Предлагащият секс професор от НСА търсил близост

Това ще е голям удар върху Академията, смята ректорът й
Обновена: 30 мар 2016 12:04 | 30 мар 2016 10:14,
104
Предлагащият секс професор от НСА търсил близост
Снимка: кадър, Нова телевизия

Това, което се е случило с професор Колев не е практика. Така проф. Пенчо Гешев, ректор на НСА, коментира скандала с професора, предложил секс на студентка, за да си вземе изпита.

По думите на ректора този случай е дошъл като гръм от ясно небе, но признава, че в Академията се говори, че и друг път са се случвали такива неща.

Още по темата

"Имало е сигнали от студенти преди две-три години – конкретно два сигнала, получени устно, че са им искани пари. Тогава посъветвахме студентите да съдействат на полицията с белязани пари. Но няма схема за покупко-продажба на изпити в НСА", категоричен бе той.

Проф. Гешев бе категоричен, че случаят, показан от "Господари на ефира", ще нанесе голям удар върху авторитета на НСА.

"Ако има още такива случаи, апелирам студентите да дойдат и да ни уведомят. След това, което се е случило с Ваня, сега имаме основания да реагираме. Но според мен целта е била проф. Колев да постигне близост с Ваня", смята проф. Гешев.

Бившата адреналинка Ваня учи в Националната спортна академия от четири години и досега не е чувала за такава практика в НСА.

Самата тя споделя, че в началото била много притеснена и знаела, че това е недопустимо. А отишла при палавия професор за избираем предмет - хокей на трева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: нсаКолевПенчо Гешев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
15
 
! Отговори
член първи преди 8 години
В кодекса на труда законотворците ни дали са предвидили членове за разправа с дърти сексманиаци
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виаграта трябва да се забрани със закон!Без виагра този похотливец няма и да си помисли за друго освен за работата си.
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E tova sas seksa vav universitetite se znae...za momi4etata seks za mom4etata,pari...imax priqtelka koqto u4i vav VIF..tq si kazva6e 4e pri pove4eto profesori minava izpita legnala,ta...:)))
31
1
 
62
 
! Отговори
me преди 8 години
Обърнете внимание, че "професорът" си знае много добре къде има хотели, изобщо не се забавя да мисли как да организира цялата работа. Т.е. той вече го е правил многократно и си има изработена система. Предполагам, че някоя студентка е казала на Ваня, че този й е искал секс, и Ваня е решила да го хване в крачка. Така или иначе, спрете да търсите извинения, такива просто няма. Колкото и да го е провокирала, просто той няма право да й казва "хайде да идем в хотел и да правим секс". Няма право!
30
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никога не е късно човек да стане за резил.какво им стана на тези 60-годишни дъртаци че се правят на нерези.В Стрелча Стар пръч с ученичка.В НСА София дърт пергишин си иска от студентка.Тия хора нямат ли внуци за гледане че се оризелиха.Света съвсем изфиряса.
29
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Похотливият професор се оказа голям балък.***,*** като гъбена каша,решил да сдъвче малката акулка ,но нейсе.Смях в залата.Позната история за запознатите от тази общност.
28
0
 
35
 
! Отговори
me преди 8 години
"Но според мен целта е била проф. Колев да постигне близост с Ваня", смята проф. Гешев."Ъъъ и това е някакво оправдание ли или какво? Професорът няма право да търси близост със студентки по какъвто и да е повод. Особено в работно време. Особено във връзка с взимането на изпит. И няма никакво оправдание за това което е направил. Така че Ректорът няма какво да се обяснява, получил е сигнал, взел е мерки, точка. Крайно време е българските мъже да престанат да се държат като неандерталци.
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз само не разбрах от анонса едно нещо. Кой е правил скритата камера? Ваня или друго момиче ? Значи ако е Ваня той я пита за втори път ? Или тя е очаквала, че ще я пита и се е подготвила да го заснеме ?
26
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да го обесят за топките този,ясно, но има някакъв неприятен привкус цялата история.Системата е такава отдавна,във всеки ВУЗ се знае кой,колко,как,защо досега не разкриха някой корумпиран гад.Гледах я сутринта момичето по ТВ,излъскана,засукана,с дълги-предълги мигли, подмихва се едно такова интересно,едва ли тя е типичното пострадало момиче в подобни случаи.Според мен,ако един студент си учи нормално ще си взема изпитите без проблем,в такава ситуация се изпада ако някой иска да мине метър.
25
15
 
16
 
! Отговори
До Берлин преди 8 години
Каква принуда като тая вместо да седни да учи отива при него да го пита и провокира за други начини.Той не и казва или секс или никога няма да си вземеш изпита, а той реагира така както биха реагирали 90% от мъжете.Има и едни други 10 % дето искат не женски а мъжки ласки ,но колегата професор си е на правилния бряг
24
4
 
11
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
5 години пандиз, да се научи как се прави секс по принуда.
23
1
 
18
 
! Отговори
До 25 преди 8 години
То има и доста гътнали се и без да ползват виагра.Това нищо не означава,а и явно колегата професор има опит.Щом кани тая кифла за секс ,явно и друг път е проверявал самолета дали се вдига .Иначе ако не го вдига за какво му е да я кани ,да наема хотел ,че даже да и предлага той да и плати изпита.Поне един час е щяло да е лашкането и тази адреналика щеше да иска да си беше седнала на *** и да чете ,а не да баламосва дърти мераклии
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя да не е роднина на Бат Боко тексаското торнадо от Банкя.
21
1
 
47
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 8 години
За пръви път чувам в България пруфесор да предлага секс на студентка.Шокиран съм и възмУтен.Целото нАучно реноме на академията сега замина в ряката.А мислех да правя там дисретация по теоретично пързаляне с кънки.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чувал съм за виагра, да.Само че има доста гътнали се ползватели в старческа възраст.
19
3
 
12
 
! Отговори
До 24 и 25 преди 8 години
Абе ти за виагра не си ле чувал.Като глътне едно синьо хапченце и на адреналинката ще и се види доста нанагорно.Ще се научи как е да се държи и да те оправя стик за хокей на трева
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв секс е сънувал този изкуфей, чудя се.Щял е само да я ***.За секс е нужен здрав**
17
2
 
13
 
! Отговори
светнат преди 8 години
*** професор! Вместо да и предложи една практическа консултация по физиология , той за секс си бае. Ако беше предложил консултация адресперминката отдавна да го е продухала.
16
2
 
26
 
! Отговори
1 преди 8 години
Това е практика от време оно, и по-късно, преди 45 г., когато аз бях студент. Така Буша стана директор на детска градина без нито ден стаж като учител. Но ебачите са тарикати, проучват терена и гледат работата да е опечена, за да не стават ей такива сеири. Във всяка академия курветата се знаят, това си е като масонска ложа. Навремето за малко не изхвърчах от института, защото си кръстосах шпагата с един от свалячите в преподавателското тяло, отмъкнах му плячката. Който е хитър, кяри, иначе...
15
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на това му се казва склоняване към проституция и професорът трябва да бъде съден.