Таксиджия изхвърли жена в безсъзнание, бил му съсипан денят!

Жената била пияна, а шофьорът искал да си изчисти колата
16 дек 2016 09:07,
163
Таксиджия изхвърли жена в безсъзнание, бил му съсипан денят!
Снимка: архив, Булфото

Таксиметров шофьор изостави жена в безсъзнание на пътя. Той я извадил от колата и я оставил на тротоара без дори да повика медицинска помощ.

Инцидентът се разиграва в ранните часове на вчерашния ден на централната столична улица "Раковски". Там таксиметровата кола спира и пуска аварийни светлини.

По това време на мястото са и две момчета, които снимат случващото се. "От задната седалка изпадна жена. Започна едно дърпане, не мога да се сетя дали човекът се опитваше да я прибере или да я измъкне. Измъкна я в крайна сметка", разказват те пред БНТ.

След като таксиметровата кола оставя жената, изчаква малко и потегля. Тя остава да седи в несвяст в близост до пътното платно. Тогава момчетата се обаждат на телефон 112, за да повикат помощ.

От превозваческата компания обясняват, че жената е била в нетрезво състояние, а шофьорът на смяна е искал да измие колата си след нея.

"Той и колегата му я изнасят и я оставят встрани. Не са я оставили на платното", казва Красимир Делев, гл. инспектор в таксиметрова фирма.

От фирмата признават, че е било възможно да я блъсне кола, но не възнамеряват да наказват шофьора, защото... "му е съсипан денят".

Компанията също така признава, че жената е могла да бъде сгазана, но не смятат, че някой трябва да носи отговорност, че се е докарала до такова състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Почнаха да пишат и животните наречени таксиджии
77
5
 
8
 
! Отговори
гошо печения преди 7 години
Шофера преценява че пианделата ще оповръща и часовете в чистене не му се изплащат. Или ако е пиянка, агресивен, преценява че е опасен и не го вози. Това е договор и едната страна като не и изнася не го и подписва изпънява.
76
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен веднъж ми се случи да ми откажат такси по телефона, защото крайната точка беше Пирогов. На майка ми й беше зле (оказа се впоследствия някаква анемия) и исках да я закарам до там. Дори не съм обяснявал, че има болен човек, само като чуха Пирогов ми заявиха това.
75
0
 
7
 
! Отговори
London преди 7 години
Толкова проверки че, ако единия дори си беше позволил този лукс да се избаси от пасажерката то другият щеше вече да го е докладвал, издал, нещо като по времето на комунизма от който тъй много се боите и мразите.О и има още камерите следящи за обществения ред са толкова много че после и татко му да е президент пак ще докажат че, е виновен беззащитния трезвен и напълно осъзнаващ действията си шофьор на такси.
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мелинда, а ти била ли си в Европа?
73
0
 
14
 
! Отговори
имигрант до МИлиндат преди 7 години
Да, вероятно ще я свалят от таксито, ако обижда, буйства и прочие, дори биха извикали полиция, но всичкото това, ако е в съзнание. Ако е припаднала, никой няма да я влачи като труп по бордюри и по тротоари. Ти се излагаш, но по-тъжното е, че не го осъзнаваш.
72
2
 
8
 
! Отговори
гошо печения преди 7 години
У англия така. У нас бърза помощ не идва за пиянки. Застрахователя не е по плащането. Ей за тва всеки преценява на момента за себе си. Щото държава нема баце.
71
9
 
8
 
! Отговори
daaaa преди 7 години
Във Виена такситата никога няма да Ви качат пияни, просто няма шанс. Оправяш се на някоя пейка и след това когато си малко од малко нормален може някой да ти помогне. Като се напила като малумна кой е виновен, няма ли приятели да и помогнат?
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мелинда такситата возят всички хора в Европа дори и да са пияни но при проблем с клиента звънят на полиция и проплема се решава. Ама ти като си *** дано разбереш
69
0
 
