Таксиджия изхвърли жена в безсъзнание, бил му съсипан денят!

Жената била пияна, а шофьорът искал да си изчисти колата
16 дек 2016 09:07,
163
Таксиджия изхвърли жена в безсъзнание, бил му съсипан денят!
Снимка: архив, Булфото

Таксиметров шофьор изостави жена в безсъзнание на пътя. Той я извадил от колата и я оставил на тротоара без дори да повика медицинска помощ.

Инцидентът се разиграва в ранните часове на вчерашния ден на централната столична улица "Раковски". Там таксиметровата кола спира и пуска аварийни светлини.

По това време на мястото са и две момчета, които снимат случващото се. "От задната седалка изпадна жена. Започна едно дърпане, не мога да се сетя дали човекът се опитваше да я прибере или да я измъкне. Измъкна я в крайна сметка", разказват те пред БНТ.

След като таксиметровата кола оставя жената, изчаква малко и потегля. Тя остава да седи в несвяст в близост до пътното платно. Тогава момчетата се обаждат на телефон 112, за да повикат помощ.

От превозваческата компания обясняват, че жената е била в нетрезво състояние, а шофьорът на смяна е искал да измие колата си след нея.

"Той и колегата му я изнасят и я оставят встрани. Не са я оставили на платното", казва Красимир Делев, гл. инспектор в таксиметрова фирма.

От фирмата признават, че е било възможно да я блъсне кола, но не възнамеряват да наказват шофьора, защото... "му е съсипан денят".

Компанията също така признава, че жената е могла да бъде сгазана, но не смятат, че някой трябва да носи отговорност, че се е докарала до такова състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
12
 
! Отговори
И пак болни разбиран преди 7 години
В случая не е важно болна или пияна е тя а сустоянието в което не намира, в безсъзнание да ли в следствие на алкохол или на катастрофа. Такситата са средство за обществен транспорт и носят отговорност за путниците ако си мътрво пиян в самолет и той се разбие роднините ти кво ще кажат - Не го бройте за жертва сам си е виновен напилсее до смътрт в самолета и не е успял да се евакуира. Или ще ревът какъв си бил хубав човек и на никого зло не си сторил. Това че неосъзнавате вината си не ви прави нев
57
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой каквото ще да говори, напълно сме оскотели.Каквито и да ги дрънкат разни ВМРО, НФСБ, Атаки и т.н., истината е, че българинът масово е един тотален егоист, с нисък хоризонт и никакви планове за нещо по-свястно, чиито идоли са Слави и Тиквата.И докато не си го признаем и не започнем да работим в посока промяна, няма да се оправим.
56
2
 
18
 
! Отговори
коментар преди 7 години
Дали я била пияна? Не е ясно! Възможно е. Обаче големият въпрос е защо я е качил таксиметровият шофьор. Те са си изградили усет и ако е била проблемна е щял да разбере.По тази причина смятам, че намеренията му не са били почтени. Отчетете факта, че започнаха празненствата за Коледа и Нова година и кой знае колко ментета сервират, да не говорим, че за повръщането може да има и друга причина, например инсулт. Все повече жени получават инсулти. Много обезпокоителни женомразки изказвания.
55
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Европа това е невъзможно. Тук с тази култура от изтока може.
54
1
 
16
 
! Отговори
Купай Обама преди 7 години
Най-тъпите шофьори са таксиджиите
53
3
 
6
 
! Отговори
Пак от там преди 7 години
А колко сте горди всички че можете да пиете, че всичките държите на алкохол и само ми дай да се направя Булгарската гордост в 21век е че могат да се бият и да се напият и кви сте губави и патриоти тогава и много сте важни центъра не вселената.Колко жалко затрихте България ....
52
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НасНедей да сравняваш пиян с болен, моля те. Тотално различно е. Тя се е докарала до това състояние сама. После, случаен човек трябва да поема ролята на приятел. Еми никой не й е длъжен. И все пак да я метне на улицата е нечовешко, с това съм съгласен.
51
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таксиджиите са най-необразованият контингент "софиянци" след ромите.
50
1
 
27
 
! Отговори
мнение преди 7 години
И коя е тази геройска таксиметрова компания?
49
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕТО ТОВА Е СРАМНО!!!! НО ДА КАЖАТ ЕТНОСА НА ШОФЕРА ЩОТО БАЯ ОТ ОНИЯ ИМА И ТАКСИМЕТРОВИ ЕДИН ТАКЪВ МЕ МИНА С ДЪЛГО НЕНУЖНО ЗАОБИКАЛЯНЕ САМО ДА МИ ПРИБЕРЕ ПАРАТА!!!
48
2
 
18
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Добре,пияна повърнала ,затова я изхвърлил! Ако съм болна и повръщам какво !? Пак ли ще ме изхвърли?! Или е мислил ,че ще надуе сметката ама тя го оцапала!!!
47
2
 
23
 
! Отговори
London преди 7 години
Както винаги в България никой неще да поема отговорност, таксиджийте ги интересува само как да изкарат пари те не са виновни дори когато съзнателно помагат на някой автокрадец като го возят до местопрестъплението, а тази жена дори и мъртво пияна и виновна за сустоянието си не е имала намерение да буде оставяна лежаща на паважа в опастност от други инциденти в крайна сметка не тротоара а болницата е място за болни или хора в безсъзнание. Всички несъгласни с това мнение са допринасящи съучастници
46
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Татарска ни работа.
45
4
 
9
 
! Отговори
Бау преди 7 години
До 55Това само по филмите го има обаче. Ако я закара до болница ще му кажат "Ние с пияни не се занимаваме оправяйте се". До някъде го разбирам човека. И все пак е студено навън, можеше да измръзне. Аз не знам в София има ли работещо изтрезвително изобщо?
44
1
 
18
 
! Отговори
Вейдър,Дарт Вейдър преди 7 години
Не ползвам таксита...така показвам отношение...
43
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БРАВО ШОПЕЕЕ !!!ШОПА ПРЕЗИДЕНТ !
42
30
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Пияната жена е най-отвратителното нещо, с което човек може да се сблъска.Оправдано е да бъде изхвърлена без обяснения.Тази даже не е била леко пийнала, а е повръщала в колата.Оправдавам шофьора, жената да бъде публично бита с пръчки за седене на улицата в нетрезво състояние.В *** си има и член от УК (НК) за това - пребиваване на обществено място във вид, уронващ човешкото достойнство.
41
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименМн си прав мойто момче !!!!!
40
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еее толкова не може да я закара до някоя болница ?
39
24
 
9
 
! Отговори
Поп Кръстьо преди 7 години
Евала ,е тва заслужават пияните твари !!! Тя приказката правилно казва " От пияния и лудия бяга " !!!