Трима срещу един: Полицаи тъпчат младеж в патрулка

Случката се разиграва преди два дни в столичния квартал "Дианабад
10 фев 2017 09:14,
180
Трима срещу един: Полицаи тъпчат младеж в патрулка
Снимка: Facebook

Повече от две минути трима униформени се мъчат да натъпчат младеж в патрулка.

Случката се разиграва преди два дни в столичния квартал "Дианабад".

Клипът с полицейската "мъка" е качен във Facebook, а потребителите се чудят какво ли е сторил младежа, че така брутално бива бутан в полицейската кола.

През цялото време младият мъж крещи името на баща си, който в края на клипчето се притичва на помощ и моли униформените за по-мило отношение към отрочето му.

Към момента няма информация какво е сторил младежът, нито пък има официално съобщение от МВР за инцидент и издирван младеж от столичния квартал.

Дали полицаите са прави или не, решете сами! Чакаме отговорите и от МВР.

Вижте видеото тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: арестМВРпатрулка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
24
 
! Отговори
Моряк и половина преди 7 години
Според мен, без полицаи и закони, ще е по-добре! Някой те обира вкъщи, записваш си го на скрита камера, намираш го, и го преквалифицираш от крадец на просяк! За по-малко от 3 месеца, всичко ще си дойде на мястото и престъпността ще падне до 0!
62
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в САЩ щеше вече да е гръмнат
61
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 74, Ха и всички вдигнали палец за негоНе е нужно да гледаш целия клип, но в самото начало ще чуеш как "хлапето" призовава полицаите с думите, че иска баща му да дойде! Все пак е нормално в офиса да не ти е удобно да си пуснеш звука!
60
6
 
32
 
! Отговори
до хейтърите преди 7 години
Я за миг си представете, че живеем без полицаи? Какво ще правим? Какво сте ги нападнали полицаите? Вършат си работата хората. Всички ги плюете, а не се замисляте, че не живеем в утопия. Всички ще се оплаквате ако някой наркоман изнасили дъщеря ви или ви окраде. Тяхната работа е да всяват респект. Помня едно време когато направиш нещо нередно кварталния ти хвърляше един хубав бой, а после тате вместо да ходи да им се кара ти хвърляше един хубав поучителен бой и така се ставаше човек ;)
59
15
 
6
 
! Отговори
Идиот преди 7 години
До до ИДИОТПоне прякор си сложи шапкар ***, за да ти отговоря. Нещо конкретно по статията да кажеш ченге просто. Нека да си го кажем, Цялата зган в МВР не става дъски за *** не пазители на реда. Неграмотни, мързеливи, неможещи, груби, корумпиранми. Бабата казала на дъщерята, Дъще: Роиди две деца, едно умно и едно полицай!
58
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със сигурност полицията не тъче невинни хора от улицата в патрулките. Самия факт че не се подчинява на полицейско разпореждане да влезе в патрул каталог го прави вече нарушител
57
3
 
22
 
! Отговори
Ха преди 7 години
Аз малко извън общата тема да рекна, та да "похваля" журналята. Цитирам:"младият мъж крещи името на баща си"Предполагам, че писалият статията лично познава бащата - щом младежът крещи име, а журналистът знае, че това е името на баща му. Една крачка пред другите медии, браво ;))))
56
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно е трябвало да го арестуват.Няма да е за без нищо.Вие журналистите за всяко едно нещо ли ще вдигате врява.Вече игла в купа сено търсите всички само и само да направите новина от него.пффф
55
5
 
33
 
! Отговори
MrZfix преди 7 години
На видеото виждам арест на лице което оказва съпротива и не се подчинява на полицейските заповеди. Преди да започнете да си чешете езиците дали постъпват правилно или не, нека обсъдим, какспоред вас трябва да бъде арестувано лице оказващо съпротива. Тази статия за какво е написана, може би полицаите трябва да го подмамят с бяло сладко, белким се навие да влезе в патрулката.
54
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбрах, като не е искал да влезе сам в патрулката, с бъклица и дрян ли да то подканят??
53
4
 
19
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Вярно че няма клипчето, ама се вижда че полицейските коли са две. Явно не е по причина, че младежа си е изплюл дъвката на тротоара и възмутена баба е сигнализирала. А иначе направихме от нищо нещо, включително и аз.
52
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с тая казарма, за какво имаме полиция?
51
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бобиНе е възпрепятстване на правосъдието! Полицията е изпълнителна власт, нищо общо със правосъдието! Това е в белите държави, където има разделение на властите! Тук е неизпълнение на полицейско разпореждане, било то правилно или не, но това може да се изясни в последствие от други органи и власти! Иначе има правота в останалата част от мнението ви, според мен!
50
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щото ако беше емигрант щяха да ги разкатаят
49
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз полицейско насилие не видях. Видях съпротива при арест!
48
3
 
27
 
! Отговори
.................... преди 7 години
"Трима срещу един..." - абе мало_мник, един срещу един ли да се прави арест ? Това да не са олимпийски игри ? И как да разбера от едно клипче на арест кой прав кой крив?
47
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма статия,няма що! Чудил се с какво да запълни празното място на страницата. Като сте толкова отгорни и будни журналистите защо мълчите като преяли пуйки, когато оправдаха Бисеров и др. подобни политически ***. Видял сега някакво клипче и "чакал отговор". Заради такива като тебе, крадци,обирджии,наркопласьори и др. тем подобни имат куража да правят на маймуни и малкото останали свестни полицаи. Пет човека не могат да го вкарат в колатащото има куража да прави циркове момчето. БРАВО!
46
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е това е БГ, тате да оправи нааканото дупе на младежа който не се подчинява на полицейско разпореждане! "притичва на помощ и моли униформените за по-мило отношение към отрочето му" Да го целуват първо и да го гушкат ли? А защо ли са два екипа на мястото на "трагедията"! Все пак да отчетем факта, че има и малко сарказъм от списвача в статията, използва термина "отроче" за хлапака с дебел гласец търсещ татко си! Дано всички го оценим този сарказъм!
45
2
 
14
 
! Отговори
боби преди 7 години
Дали полицаите са прави или не, решете сами!В белите държави за такова поведение има закон и се нарича възпрепятстване на правосъдието. Накрая може да се окаже,че наркоманчето не е чак толкова виновно, но само заради възпрепятстването на полицията ще го тикнат в затвора.У нас само престъпниците имат права - полицаите и потърпевшите са оставени на произвола на съдбата.
44
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бягайте от България, оставете ченгетата да живеят с арабите, като дойде време да се пенсионират ще бъдат малцинство в ш**баната си държавица