Таксиджия изхвърли жена в безсъзнание, бил му съсипан денят!

Жената била пияна, а шофьорът искал да си изчисти колата
16 дек 2016 09:07,
163
Таксиджия изхвърли жена в безсъзнание, бил му съсипан денят!
Снимка: архив, Булфото

Таксиметров шофьор изостави жена в безсъзнание на пътя. Той я извадил от колата и я оставил на тротоара без дори да повика медицинска помощ.

Инцидентът се разиграва в ранните часове на вчерашния ден на централната столична улица "Раковски". Там таксиметровата кола спира и пуска аварийни светлини.

По това време на мястото са и две момчета, които снимат случващото се. "От задната седалка изпадна жена. Започна едно дърпане, не мога да се сетя дали човекът се опитваше да я прибере или да я измъкне. Измъкна я в крайна сметка", разказват те пред БНТ.

След като таксиметровата кола оставя жената, изчаква малко и потегля. Тя остава да седи в несвяст в близост до пътното платно. Тогава момчетата се обаждат на телефон 112, за да повикат помощ.

От превозваческата компания обясняват, че жената е била в нетрезво състояние, а шофьорът на смяна е искал да измие колата си след нея.

"Той и колегата му я изнасят и я оставят встрани. Не са я оставили на платното", казва Красимир Делев, гл. инспектор в таксиметрова фирма.

От фирмата признават, че е било възможно да я блъсне кола, но не възнамеряват да наказват шофьора, защото... "му е съсипан денят".

Компанията също така признава, че жената е могла да бъде сгазана, но не смятат, че някой трябва да носи отговорност, че се е докарала до такова състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярто, че не може да я вози, докато повръща отзад, защото жената може да се задави и да у.м.ре, но е д.ъжен да повика 112, както е длъжен всеки шофьор на рейс в гр.транспорт.Кой им дава лицензи на тия таксиметрови фирми?
117
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На" Раковски" има болница.Да беше оставил жената пред нея.Иначе пияниците стават много "ценни за обществото", ако линейка закъснява за тях.
116
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До "колегата" 131. Приятел, клиента е този който ти изкарва парите и винаги е прав. Явно още не си го проумял, но ти си таксиджия, то и затова винаги ще си останеш такъв. Дотук ти е дала природата акъл да разсъждаваш.Жалко за такива като теб.
115
1
 
16
 
! Отговори
Алабалин преди 7 години
УБИТАЦИ! ТАКСИДЖИИ!
114
0
 
17
 
! Отговори
bol преди 7 години
Тази т.нар. пренозваческа компания име няма ли?
113
0
 
8
 
! Отговори
12 часа по-късно преди 7 години
още ли не сте му публикували снимката на шафьора и интервюта с роднините, съседите и колегите няма
112
1
 
5
 
! Отговори
фирмата преди 7 години
да се вкара в затвора УРА
111
5
 
19
 
! Отговори
BG преди 7 години
Хубава работа, наша си българска !!!Винаги е така !!!!И така ще е винаги.Българите си патят НАЙ-МНОГО ОТ ДРУГИ БЪЛГАРИ.Само за себе си мислим, еднолично.През цялата ни история сме си патили НАЙ вече от сънародниците си, В МНОГО ПО МАЛКА степем сме патили от други т.е. поробители , съюзници , колонизатори и др.ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ ДЕ ?
110
20
 
12
 
! Отговори
Бакшиш преди 7 години
Да не ви казвам на всички, оплюващи колегата, Вие клиентите що за стока сте. Уж по такситата се возят сравнително заможни хора и би трябвало малко от малко да приличат на лелеяната средна класа. Като се замисля, той бай *** също е заможен. Не ми говорете за морал. Който не е работил въпросната работа няма как да е наясно и няма право да ни съди. Ако била болна , ако и било лошо... Не знаете казуса , но раздавате присъди. Идете и се застреляйте.
109
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Живея в Канада. Заради ей такава *** като бакшишите, които повярвайте ми са една стока навсякъде по света.....Юбер станаха 10 та най печеливща компания в света. Разказха им играта на такситата.
108
5
 
21
 
! Отговори
експериментът днес преди 7 години
двама сеирджии снимали скрита камера за ютюб и фацебук таксиметрова сценка драйф из драйф, самотна дискофенка се дърпала в безсъзнание, но най-после седнала на тротоара. шофьорът изчакал дали ще се килне на асфалта. после компанията се обадили на 112, защото все пак имало някаква вероятност да я сгази кола встрани от пътя и зачакали да дойде... момент, дошла ли е помощ да я издърпа на безопасно докато изтрезнее, че дописката свърши по средата?
107
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тоя толкова ли е див за едни 6.60 лв. Ега ти скота.
106
9
 
28
 
! Отговори
тТт преди 7 години
Хайде к'во ми се правите и вие бре! Жена била, студено било! Е като жена, да си седи и да си пие у къщи... Ако беше мъж, щяхте да го засипете с обиди що оповръщал таксито, ама нали е жена, давай сега да сеем морал у форумите!!! Да живей... феминизма!!!
105
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съвеста ми ще ме изяде, ако оставя безпомощно куче в този студ на улицата, какво остава за човек. Какви хора са това? Оскотял народ. Съвестните и състрадателни хора стават все по - малко.
104
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ако жената беше умряла от премръзване на тротоара? Да оставиш човек в безпомощно състояние посред зима на улицата е не просто безотговорно, а е престъпно!
103
1
 
24
 
! Отговори
da преди 7 години
Откакто карам кола най - голямото ми щастие е, че не ми се налага да ползвам услугите на бакшиши, много са мързеливи, дори когато съм имала багаж никога не са слизали да отворят багажника........ имат си копче хората за тази работа..... ок ......некачествена услуга
102
5
 
32
 
! Отговори
dd преди 7 години
Бакшиш не е професия....това е диагноза!Това са най-тъпите хора!Дано и на него му се случи нещо такова ама инвалид да остане после
101
0
 
28
 
! Отговори
До 117 преди 7 години
Колата ще се изчисти, няма проблем. Като бяха малки децата, при всяко пътуване някое повръщаше. Но ако изхвърлиш безпомощен човек на улицата като *** при -10 градуса и умре, това е непоправимо. Само безчовечно живoтнo може да разсъждава така.
100
1
 
35
 
! Отговори
До всички защитници преди 7 години
Не ви пожелавам следното: Канят ви на рожден ден в Младост, хапвате, пийвате 1-2 малки си хващате едно такси до Люлин. По средата на пътя ви става лошо, завива ви се свят и ви цепи главата. Кой знае какво сте яли. Повръщате в скута и едвам успявате да кажете "лошо ми е". В следващия момент обаче усещате, че някой ви дърпа и с думите "пияна ***, всичко оповръща", ви изхвърля на околовръстното при -7. Оказва се, че храната е била развалена. Добри хора ви намират, спират и ви откарват в болница.
99
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 113Без значение до колко е заслужена или колко ти е съсипан деня--------Сериозно ли бе, ***?Само че на него не му съсипан деня за почивка и развлечение, а му е съсипан работния ден и колата, с която си храни семейството.