Поредно зверство в училище: Наркоман посегна на учителка

Деветокласникът е избягал, полицията го издирва
9 юни 2017 08:52,
68
Поредно зверство в училище: Наркоман посегна на учителка
Снимка: 81 СУ "Виктор Юго"

Ученик удари учителка с юмрук в ребрата в столичното 81 СУ "Виктор Юго", което се намира в квартал "Младост" 3.

Dnes.bg научи, че нападателят е деветокласник и заедно с двама свои приятели влезли в час по английски, в която преподавала г-жа Весела Живкова.

Още по темата

Тримата били подканени от нея да напуснат класната стая, но отказали. Тогава учителката се запътила да потърси помощ. В този момент едното момче тръгнало към нея и със силен удар в ребрата я повалил на земята.

Веднага след зловещата сцена тримата избягали и все още се издирват от полицията.

Директорката на училището Елена Налбантова заяви пред БНР, че се извършва проверка по случая и тя лично ще настоява ученикът да получи най-тежкото наказание – преместване в друго училище.

Учениците, в чийто час, се е разиграла драмата, са стресирани, а съученици на бияча твърдят, че това момче е отскоро в 81 СУ и употребява наркотици.

Родители от училищното настоятелство коментираха, че това е поредният случай на агресия в школото.

Според тях вина за това носи и директорката, която пое училището преди близо 10 месеца, а голяма част от децата и учителите настояват тя да напусне поста си, защото школото е оставено на самотек.

"Редовно не идва на училище, все е в отпуск, не познава учителите, децата, но нали съпругът й е синдикален шеф, продължава да топли директорския стол", възмути се родител на петокласник, пожелал да остане анонимен.

Dnes.bg ще продължи да следи случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
14
 
! Отговори
Бай Курти преди 6 години
Нещо не ми се връзва.Най- тежкото наказание - преместване в друго училище . И там да пребие някой учител и....!? Никакво училище. Решението се намира в Пионерски лагер Бойчиновци!.
56
0
 
18
 
! Отговори
един демократ преди 6 години
Проблемът на българското образование са "демократичните евроценности"! Защо никой по време на "репресивния комунистически" строй не си спомня за ученици-наркомани и побой над учител?
55
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време какво образование имаше и каква дисциплина .Една муха да имаше и се чуваше в стаята .А учителките едни хубавици строги но справедливи .Възпитателите по физическо се занимаваха със побойниците лично .Ефект имаше и от тези деца са станали свястни хора не *** като сегащните невъспитани и прости *** .
54
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът на образованието е принципът "парите следват ученика". Там търсете разковничето ;)
53
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми добре са сщом не е изнасилил пред другите .Наркоман или пианица се тая заглавието посегнал е малко сексуално мисля .Аз сега ще взема да си посегна ):
52
0
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Очевидно тук само си бърборят хора, които нищо не са разбрали нищо от последните промени в образованието."Приобщаващото" образование и Закона вързаха ръцете на учители и директори.Не може да изгониш или изключиш ученик, най много преместване в друго училище. Образованието стана толкова достъпно, че направо се обезцени.Учениците знаят това и не си дават зор нито да учат, нито да спазват някакви правила.А после ще е безнадеждно късно...
51
0
 
26
 
! Отговори
да ама не преди 6 години
...ученикът да получи най-тежкото наказание преместване в друго училище.Както казваше една моя учителка, това е наказание не за него, а за учениците от училищете в което ще го преместят.
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха, че то Ралф е избягал от училището !
49
0
 
8
 
! Отговори
Станчо преди 6 години
Съдбата е резултат на действията ни.
48
6
 
6
 
! Отговори
Скитник преди 6 години
Толкова можем като народ, да бъдем варвари и крадци! Но иначе оревахме света заради Шведа.
47
0
 
12
 
! Отговори
маларт преди 6 години
Има изправително училище в Бойчиновци. Там ще му се зарадват. Или пък още по-тежко наказание - порицание пред класа
46
0
 
18
 
! Отговори
Миглена преди 6 години
Отдавна е известно че наркодилърите са ученици от големите класове 9, 10 и т.н. те продават на по малките и се отчитата на шефовете си които не влизат в училището. Полицаите го знаят депутатите го знаят всички знаят и нищо не се прави! Защо! Ами просто е парите отиват за избори за определени партии и т.н. и за прокарване на политически интереси. Така че на избори си помислете за който и да гласувате докато не се измете сегашната мафия е все едно пак ще има наркотици в училищата!
45
1
 
22
 
! Отговори
Прекрасна Държава преди 6 години
"Демокрацията" в пълния и блясък. Учителите с малки заплати, никакви прави и демотивирани. Простаците и децата им безнаказани, а за премиер на държавата "избран" мутрафон прочел 1 книга в живота си. Идиокрация!
44
0
 
21
 
! Отговори
edin преди 6 години
Семейството,мили мои,семейството.Я си спомнете думите на родителите си,набор 65,например.
43
10
 
22
 
! Отговори
44 преди 6 години
А, софиянец ли сте? Това почти обяснява нещата! Софиянци се държат грубо навсякъде. Нещо като запазена марка, знак за качество.Аз съм ***, от прованса.
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
46, ще ми е доста интересно как учителите от въпросното ЕСПУ, считано тогава за едно от доста добрите в София и носещо името на един велик руснак, биха приели оценката Ви за него :DИначе можете да си вярвате и пишете каквото искате, все пак сега не наказват за това.
41
0
 
11
 
! Отговори
44 преди 6 години
Квартални училища имаше до осми клас /райониране/ , след това - според способностите и амбицията. Пак ще напиша: това Ви е бил капацитетът.Не вярвам учители да са вадили ножове, при пострадал от насилие ученик и последващо оплакване имаше наказания /в нормалните училища/.
40
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
44, такива бяха критериите за дисциплина и ред. Всяко друго квартално училище беше същото. Обикновено за дисциплина и ред най-много пищят именно най-озлобените, защото собственото им чувство за малоценност и страх ги кара да искат всички да са като тях и някой вечно да им налага критерии кое е правилно и кое - не.
39
6
 
6
 
! Отговори
до 36 преди 6 години
Не знам, къде сте "учил". Учители удрят и сега, удряха и преди. Но чак за ножове и терор - може да е в някакво СПТУ само от полуумни момчетии. Да сте се преместили, защо сте стояли там? Или го смятате за школа по мъжество???? Предполагам, резултатът е , че и сега сте злобен.
38
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само г-н Дутерте може да ги оправи.