Предлагащият секс професор от НСА търсил близост

Това ще е голям удар върху Академията, смята ректорът й
Обновена: 30 мар 2016 12:04 | 30 мар 2016 10:14,
104
Предлагащият секс професор от НСА търсил близост
Снимка: кадър, Нова телевизия

Това, което се е случило с професор Колев не е практика. Така проф. Пенчо Гешев, ректор на НСА, коментира скандала с професора, предложил секс на студентка, за да си вземе изпита.

По думите на ректора този случай е дошъл като гръм от ясно небе, но признава, че в Академията се говори, че и друг път са се случвали такива неща.

Още по темата

"Имало е сигнали от студенти преди две-три години – конкретно два сигнала, получени устно, че са им искани пари. Тогава посъветвахме студентите да съдействат на полицията с белязани пари. Но няма схема за покупко-продажба на изпити в НСА", категоричен бе той.

Проф. Гешев бе категоричен, че случаят, показан от "Господари на ефира", ще нанесе голям удар върху авторитета на НСА.

"Ако има още такива случаи, апелирам студентите да дойдат и да ни уведомят. След това, което се е случило с Ваня, сега имаме основания да реагираме. Но според мен целта е била проф. Колев да постигне близост с Ваня", смята проф. Гешев.

Бившата адреналинка Ваня учи в Националната спортна академия от четири години и досега не е чувала за такава практика в НСА.

Самата тя споделя, че в началото била много притеснена и знаела, че това е недопустимо. А отишла при палавия професор за избираем предмет - хокей на трева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: нсаКолевПенчо Гешев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
20
 
! Отговори
Пепи преди 8 години
Ето на това му се казва ще го оДоУоХоАоШ за този изпит.А до Анонимните ****** смешници ако утре това е сестра ви или жена ви? - без значение колко акъл имат и те :). Явно познавате Ваня добре щом коментирате интелекта.комплексарчета :)
13
6
 
14
 
! Отговори
Либертоносец от НП преди 8 години
А питате ли ни какво какво ни е на нас момчетата с вишУ??? Неолибералните професори какви неща ни караха да правим да правим за едната соросова стипендия!
12
2
 
24
 
! Отговори
gaga преди 8 години
професор по избираем предмет хокей на трева - ха ха ха, хвани единя, останалите сами падат. Ами да беше избрала друг предмет, например кърлинг
11
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Петко Чобанов - ректор БСУ Бургас.Царя на взимането на изпити по този начин.Той е учил всички как се прави това.Гешев явно е пропускал често лекциите му.
10
6
 
46
 
! Отговори
люс люс преди 8 години
Ама поне ще дават ли видео как я люска или е история без щастлив край ?
9
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега две седмици ще занимават народа с тази простотия. Що се правите на ощипани все едно не Ви е ясно какво се случва в родните "вузове" от години.
8
2
 
66
 
! Отговори
. преди 8 години
Единственият изпит в НСА за вземането на който "студентите" използват главата си е изпита по "Челна стойка".
7
36
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе какво я защитавате тази адреаналинка?От едната страна почтен професор от другата страна - ....нима не виждате?При мъжете това се нарича - сваляне, аналогичния процес при жените не е сваляне, а съблазняване!Че нейното поведение дори днес в студиото беше нон стоп съблазняване!Тя е отишла при него да го провокира, а той и се е вързал!Като е ливада - ще си носи последствията, но само не говорете, че тя е вода не пита, цялата в бяло и сълзица непорочна!
6
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Професора е искал да и покаже как се държи стика за хокей на трева а тя кой знае какво си е помислила?
5
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 1 Не знам тя колко е "куха", но той е зверски *** да се натресе точно на адреналинка :D
4
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
значи дори и тя да го е питала как може да вземе изпита без да учи професора няма право да предлааг такива алтернативи - секс или пари. Ако е морален трябав просто да й каже че няма такава алтернатива да не учи. Щом сам предлага секс, значи той си е виновен. дори да е провокация, значи трябав да е мислим преди да се хване. Той прекрасно е знаел че тя е адреналинка и има връзки в телевизията, но е вярвал че е безнаказан.
3
11
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не знамв защо се влиза в шаблон че всяка красива жена е ***? познавам множестов красиви жени с висши образования, пълин отлочники, съдийки, счетоводителки и т.н. Адреналинката е влязла в Господари на ефира, защото е била млада искала е да я показват по ТВ за да си повдиге самочувствието, а сега учи магистратура във висше учебон заведение, остават й последин изпити. Трябав ли да се отнасяме с нея като с ку---ва само защото е демонстрирала че е красива?
2
37
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направиха го за резил човека. А тази *** *** да си се беше явила на изпита и да си го беше взела. Тя е отишла при професора и го е питала, какво може да се направи без да учи и той и е казал вариантите.
1
26
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми какво да иска от тая куха аналгинка - акъл ли? Иска това което може да му даде.