2000 лв. и биячът от "Черни връх" е на свобода

Аз съм най-невинният от случката, отсече Симеон Христов
18 мар 2016 17:00,
110
2000 лв. и биячът от "Черни връх" е на свобода
Снимка: архив, Bulphoto

Симеон Христов, който е обвинен за побоя на столичния бул. "Черни връх" във вторник, излиза от ареста срещу 2000 лева гаранция, реши Софийският районен съд.

Още по темата

Макар съдът да намери, че има обосновано предположение за това, че Христов е извършил престъплението, както и опасност от това да извърши друго престъпление, магистратите го пуснаха, тъй като обвинението му е за лека телесна повреда.

За това престъпление Христов може да отнесе до три години затвор. Тъй като обаче е неосъждан Христов, може да бъде освободен от наказателна отговорност и да се размине с глоба от 1000 до 5000 лева.

По-рано на заседанието стана ясно, че в момента на боя Христов е бил под гаранция от 2000 лева, но от друго дело. Христов е подсъдим като участник в банда за източване на ДДС.  Делото се гледа в спецсъда.

На 15 март Христов преби Георги Милев след катастрофа на столичния булевард "Черни връх". Милев не спрял на знак "Стоп" и, за да не се удари в автомобила му, друга кола се забила в автомобила на Христов. От удара се счупила ключицата на приятелката му. Христов скочил от колата си и удрял с юмруци Милев.

В началото на заседанието Христов заяви, че той е най-невинен от цялата случка.

"Той не спря на "Стоп" и наруши пътна маркировка. Приятелката ми чака операция, а той си е вкъщи и се прави на жертва", каза мъжът и добави, че Милев дори не се е извинил за катастрофата, която е предизвикал. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 7 В тази връзка и Сретан се забави!
8
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Милев дори не се е извинил за катастрофата, която е предизвикал."Ми опита се обаче ти го преби иначе той за това спря. Невинен като сълза
7
0
 
25
 
! Отговори
ист преди 8 години
Някой имат по 10 досъдебни производств, и още не са осъдени. Така че не се надявайте че ще го осъдят. Има улично правосъдие като неговото. Накрая всеки си намира майстора.
6
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такава ни е държавата и власта.Няма закони всичко е свързано само с пари
5
0
 
42
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
"По-рано на заседанието стана ясно, че в момента на боя Христов е бил под гаранция от 2000 лева, но от друго дело. Христов е подсъдим като участник в банда за източване на ДДС. Делото се гледа в спецсъда"Повече к'во да говорим за тоя?
4
19
 
4
 
! Отговори
vihrogon преди 8 години
Прав е!Да вземат да осъдят и другия.Какво се прави на жертва?Нарушава правилата и причинява телесна повреда?!?! Пълно е с такива заблеяли се *** по улиците.Поне да го беше бил като хората.
3
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако бяхме нормална държава, тоя трябваше да е вече в панделата и да се радва на първа брачна нощ!
2
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Започвам да се чудя по улиците има ли хора, който да нямат висящи дела или да са току що излезли от затвора?
1
1
 
51
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
А така! Значи като съм неосъждан ще си платя 1000 кинта и ще мога да си лупам наред хора, да им избивам зъби и да им нанасям тежки травми? Браво!Нема такава държава.Тоя в Германия щеше да е 5 години в панделата.