Слави с два големи страха: Провал на концерта и атентат

Внушителни гардове ще отговарят за живота на шоумена и екипа му
28 окт 2016 10:37,
351
Слави с два големи страха: Провал на концерта и атентат
Снимка: Пирогов

В страх от атентат живее през последните седмици Слави Трифонов, затова внушителни гардове от частна охранителна фирма ще отговарят за живота и здравето на шоумена в събота.

Митинг-концертът, който ще затвори движението около района на Орлов мост, е едно от най-чаканите събития от феновете и идейни последователи на шоумена.

Още по темата

Поради риска от непредвидени събития, които застрашават живота на него и екипа му, Трифонов си е платил, за да предотврати евентуални ексцесии, пише "България днес".

Освен частната фирма, която ще се грижи на първо място за безопасността на шоумена, на концерта се очаква и засилено полицейско присъствие.

Всеки от посетителите ще бъде обстойно проверен при пристигането си на концерта, като най-засилена проверка ще се извършва на хората, които ще заемат частта най-близко до сцената.

Поради високия интерес към проявата в районите в близост до мястото на концерта се очаква интензивно движение на хора. По този повод Столичната община е издала заповед, с която се създава необходимата организация.

Променят се маршрутите на масовия градски транспорт, преустановява се движението на пътни превозни средства в района около Орлов мост.

Слави Трифонов е сериозно притеснен преди голямото събитие, искал всичко да бъде на възможно най-високо ниво и непрекъснато проверявал кое как върви. Отделно бил стресиран и от това шоуто му да не се провали и обещанията за грандиозно патриотично събитие, с цел подкрепа на референдума му, да не се изпълнят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
2
 
16
 
! Отговори
Край преди 7 години
От какво са направени българите?! Мажоритарната система щяла да "върне мутрите в политиката" Ало Мозък че те кога са излизали. Борисов от СИК ти казва че правителството му е било направено от Прокопиев /капиталци и Ц Борисловова/ и другата половина от Пеевски. Парламента през това време понеже е от послушковци го е само озаконил. Бе що ли обяснявам - дава си по старумо многи си ни е добре.
198
2
 
1
 
! Отговори
Мишунка преди 7 години
До тутуруткаСпоко, ще викат Златето Димтрова, тя ще им помага при избора!
197
10
 
12
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
Мнооого на сериозно се е взел тоя!!
196
1
 
3
 
! Отговори
тутурутка преди 7 години
До МишункаИван и Андрей е много труден избор - кой от двамата ще е вицето?до 240това с доброто намерение за "задължителното гласуване иначе Глоба спиране на детските" е супер идея - вместо с 50-100 лева на шапка, ще подкарват матряла в 5 часа към урните само с по едно кебапче, лимонадка, шекерче и чакарака опса. така и най-малките месарски цехове ще могат да участват в Парламента с мажоритарен квартален собственик.
195
10
 
13
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Двете абсолютни условия за излизане от кризата.1. Народът да се обърне отново към Бог и Православната вяра.2. Да прекъсне нечестивия си съюз с богоборците от Запада.Да си помогнем сами и Бог ще ни помогне!
194
11
 
10
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
След 1944 г. българският народ извърши два много тежки гряха и сега ще трябва да изтърпи епитимията си от Бог!1. Отрече се от своя Бог и от Православната вяра; 2. Влезе в съюз с изконните си душмани от Запада.Бог да ни прости!
193
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МАЖОРИТАРНАТА СИСТЕМА ПО БЪЛГАРСКИ ЩЕ ВЪРНЕ МУТРИТЕ В ПОЛИТИКАТА- ОТНОВО ЕДИН НАБЕДЕН ЦЕПЕЩ АТОМА НА КУХНЕНСКАТА МАСА И НЕГОВИТЕ МЪЖКИ СЕКРЕТАРКИ ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ НАШИЯТ БИЗНЕС ЕЛИТ ЩЕ БЪДЕ В ЕВРАЗИЯ, СЪДИИТЕ НИ МОЖЕ НАПЪЛНО ДА ОСЛЕПЕЯТ, ПОЛИЦИЯТА ЩЕ СЕ ЗАКРИЕ ЗАЩОТО ДИНКО ЩЕ БЪДЕ МИНИСТЪР НА МВР А НА ДАНС ОНОВА ЗАОБЛЕНОТО ДЕТЕ, ИНФЛАЦИЯ НА 150% И ОТНОВО СЕ ЗАВЪРТАМЕ В 90 ГОДИНИ, КОГАТО МУТРИТЕ УПРАВЛЯВАХА И ГРАБИХА- А СЛАВЧО ЩЕ ПЕЕ ЛОШИ МОМЧЕТА И ЩЕ ПЛАЧЕ
192
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
другаре може да си ревете колкото искате, утре ще видите 1/2 милион пеещи химна, а след това всички дружно ще поздравим прецедента и парламента....и не трябва да поставяте под съмнение успеха на референдума, знам че не Ви е приятно щото като се орежат субсидиите, за Вас тролчетата ще настане безработица:) а да и още референдуми ще има
191
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя има ли още фенове? Това си е чиста параноя, да се тресеш от всякакви страхове.
190
1
 
