Преследване, псувни и мъки – заради единия зелен светофар

Младежи преследваха жена, спряла на неадекватен пешеходец
17 мар 2016 10:30,
67
Преследване, псувни и мъки – заради единия зелен светофар
Снимка: архив, Bulphoto

Истински ужас преживява преди дни Румяна Йовчева. Заради пресичащ пешеходец тя и синът й "закъсняват" с 10 секунди на зелен светофар. Младежите в колата отзад не се задоволяват само с характерните за такава ситуация мигания с фаровете и клаксони, те започват гонка.

Още по темата

Половин час след полунощ Румяна и нейният син, който е зад волана, са преследвани по "Цариградско шосе" от Горубляне до Алея "Яворов".

Миниванът спира пред колата им, от него излизат 4 млади момчета "във видимо превъзбудено състояние", размахват юмруци. Отказват се от гонитбата чак в района на камера на КАТ.

Румяна разказа, че по време на преследването 3 пъти звъни на 112. Никакъв резултат – операторката един път даже си позволила да я нарече: "треперещата госпожа".

На следващия ден започва ходенето по мъките. След като лесно подава заявителски материал в КАТ, Румяна е пренасочена първо към 4-то РПУ (по местоживеене), а след това – първо към Седмо, а след това и към Осмо.

Служителите били подчертано неучтиви, дали й и погрешен адрес на едното от районните. След много загубени часове и обиколка на столицата, жалбата е подадена.

Шефът на СДВР, Младен Маринов, съобщи, че агресивният водач е установен – 20-годишен младеж. Заедно с него се возел и 22-годишен, който междувременно бил арестуван по друго досъдебно производство. Според техните твърдения в минивана са се возели още две момичета.

Маринов посочи пред bTV, че се събират данни за случилото се и е възможно да се стигне до наказания – както за малките джигити, така и за полицаите, които са проявили лошо отношение към Румяна.

Шефът на СДВР обясни, че се извършва реорганизация, чиято цел е пуснатата в което и да е районно управление жалба да се разпределя по служебен ред там, където трябва да се разгледа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
10
 
! Отговори
Лъчезар преди 8 години
Май всички инстински българи са напуснали България, и там са останали само мутри / чалгаджии.Да ме извинявят свестните българи които все още са в България.
48
1
 
3
 
! Отговори
РУМИ БЪЧОНКАТА!!! преди 8 години
ПО ПРИВЦИП ВИНАГИ Е МОГЛО ДА СЕ ПУСНЕ ЖАЛБА КЪДЕТО И ДА Е И ТЯ ДА СТИГНЕ КЪДЕТО ТРЯБВА, ПРОСТО ХОРАТА ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЯТ ПРАВАТА И ДА СИ ГИ ТЪРСЯТ, А ДРУГАРЯ НАЧАЛНИК, АКО ТОВА НЕ ГО Е РАЗБРАЛ ДО СЕГА, АКО ЧЕ Е НАЧАЛНИК ОТ ДОСТА ВРЕМЕ, ЗА Е БИ!!!
47
0
 
5
 
! Отговори
BG преди 8 години
Made in BG
46
0
 
11
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
до 32 . жената беше поне на 45 години, съвсем не е от тези "куклички" които ти описваш, даже и чак толкова червило нямаше. Съвсев нормална жена. А мутрите напоследък жестоко се развилняха. Вчера пребит мъж, защото засякъл неправилно, онзи ден - пак пребит - така ли се решават нещата.
45
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от тази страна на платното е седмо районно - от другата е осмо. Добре а ако се двиежиш по средата в коя графа попадаш.
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мила родна картинка,нищо ново под слънцето!
43
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и защо протестират полицаите след като никаква работа не вършат на когото не му харесва да напуска желаещите са много и все ще се намерят добри кадри ,виновни сме ние ,че ги защитаваме и ги оправдаваме
42
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав е доц. Иво Христов като каза, че "българите са варваризирано общество, което чака своя край"
41
0
 
67
 
! Отговори
Altego преди 8 години
Много ми "хареса" реакцията на служителката от тел.112! /Което между другото може да се провери лесно, защото разговорите към 112 се записват - казала ли е така или не е - и ако е - коя е точно служителката./Знам за случай, в който лице получило инсулт се обажда на 112, за да повика линейка /възрастен мъж, живее сам/ и от там му отговарят да се научи да говори български първо и тогава да звъни.... Прекрасни служители - компетентни, любезни, адекватни...
40
9
 
12
 
! Отговори
Митака преди 8 години
Стига с тия нерви, креватни приключения трябва да има.... А аз и за това пътувам само с метрото, а момите само с поглед ги забивам.
39
1
 
52
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО преди 8 години
А ТЕЗИ НЕТРЕПЕРЕЩИТЕ ОТ 112 СЪЩО ЛИ СЕ ПЕНСИОНИРАТ С 20 БРУТНИ ЗАПЛАТИ?!И ТЕ ЛИ СА ОТ МВР?!
38
4
 
1
 
! Отговори
kazanochestno преди 8 години
До АнонименA ti otkude razbra, 4e tiq sa selqn4eta? Mnogo po-chesto sofianci sa tiq s pretencii i tapi izkazwania, kato twoeto. Ako v Bulgaria imashe i drugi gradowe, w koito mojesh da imash normalna dobre platena rabota i da jiweesh normalno, sum sigurna, 4e nikoi nqmashe da vi se vre v groznata Sofia. No problemat tuk e suwsem drug - naricha se vuzpitanie i kultura i ot tova strada cqlata ni nacia, wkluchitelno i vie, g-n SOFIANEC, big deal...
37
1
 
31
 
! Отговори
опетков преди 8 години
До AZ22 Аз бях свидетел как това се реши в Турция, която смятаме за дивашка и изостанала държава. След само едно леко засичане, шофьорът на таксито в което бях позвъни на полицията им, съобщи им номера на нарушителя, каза им своите данни. След като го запитах, той ми каза, че ще има последствие за нахалния шофьор.
36
1
 
34
 
! Отговори
Атлас преди 8 години
Няма оправия със агресивните откачалки по пътищата.И съм обяснявал и съм ги млатил,но те са непобедими,отнякъде изникват нови и нови и оправия няма.Сега като се появи такъв и му раздавам целувки и усмивки и странно,но това ги втрещява :))))
35
3
 
61
 
! Отговори
dominici преди 8 години
Браво на "треперещата госпожа", че си е потърсила правата и е подала жалба, въпреки спънките. Пълно е с имбацили, които "бързат" за някъде.
34
2
 
38
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Пълна имитация на дейност! Мила родна картинка!
33
3
 
80
 
! Отговори
AZ22 преди 8 години
Как този проблем се решава в нормалните страни? Шефът на МВР, заедно с шефа на полицейското управление подават оставки, а дежурните на 112 и замесените полицаи са уволнени. В България проблема се решава със замитане под килима.
32
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 25Но пък протестират за 20 заплати и 5 дни отпуска...
31
10
 
7
 
! Отговори
Зиг преди 8 години
До Анонимен 33 ("Това с неадекватния пешеходец вероятно е нейна фантасмагория...") - *** си... и с това ще приключа.
30
1
 
21
 
! Отговори
Жена преди 8 години
33, автомобилът е управляван не от жената, а от сина й. Така пише в статията.