Майката на Йоан Матев: Синът ми е невинен и разочарован!

Няма неоспорими доказателства срещу него, смята защитата му
20 ное 2017 11:30,
80
Майката на Йоан Матев: Синът ми е невинен и разочарован!
Снимка: кадър Нова тв

"Синът ми е невинен и вече е много разочарован от правосъдната ни система", каза пред Нова тв Сребрина Гаджева – майката на Йоан Матев, който е обвинен в убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина.

Още по темата
Адвокатът на Матев - Стоянка Маркова, пък подчерта, че няма никакви категорични доказателства за това, че именно клиентът й е отнел живота на 15-годишното момче.

"По ножа, с който е извършено престъплението, няма следи от Йоан. Телефонният номер, който е засечен от клетката на мобилен оператор в района на престъплението, не е на клиента ми. В онзи момент той не е носел никакъв телефон", категорична е защитничката.

Дори съучениците на Йоан не казвали категорично, че именно той е човекът от разпространените от полицията видеозаписи от минутите след убийството.

"На местопрестъплението са открити следи от кръв на две жени или момичета – по салфетка и тоалетна хартия, които били хвърлени до пейката, на която издъхна Георги", каза още Маркова.

Майката на Матев каза още, че показанията на по-малкия й син Марсел, който каза, че брат му му е споделил подробности за убийството, не са взети "съвсем коректно".

"След разпита Марсел беше изключително травмиран", каза Гаджева.

Тя отрече Йоан да е променил начина си на живот и външния си вид в месеците след престъплението, както твърди прокуратурата.

"Той постоянно тренира фитнес, а не смятам, че това да пораснеш в тийнейджърските си години, е престъпление", категорична е майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
34
 
! Отговори
Gogo преди 6 години
До АнонименМайката е била журналист в Нова, ще го оправдаят въпреки че има достатъчно доказателства...
53
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Синът ми е невинен и вече е много разочарован.........................а на почернената майка синът и е под земята и е безкрайно щастлив !
52
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
завалийката. живи да ги ожалиш.
51
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма грам съвест и достойнство. До последно ще се бори да отърве синчето убиец.
50
2
 
46
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Нахалница!
49
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"По ножа, с който е извършено престъплението, няма следи от Йоан."===Ми няма следи, защото ги е заличил, пък и да не е, ножът е седял в шахтата две години. А как така братът на Йоан им е казал къде е ножът? Откъде е знаел?
48
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази тлъстата на снимката в последните години преживяваше от откровени измами. Синчето й е достоен неин наследник. Твари!
47
3
 
47
 
! Отговори
123 преди 6 години
Разочарован, но жив!
46
3
 
60
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
Като не им станаха номерата с възпрепятсване на получаване на призовките, започнаха телевизионните изяви. Защо досега тази кака не се показваше по телевизиите, а бе направо в нелегалност. Дали криенето толкова години, сегашните номера и видно от поведението на майката, домашната среда ще имат тежест при мерките за неотклонение и присъдата, ако има такава.
45
4
 
68
 
! Отговори
Психодиспансер преди 6 години
Госпожо само да ви кажа, че в обозримо бъдеще ще разберете по тежкия начин, какво сте родила, отгледала и възпитала. Този фитнес човек и с вас ще се отнесе по същия начин, както с момчето. Но не изпитвам някаква жал към вас
44
51
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата работа е супер грозна и миризлива още когато Марсел обвини брат си за убийството.Това беше супер отвратителна постъпка от страна на Марсел равностойна на Братоубийство и изключително грозно предателство.Кой Брат би предал брат си!?! Само този които има някакви тъмни мотиви.Марсел им показал ножа! Защо не погнат Марсел .Май само той е знаел къде е ножа!!!За мен по малкия брат е изчадието Адово!!
43
3
 
39
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
До AliceПознай от първи път? Мит-ни-чар! Чадо на журналистка и митничар. Жив да го ожалиш.
42
3
 
55
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
Как няма да е разочароване? Всички други ги пуснаха с по-леки мерки неотклонение и те "духнаха". Само за нейния син мандалото хлопна. Това си е жива дискриминация. Не, че и той ще получи заслуженото.
41
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само е убиец!!!. А как братът е дал показания няма никакво значение, дал е точно описание къде е бил скрит ножа. Много ги жалят даже, трябва да им хвърлят един здрав, докато разберат точно какво е станало и от там в някой лагер до края на живота, да си изкарва съм храната.
40
4
 
53
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Правилно! Виновната е тя,защото децата са това,което направят техните родители от тях!Нека натикат нея в затвора!
39
1
 
44
 
! Отговори
Alice преди 6 години
За пореден път се убеждавам, че като зацикли така някое дело, това не е случайно. Тази жена работеше в някоя от телевизиите, мисля, че беше репортерка в Канал 1 (не съм сигурна за телевизията, но съм сигурна, че работеше в Телевизия). Ако някой се сети, може да се разтърси. Ако стане ясно кой е бащата, може би това ще е поредното дело, което ще се проточи и Йоан Матев ще отиде при убийците от Соло, шофьора, който прегази мотористите и още много други. които избягаха от правосъдието в чужбина.
38
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе оная варненската Шмайзер дето й намериха мъжа удушен от нея, 3 години вече се мотае по съдилища, че и подкупи дава, да не си мислите, че някой ще се разбърза да изследва това дело? хич не им пука на прокурори и съдии кой виновен и кой невинен, хората чакат коледните добавки.
37
3
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Полицията не разполага с никакви доказателства.Дори малкото косвени които имат са съмнителни и са напълно недостатъчни да го осъдят.Най-вероятно ще го държат още 6 месеца в Ареста,делото ще пропадне и Матев ще осъди България в Европа да му заплати по 500 евро обезщетение за всеки ден прекаран в Ареста.Матев ще се замогне от нашите данъци а про.стите разследващи ни лук яли ни мирисали!!!!
36
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на съседа преди 13 години му откраднаха плейъра от колата, през 2014 при пътна проверка, в системата излезе 'замесен в кражба'. понеже е принципен, от 3 години ходи и се разправя, последния път му казаха: то е отдавна, не се притеснявай! независимо дали някой принципно бърза да доказва невинност, нашия съд никак не бърза:) това не е хорейшо, а булгаропитекия; едно такова дело може да се точи поне 8 години. ако си невинен, животът ти е разсипан, ако си виновен, само се подхилкваш и чакаш.
35
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В първите съобщения описаха ножа като тип пеперуда-бързо разтварящ острието при добро обучение,манипулиране с него,с нанесен бърз внезапен точен удар с дълбочина на прорезната рана-13 см.без информация да е намиран на мястото на убийството и наоколо доколкоз убитото момче е смогло да се предвижи до пейката да позвъни до родителите си дали в движение или вече приседнало на нея за последно кат не могло да каже кой е познат/непознат/,сега подробности кой видя,скрил ножа/не/тоз с взимане от мястото.