12
 
! Отговори
И отговор не закъсня преди 7 години
Ако уважаемата госпожа оповръща колата на таксиджията то тя ще заплати глоба за деянието си, но ако господин Шофьора я извади така от колата и не се погрижи за нейната безопастност то той повече няма да буде допуснат да работи в тази сфера а може и да бъде глобен и разследван за деянието си по време на служба!!!! Служба е когато си на работа а не на барче. И правилата за здраве и безопастност тук в Англия са толкова строги, че той господина и колегата му зада станат таксиджий ще са минали през т
68
6
 
4
 
! Отговори
melinda.faella преди 7 години
До Един имигрант КАКВО БЛАТО КАКВИ ГИ ДРЪНКАШ! НЯКАКВА СЕ НАПИЛА ВИЕ СЕ ЗАМАЯХТЕ ОТ ГЛУПАВИ КОМЕНТАРИ, ИЗЛАГАТЕ СЕ !
67
18
 
2
 
! Отговори
melinda.faella преди 7 години
До АнонименТИ БИЛ ЛИ СИ В ЕВРОПА, ? ПИЯНА ПЪРВО ЩЕ Я СВАЛЯТ ОЩЕ НА ПЪРВАТА ПРЕКА ДА НЕ КАЖА ЧЕ И НЯМА ДА Я КАЧАТ!ТЯ СЕ НАТРЯСКАЛА И СЕГА НЯКОЙ ЩЕ Я МИСЛИ1 ОТКЪДЕ НАКЪДЕ , ТОЙ НЯМА ДА РАБОТИ ЧОВЕКА ЩЕ СЕ РАЗКАРВА С АЛКОХОЛИЧКИТЕ ПО БОЛНИЦИТЕ! ДА АМА НЕ1 ОТСТРАНИ Е ЛЕСНО АМА НЕ СТАВА!
66
0
 
21
 
! Отговори
Един имигрант До 80 преди 7 години
В UK приятелю си има процедура за всичко. Нямам представа, каква е в случая, но вероятно в подобен случай, шофьорът ще се обади на СПС и на Спешна помощ. Ще паркира и ще чака, спешната помощ да прибере припадналата. Ако жената е повръщала, това си е проблем на таксиметровата компания, тоест това е риска на професията, а не причина да пребиваш или изхвърляш някого. Ако има щети по таксито, вероятно застрахователната компания ще плати. Пак казвам, има си процедури за всичко, за разлика от БГ
65
2
 
9
 
! Отговори
London преди 7 години
Радвам се че, макар и малко, все пак има хора които мислят като мен защото най много ме е страх че, един ден дацата ми ще ме попитат какво е България и аз със сълзи на очите ще трябва да разказвам какво е била и какво е сега място за горди пияници биячи мутри крадци и лъжци и как те там са най великите умове на земята щото живеят в рая ама го ползват за клозет.Не съм нито перфектно възпитан нито супер интелигентен но,ценя и уважавам хората които иматцел в живота и се стремяткъм неячрез култура
64
5
 
5
 
! Отговори
до нас (77) преди 7 години
Я ми кажи къде пише в закона, че веднъж като те качи таксиджия, няма връщане и няма право да ти откаже услугата?
63
0
 
12
 
! Отговори
Лора преди 7 години
А защо я е качил, като е била пияна?
62
0
 
12
 
! Отговори
Йоана преди 7 години
До мнениеИ аз това се чудих и търсейки името на инспектора белким излезе нещо попаднах на статия, че шофьор от същата компания е намушкал клиент през февруари.
61
2
 
8
 
! Отговори
Йоана преди 7 години
И ан това се чудих и търсейки името на инспектора белким излезе нещо попаднах на статия, че шофьор от същата компания е намушкал клиент през февруари.
60
1
 
10
 
! Отговори
Нас преди 7 години
До 69 не сравнявам, коментирам морала на таксиджията ,той я е качил пияна ,значи е поел отговорността!!!
59
2
 
8
 
! Отговори
Един имигрант преди 7 години
До LondonКанех се да пиша, но след мнението ти май няма какво да добавя. Трябва хора като нас да учредят партия в България, че най-накрая да измъкнем тази държава от блатото. Впредвид цялостната обстановка в България и интелектуалния капацитет на българските политици, имам чувството, че става въпрос за някаква бананова република, а не за европейска държава. Лошото е, че българите не харесват дори своите си (българските имигранти :)