Слави с два големи страха: Провал на концерта и атентат

Внушителни гардове ще отговарят за живота на шоумена и екипа му
28 окт 2016 10:37,
351
Слави с два големи страха: Провал на концерта и атентат
Снимка: Пирогов

В страх от атентат живее през последните седмици Слави Трифонов, затова внушителни гардове от частна охранителна фирма ще отговарят за живота и здравето на шоумена в събота.

Митинг-концертът, който ще затвори движението около района на Орлов мост, е едно от най-чаканите събития от феновете и идейни последователи на шоумена.

Още по темата

Поради риска от непредвидени събития, които застрашават живота на него и екипа му, Трифонов си е платил, за да предотврати евентуални ексцесии, пише "България днес".

Освен частната фирма, която ще се грижи на първо място за безопасността на шоумена, на концерта се очаква и засилено полицейско присъствие.

Всеки от посетителите ще бъде обстойно проверен при пристигането си на концерта, като най-засилена проверка ще се извършва на хората, които ще заемат частта най-близко до сцената.

Поради високия интерес към проявата в районите в близост до мястото на концерта се очаква интензивно движение на хора. По този повод Столичната община е издала заповед, с която се създава необходимата организация.

Променят се маршрутите на масовия градски транспорт, преустановява се движението на пътни превозни средства в района около Орлов мост.

Слави Трифонов е сериозно притеснен преди голямото събитие, искал всичко да бъде на възможно най-високо ниво и непрекъснато проверявал кое как върви. Отделно бил стресиран и от това шоуто му да не се провали и обещанията за грандиозно патриотично събитие, с цел подкрепа на референдума му, да не се изпълнят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бас хващам че дори и референдума да се проведе нормално и д аима много гласове, ако на Боко не му е по вкуса резултатът, просто ще обявят референдума за невалиден или нещо подобно и пак нещата ще останат непроменени. то не е важно как се гласува а кой брои резултатите, засега ги брои ГЕРБ.
178
2
 
13
 
! Отговори
Край преди 7 години
Съжалавям че Президента махна въпроса за намаляване броя на депутатите наполовина с идиотския аргумент че бил противоконституционен. ПРОТИВОКОНСТИТУЦОНЕН ВЪПРОС как звучи само - забранено е да се пита народа. демократска работа.
177
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това затваряне е много хитър ход на ГЕРБ и Слави: сега хората са бесни на С. Трифонов за затворения център, а герберите потриват ръце невинни - ето вижте дадохме на човека да се изрази както желае, дадохме му публична изява, демокрацийка това онова. И Слави доволен че ще си направи шоуто и герберите като в бели дрехи излизат от положение и си стискат ръцете - пак изиграхме наивния народ! :)
176
6
 
7
 
! Отговори
ВАЖНО! преди 7 години
Според два отлично информирани източника,миналия уикенд Слави е провел тайно две ключови срещи с обкръжението на олигарха Прокопиев.На тях е бил обсъждан сценарий за разклащане на правителството и фактически държавен преврат.Но,забележете! Слави да заеме мястото на Борисов,но статуквото да си остане същото. Мутрата Слави ще смени мутрата Борисов...Обърнал се Илия,видял се пак в тия.Не подкрепяйте пъкления референдум! Той е заложен капан за наивници.Направете усилие и помислете какво ще сторите!
175
4
 
7
 
! Отговори
Kostadink@ преди 7 години
Ние българите сме странно племе. Кога сме били на едно мнение? Прав е бил този, който е казал всеки народ си заслужава управниците. Никой нищо не прави за общото благополучие,а когато някой иска да направи нещо всички застават напротив.
174
4
 
