз ли нещо не мого да разбера? Г-жата ли лъже? цитирам: "Миниванът спира пред колата им, от него излизат 4 млади момчета "във видимо превъзбудено състояние", размахват юмруци. Отказват се от гонитбата чак в района на камера на КАТ." Последно спели ли са и излезли ли са от колата или са я преследвали до няакаква камера на КАТ? Уж спрели, размахали юмруци пък спрели да я преследват на камера на КАТ? Аз иначе който блеее на зелен светофар и не потегля винаги яде псувни и закани от задните коли.
18
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Били са деца на комунисти и бивши партийни каскети. Комуниста не е научен да спазва правилата и законите.
17
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При евроатлантизма българите живеят най-добре в сравнение с цялата си 1300 годишна история. ЕС е пракрасно място за живот.
16
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Става вече прекалено -и някои не се усещат че с тези глупости пресоляват манджата -то бива отвличане на вниманието на хората от важните теми и въпроси ,но това е вече прекалено !Онзи ден и аз се псувах с един който ме засече ,и какво -да викам КАТ ли ,да ходя да занимавам 5 районни с моята жалба ,да викам телевизии и журналисти ли .айде холан вие взехте хората за *** !Боко дарява милиони на някакви амуджи в Турция че им се раждали деца -за това два реда и пет думи в медиите !!!
15
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дали това щеше да се случи, ако жената имаше пистолет в жаблата? Дали младежите щяха да я преследват зверски тогава, когато всеки може да им изкара пищов насреща?Легализация на оръжията е единствената оправия.
14
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам това се превръща едва ли не в национален въпрос ,та медии само за това говорят ,прокурори ,мвр се надпреварват да вземат мерки -свадите по пътищата ...такива е имало откакто има автомобили в България и ще има и за напред ,но НЕ обществото трябва ежечасно да бъде занимавано на кой светофар, кои са се псували ...а онзи ден Борисов и компания теглиха нови 4 млрд. лева -с предишните 16 -стават вече 20 млрд.лева за две години ,а вие зяпайте по кръстовищата и бройте мухите !!
13
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До онбашиятаправ си,...ко'уега!
12
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предполагам трябваше да ги пребият, за да се задействат институциите. Живеем на ужасно място. Ако може да се нарече живот...
11
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ама като стане дума за 20 те заплати при пенсиониране, ставаме много чувствителни. Препоръчвам на нашите полицаи да видят какво правят техните колеги - например във Великобритания, и когато стигнат на 50% от това което правят и работят онези хора , тогава да почнат да мрънкат.
10
27
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СЕЛОТО ЩЕ ПОГУБИ ДЪРЖАВАТА.АМА НАЛИ ПОМАШКОТО СЕЛЯНЧЕ ЖЕЛЮ ЖАБАТА МАХНА СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО И СЕГА НИ ЗАВЛАДЯХА ОТВСЯКЪДЕ.ТАКЪВ ГЕНОЦИД НАД СОФИЯНЦИ НЕ Е ИМАЛО И ПО ТУРСКО.