3
 
! Отговори
тръмпю преди 7 години
а да, верно, /...забравих покрай шампанското с тоя хотел-казино/, ...и да знаете!!! - ще фалшифицират резултатите, ама ако спечелим ние - са истински.
189
7
 
12
 
! Отговори
да преди 7 години
Слави е един голямммммммммм провал .Голям ,защото интелигентните хора не го гледат и го мразят . Той провали цяло поколение на България. Не ни касае какво е намислил този психопат с претенции .Истината е че е страхливец като всички тръгнали от усмивката на Доган .
188
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големия страх е че референдума ще успее, а след успеха ще има нова подписка с 6 въпроса, затова е голямото квичене
187
2
 
14
 
! Отговори
Мишунка преди 7 години
Днеска Слави, утре ония...Иван и Андрей - ето от това най ме е страх!!!Т.нар. носители на прехода!
186
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпросите, които останаха в референдума облагодетелстват само и единствено ОПГ Герб. То и затова го има референдума. Това обаче учиндолския чалгаджия и глупаците около него не го разбират, какво остава за неграмотната маса от феновете му. Мат'рял, както казва Бай Муй.
185
2
 
6
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Абсолютно съм съгласен с ВАЖНО! Юдео-масонската олигархична върхушка, управляваща страната от 1944 г. до днес, чисто и просто ще смени играчите, в случая Боко със Славчо, като ще продължи да управлява задкулисно.Народът е заблуден, наивен, объркан, отчаян и напрактика изпаднал във вертикална кома, защото не е вярващ и се е отклонил от Православната вяра. Атеизмът е най-тежкото умствено заболяване и резултатът е налице.Има Православие, има и български народ, както и обратно.
184
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МНОГО ОТДАВНА НЕ ГЛЕДАМ НАБЕДЕНИЯ ЗА ШОУМЕН КЛОУН, ТОЙ ДОРИ НЕ Е СМЕШЕН- ИЗПЪЛНЯВА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ- ИМАХМЕ ВЕЧЕ ЕДИН ТАКЪВ НАБЕДЕН, НО ТОЙ ВДИГНА МНОГО ВИСОКО ЛЕТВАТА- ИЗЯДЕ КОФА С ОНИЯ КАФЕВИ ТЕЛЕСНИ МАТЕРИИ, СЕГА ТОЯ ШУТ СЕ СТРАХУВАЛ ОТ АТЕНТАТ- ТИ ДА ВИДИШ- НА КОЙ МУ ТРЯБВА ДА ВНУШАВА СТРАХ- ЧОВЕКЪТ НАЛОЖИЛ ЧАЛГАТА ВЪВ ВСИЧКО В ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ КОЛЕГИ, РАЗБИРАНИЯ ЗА ПОЛИТИКА, ЧОВЕШКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ СЕГА ВЕЧЕ ГОТВИ НАРОДА ЗА НЕЩО ВЕЛИКО- КАКВО ЛИ НИ ГОТВЯТ.................
183
3
 
4
 
! Отговори
Край преди 7 години
Мажоритарната система нямало да промени нищо. Борисов при рейтинг от 38% - я влезе я не в парламента при мажоритарни избори трябва да събере 50% плюс 1 одобрение от гласувалите. А Лъчо Мозъка и стотиците като него и 1% не могат да съберат ама като ви ги напишат в листите не излизат от парламента по три манадата.
182
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незнам от какво го е страх Слави, но видимо цялата ни политическа класа гравитираща около дебелия я тресе страх от референдумите, защо ли ?
181
5
 
7
 
! Отговори
до 218 преди 7 години
Да,бих последвала инициатива на Васко Василев, понеже е честен и почтен човек и доказан професионалист. Само моля те, не наричай Слави музикант и не го сравнявай с виртуоз като.В. Василев ,защото обиждаш цялото музикантско съсловие!Трифонов бил виолист, а да си го видял да изсвири нещо на виола на неговите "концерти"? Купи си дипломата, както си купи скъпия джип, с парите от връзките с олигарсите. Ако беше в друга страна, сигурно нямаше да има диплома и за средно образование. Та той една нота не може да изпее вярно, онзи ден го гледам дава оценки за пеенето на деца!!????
180
2
 
3
 
! Отговори
Край преди 7 години
Политиците ги е страх от мажоритарната система щото много мислят за вас- вие да сте добре и много ви зачитат мнението. Няма политик в България които да я иска Нищо ли не ви говори това. Ако изборите променяха нещо - щяха да ги забранят Е точно това са изборите които променят всичко и за това са ви забранени.