6
 
! Отговори
Край преди 7 години
Слави си го знаем всички. РЕФЕРЕНДУМА е важен. Българите са длъжни да пробват мажоритарната система за избор на парламент ако пък не искат - 1000 г. преход и те така. Истината е че мажоритарните избори не са удобни на олигархията иначе отдавна да са ви ги натресли без да ви питат - както след 91г. никой не ви пита за пропорционалната избирателна система.
173
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма страшно бе Слави, нали полицията те пази родната полиция и тези дето ги каниш да ти гостуват разни мазни политици и чалгари и известни. Те ще те пазят от народната любов както пазят Тиквата. Двамата сте едно и също само че ти Слави си национален клоун дето разсмива народа и така му отвличаш вниманието да не мисли за бунт. Спокойно нищо няма да ти се случи ще се наиграеш после пак в малкото НДК и всяка вечер мутро-барок и чалга. Да уточня - няма да те подкрепя на референдума и ще гласувам НЕ
172
0
 
2
 
! Отговори
Правопис... преди 7 години
Какви страха са ви патили бе чукундури неграмотни
171
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ойдеха субсидиите, жалко че онова недуразомения Прецедента прецака въпросите за полицейските шефове и броя на депутатите
170
4
 
18
 
! Отговори
Тетка преди 7 години
В последните 20 години Слави Трифонов легитимира профанщината, чалгата, селските шеги и гаврите с националнто ни музикално богатство. Този персонаж, чийто политически амбиции не са от вчера, е вреден за българската култура, за модерната култура изобщо, единственото което прави е да дърпа назад и надолу. Не знам кои са му протекции и кои са му феновете, но той навреди на няколко поколения българи! Никога няма да забравя отвратителната интерпретация на стария ни химн и още куп бълвочи.-------ЯКО
169
1
 
9
 
! Отговори
съвет преди 7 години
И ако референдумът ти евентуално се провали, Слави, не зсбравяй да кажеш: Всичко върви по план! Другите откъде ще знаят какъв ти е плана?! LOL п.с.Повечето така или иначе не загряват какви са му плановете, само малцина мислещи се досещат, защото Слави е доказан тарикат. ;)
168
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се затворят основни пътни артерии на града, стотици, ако не и хиляди граждани да търсят места да си паркират автомобилите незнайно къде, да се промени (демек да го няма) градския транспорт... и т.н. Независимо дали е чалга, рок, поп или какъвто и да било концерт, това е чиста проба гавра и престъпление спрямо столичани. Пак добре, че не е издадена заповед - всички, който не го подкрепят да не напускат домовете си през уикенда. Очаквайте такава на следващия концерт.
167
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Състоянието на Славчо гологлавчо вече е в тежка патологична форма. Умее да прави пари (знае на кого да полегне, да се продаде) и това е безспорно. С пари си е купил място и време за кючеците и пак с пари ще си докара публиката. Тия "стрхове" за атентти и дрън-дрън-ярина ги фабрикува пак с при (за сценристи и пиари): "Вижте ме, колко съм велик значи!". Дабе, да!А иначе си е шубелия - не смее да се ожени, за няма ортак н прите си. Е, пак до парите опряхме ;)
166
1
 
5
 
! Отговори
Скептек преди 7 години
Слави не е толкоз важен- кой ще тръгне да се занимава с него?
165
7
 
12
 
! Отговори
Да си сверим фактите преди 7 години
Слави, организира референдум на който народа гласува, Референдума не е на Слави а на хората на република Българи, и Слави не се кандидатира, не уаства в политиката, така че не говорете за несъществуващи неща. 700 хил плюс гласуваха за референдум..... това не са купени гласове като на всички избори....Всеки да си прави изводите.
164
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно единственния начин да обединиш троловете на БСП и ГЕРБ в една кауза, е да публикуваш статия за Слави Трифонов :)
163
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 209Че то да не би Слави Трифонов да затваря движението за 36 часа, прави Столична община, защо ли? ами щото ги е страх, сакън народната любоФ от концерта да се насочи я към Парламента я към Прзиденството
162
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страх лозе пази нали... Щом го е страх да го отмени бе но с основание се страхува защото и без това нормални хора на тоз концерт няма да отидат
161
5
 
11
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Най много някоя прелитаща птица да му изцапа голата кратуна
160
8
 
14
 
! Отговори
е преди 7 години
Нелепото е че една мутра и то страхлива като Сл Триф иска да свали друга мутра пак страхлива. *** народ слаба държава.