Предлагащият секс професор от НСА търсил близост

Това ще е голям удар върху Академията, смята ректорът й
Обновена: 30 мар 2016 12:04 | 30 мар 2016 10:14,
104
Предлагащият секс професор от НСА търсил близост
Снимка: кадър, Нова телевизия

Това, което се е случило с професор Колев не е практика. Така проф. Пенчо Гешев, ректор на НСА, коментира скандала с професора, предложил секс на студентка, за да си вземе изпита.

По думите на ректора този случай е дошъл като гръм от ясно небе, но признава, че в Академията се говори, че и друг път са се случвали такива неща.

Още по темата

"Имало е сигнали от студенти преди две-три години – конкретно два сигнала, получени устно, че са им искани пари. Тогава посъветвахме студентите да съдействат на полицията с белязани пари. Но няма схема за покупко-продажба на изпити в НСА", категоричен бе той.

Проф. Гешев бе категоричен, че случаят, показан от "Господари на ефира", ще нанесе голям удар върху авторитета на НСА.

"Ако има още такива случаи, апелирам студентите да дойдат и да ни уведомят. След това, което се е случило с Ваня, сега имаме основания да реагираме. Но според мен целта е била проф. Колев да постигне близост с Ваня", смята проф. Гешев.

Бившата адреналинка Ваня учи в Националната спортна академия от четири години и досега не е чувала за такава практика в НСА.

Самата тя споделя, че в началото била много притеснена и знаела, че това е недопустимо. А отишла при палавия професор за избираем предмет - хокей на трева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: нсаКолевПенчо Гешев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кАКВО ТОЛКОВА Е СТАНАЛО,професора да не би да и вади око ако се е навила да правят креватна гимнастика.
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За момичетата разбрахме..А момчетата от НСА "ГОЛЕМИТЕ МЪЖАГИ " подават ли дупетата ???? Хахахаа ПА после по студ. град се перчат като пауни ...кой знае как ги плющят по нса-то
72
0
 
1
 
! Отговори
Владо преди 8 години
Челна стойка - единствения изпит в НСА, за който се иска глава.
71
0
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
НСА е загуба на време пари и нерви прехвалена работа после каква реализация имат студентите там единствената перпективна специалност там е кинезитерапия другото е майтап.
70
0
 
1
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Ква е тая платена статия...
69
4
 
5
 
! Отговори
Бела Жига преди 8 години
Всеки пълнолетен мъж има право да иска секс с всяка пълнолетна жена. Какво намесвате тук възрастта? Единствения проблем е, че така се "урежда" изпит.
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека дойде при мен да проведеме "горещ" изпит. Убеден съм, че ще бъде на върха..
67
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тая "адреналинка" какво се прави на света вода ненапита? Всички знаем как се пробива в шоубизнеса. Кой знае на колко подобни покани се е отзовала, за да се издигне до " видната" служба адреналинка. И сега "ама вижте какви неща иска тоя чичко"...Ами ще иска! Сигурно е публично известно че не отказва, затова.
66
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като знам как станах инженер, страх ме е да отида на лекар
65
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Професор към студентка...нищо не знаете колега, какво да ви правя???Студентката отговаря: Ами каквото трябваЗа каквото трябва вече съм стар .....отвърнал профвсорът
64
0
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
И мен в четвъртикурс ме набра една асистентка ,ама не се оплаквам:-)))Всъщност заради казармата ми беше само с 3 години кака.Хижа,компания голяма,пиене,танци и:-))))))После който от къде е...
63
0
 
11
 
! Отговори
Hayvan преди 8 години
Professor po grass hockey - tova dori ne bih si go pomislil - balgarskata nauchna misal e unlimited.
62
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А как само и се беше наточил... чак стаята плаща... на хотелче, тамън се беше зарадвал че му клъвна свежичка мръвка и те му го сложиха на него - "Прелъстителят беше прелъстен(еп1.серия1 и край)" - късометражна драма с хепиенд.
61
0
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 8 години
Т'ва "девойче" добре,ама колко като нея си имат глава на раменете-ако искат с *и да си изкарват хляба,няма лошо.
60
1
 
10
 
! Отговори
Дидо преди 8 години
Тия номера винаги ги е имало и ще ги има.Големи моралисти се навъдиха тук.В СУ,по факултетите, и в УНСС 'щото е цветя и рози,нали?Да,да,заблуждавайте се.Колко такива истории се знаят.
59
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До wwwПодписката беше конкретно за катедра Биомеханика на Спорта. "Благодарение" на тази подписка, за следващите 4 години не ми дадоха изпита, което ме възпираше да се дипломирам. Всички участници в подписката по един или друг начин се оказаха потърпевши.
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Ванче, сега по това дали си си взела изпита ще съдим как опитомяваш питоня.. п.с. а на другите изпити колко имаш ?
57
1
 
3
 
! Отговори
www преди 8 години
До Анонимен 69Чувал съм за подобна подписка, не помня точно времето, но трябва да е била между 1996-2000, защото тогава бях в съседния ви УНСС.
56
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Завърших академиятя 1998, по онова време и пари са ми искали за изпит и със секс са изнудвали. Дори и подписка направихме, която стигна до голяма гласност, но се потули. Нищо не се е променило.
55
0
 
12
 
! Отговори
така де преди 8 години
Дъртия пергиш освен бЛИЗост едва ли друго може да търси.