Жена изяде шамар от мъж, кучето й уплашило дете

Малкото животинче се разхождало в Панчарево
28 авг 2017 12:23,
192
Жена изяде шамар от мъж, кучето й уплашило дете
Снимка: архив, Reuters

Мъж е ударил шамар на жена в Панчарево, защото кучето й изплашило детето му.

Жената е разхождала малко куче, което е изплашило дете. Родител на детето и е ударил шамар, разказват от полицията пред "Фокус".

Пострадалата е прегледана в болница, няма установени наранявания.

Извикана е в районно управление да подаде заявителски материал срещу мъжа, ако желае.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: кучешамарпанчарево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
12
 
62
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
Детето ми се страхуваше от кучета до степен да изпада в паника. Да иде доброволно да се бута в куче - абсурд. Кучкарите винаги са си прибирали кучетата, когато видят, че детето се страхува. Ако в онзи му период от живота някоя кучкарка си беше пуснала добитъка да изкара акъла на детето, не шамар, ами ритник в главата щеше да отнесе от мен.
69
4
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те малките кучета не са съвсем кучета ;) Особено някои приличат на плъхове. А и колкото по- дребно е едно куче, толкова по- злобно, като жените :D
68
19
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 57Ако логиката ви е, че кучето е за село, явно и вие идвате от село, а се пишете гражданин! Ние гражданите родени в града би трябвало да казваме същото, селянина си е за село.... а не за града! Все пак можеш да изкараш селянина от село, но селото от селянина няма как! Върни се на село, обработвай изоставените си земи, спомагай за селското стопанство и животновъдство и недей да даваш акъли на нас гражданите!
67
11
 
48
 
! Отговори
Ниа преди 6 години
До ssssНие си имаме деца, аланкоолу. И ги учим да бъдат добри, грижовни и отговорни за всички живи същества - хора, животни и расетния. Децата ни живеят в мир и спокойствие и кучетата не ги безпокоят, защото имат достатъчно широк мироглед. И не си удряме шамари, за разлика от селянията която е наводнила столицата.
66
0
 
32
 
! Отговори
до 58 преди 6 години
А ти от коя лудница избяга?
65
0
 
36
 
! Отговори
Гьоте преди 6 години
Изяде? Ей, Шекспир ви завижда.
64
8
 
55
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
До всички дето се чудят как ще има шамари, елате с кучетата си пред нас и уплашете детето ми да видите как ще има шамари, в двора имам каракачанка, и си стой в двора не да плаши хората по улиците, за протокола съм в къща, защото за мен е малоумщина да държиш куче в апартамент, а за тия подобие на кучета като пинчера, чихуахуа и Пекинез не ми се говори това не са кучета а плъхове за тях може в апартамент
63
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С такъв глупав народ нищо чудно, че 30 години тънем в калта. Само като ви чета простотията и не виждам светлина в тунела. Дано повече млади хора напуснат тази ***.
62
0
 
32
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 6 години
До Анонимен невероятно глупаво изказване
61
14
 
59
 
! Отговори
ssss преди 6 години
Кучкарите трябва да се облагат с данък на пес поне по 2 хил на година. Отделно и да плащат такса вход минимум по 50 лв на бълхарник на месец. Направете си деца бе, ***! Стига сте се целували с тия гадни ***
60
3
 
47
 
! Отговори
до 56 преди 6 години
Знам как е станало, бащата е попитал"Къде водиш тази кyчкa?", а жената е отговорила "Теб какво те засяга?". А бащата е уточнил, че пита кучето, не нея.
59
15
 
63
 
! Отговори
Браво преди 6 години
Браво на човека!!! Другия път пачата ще спазва закона и ще си води пумиaра на каишка с намордник.ДЕЦАТА СА С ПРИОРИТЕТ ПРЕД КУЧЕТАТА!
58
22
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 61Ми дръж си детете при теб бе? Кучето ми е на каишка ко майка си търси детето ти при мен?
57
0
 
41
 
! Отговори
До 57 преди 6 години
До АнонименСлучката се е разиграла в Панчарево, т.е по вашите думи кучето си е баш за там, тъй като то се води все още село Панчарево
56
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До онбашията"а от как върлува либерастията и боя се смята за лошо нещо"Ей го на типичен представител на балканската *** от която още не можем да се изчистим явно.
55
0
 
60
 
! Отговори
До50 преди 6 години
Кучето ти може да е много по-чисто, по-добро и дори да не хапе като теб, но как може това да се обясни на малко дете!?
54
33
 
43
 
! Отговори
Lora преди 6 години
Детето на някой селски тарикат придошъл от с. Цалапица, Пловдивско, се е уплашило от куче, защото татко му селянина му е казал, че кучетата служат само да пазят овцете и седят вързани в селския двор. Моите деца не се плашат от кучета. Всичко зависи от възпитанието и как на детето се създава разбирането за света.
53
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 53Логика и половина... *** кретeна ти
52
11
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аман от кучкари ... кучето е животно за село, не за града!като искаш куче - бягай на село.
51
2
 
44
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
едва ли баш така е станало, дали е било само уплашване не знам, не съм гледал. но гаранция първо е имало разправии и викове, а от как върлува либерастията и боя се смята за лошо нещо, хората изобщо не си обуздават езика