Предлагащият секс професор от НСА търсил близост

Това ще е голям удар върху Академията, смята ректорът й
Обновена: 30 мар 2016 12:04 | 30 мар 2016 10:14,
104
Предлагащият секс професор от НСА търсил близост
Снимка: кадър, Нова телевизия

Това, което се е случило с професор Колев не е практика. Така проф. Пенчо Гешев, ректор на НСА, коментира скандала с професора, предложил секс на студентка, за да си вземе изпита.

По думите на ректора този случай е дошъл като гръм от ясно небе, но признава, че в Академията се говори, че и друг път са се случвали такива неща.

Още по темата

"Имало е сигнали от студенти преди две-три години – конкретно два сигнала, получени устно, че са им искани пари. Тогава посъветвахме студентите да съдействат на полицията с белязани пари. Но няма схема за покупко-продажба на изпити в НСА", категоричен бе той.

Проф. Гешев бе категоричен, че случаят, показан от "Господари на ефира", ще нанесе голям удар върху авторитета на НСА.

"Ако има още такива случаи, апелирам студентите да дойдат и да ни уведомят. След това, което се е случило с Ваня, сега имаме основания да реагираме. Но според мен целта е била проф. Колев да постигне близост с Ваня", смята проф. Гешев.

Бившата адреналинка Ваня учи в Националната спортна академия от четири години и досега не е чувала за такава практика в НСА.

Самата тя споделя, че в началото била много притеснена и знаела, че това е недопустимо. А отишла при палавия професор за избираем предмет - хокей на трева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: нсаКолевПенчо Гешев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
11
 
! Отговори
www преди 8 години
До дядовиЕ, малко нахално е да искаш нещо от момиче, което ти е на една трета от ЕГН-то ;)
53
1
 
21
 
! Отговори
www преди 8 години
Едни от най-корумпираните висши учебни заведения в страната са НСА и СА Свищов. Това е ясно на всички, преминали през техните сгради. Нататък се редят университетите в Благоевград (не американският), столичното УНСС и столичното Лесо.Когато някой студент стане потърпевш от такъв гърч или дори само гавра, то НАЙ-НЕПРАВИЛНОТО нещо е да се обърне към академичното си ръководство за съдействие. Това е все едно да искаш да се оплачеш от полицай и да идеш в РПУ-то, в което работи,а не в прокуратурата
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мессссоооо
51
1
 
12
 
! Отговори
дядови преди 8 години
До АнонименЩо не, те са хубавици, а човека не е проявил никакво насилие, само е предложил учтиво и с подробности !?
50
6
 
5
 
! Отговори
дядови преди 8 години
Добавям, нещо важно, което всички пропускат, такива действия са в пълен унесон с евроатлантическите ценности и култура ! Кой е против тях, ако може поименно, а не анонимно !
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До дядовиАми дано утре и на твоята дъщеря да се падне такъв професор.........дето "всичко си му е наред".
48
11
 
7
 
! Отговори
дядови преди 8 години
Какво се правите на самаряни и търсите евтини сензации ? Всичко му е наред на професора, единствено може да го обвините във възползуване от служебно положение, при смекчаващи вината обстоятелства ! Адреналинката е публично чепеща се личност с подмамваща голота и движения ! А нима всички управляващи не се възползуват от това по всички линии и показатели, начело с Б.Б. и ЦВ.ЦВ. !?
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моля всички момичета ,които са се "сближили" със свой преподавател да споделят с нас. :) Може да ни е от полза.Да знаем как стават нещата . То и без това за вузовете това не е нещо ново. Така де.
46
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, чувал съм, че секса сближава доста
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Крали МаркоНе го ли е срам,този професор" ако съм баща на момичето ,ще му сменя пола!!!а ако ти падне момичето насаме ще му откажеш ли?
44
0
 
12
 
! Отговори
до 47 преди 8 години
Казвайте ги тези неща по-рано. Аз научавам след като завърших :)
43
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Богдан Йорданов от БСУ по-различен ли беше??100% същия. Питайте студентките.
42
0
 
15
 
! Отговори
"професор" преди 8 години
С други правиш с мен не искаш , така ли !? А?
41
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ремтора и той ли търси близост , та го оправдава ! И какви мерки са взели ?Да ходят да се оплакват на рекъора , а не да се разчува .
40
1
 
18
 
! Отговори
8888* преди 8 години
Малко коте , с**с има ли ? Казвай !
39
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом като увеличават пенсионната възраст на година с половин година какво може да се очяква от предпенсионер.а професорите и още над навършената възраст се застояват затуй и ги вършат едни предложения като оферти като за възраста им какво ли не им се приисква от кисело млекце до присядане на диван като пред министър и нагоре за заслуги и орден.да си побъбрят,
38
3
 
14
 
! Отговори
ICo преди 8 години
Като са голяма работа соц-антиките-преподаватели в БГ Вузовете, сега да си сърбат попарата. С цялата корупция, неадекватни програми, шуробаджанащина и както виждаме сексуален тормоз, скоро държавните университети ще са напълно пред закриване. Тези хора не са разбрали че сме в пазарна икономика вече и така не може.
37
2
 
8
 
! Отговори
Сър сър преди 8 години
Сър Стенли Ройс, бащата на грубия секс!
36
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пък в ПУ в Пловдив е традиция да се плякат наред .За целта има ведомствени апартаменти на унервиситета обаче са в изгрев срещу ТУБ ДИСПАНСЕРА
35
6
 
16
 
! Отговори
Спедитор преди 8 години
Трябваше да му пусне и да снима порното !Сега това не е порно и няма секс .А аз искам секс да има с андреналинка .