Агресия, саморазправа и едно счупено огледало: Мутренско! Докога?

Гледка от софийски булевард възмути потребител в мрежата
16 мар 2018 09:15,
239

Снимка: Facebook, Plamen Nikolov

Шофьор засича друг, изскача от колата, отива отзад и почва да рита, чупи и да се разправя. Звучи познато сякаш.

На тази гледка се е натъкнал мъж в София. Шофьор с Audi минава пред друг, бие спирачки, слиза и отива до колата зад него. Рита огледалото, чупи, отваря вратата за саморазправа.

"И да не си помислите, че съм заснел и това е новият тъп руски или български блудкав сериал от онези с, които искат да ви приспят вниманието, че не сме мутренска държава", пише Пламен Николов във Facebook.

"И като правят закона сега за неизбежната самоотбрана и отричат нашето право на такова, а те живеят във вили и къщи с високи огради, до зъби въоръжени охранители да ги пазят, нека се сетят, че от Отеца в небесата никой няма да ги опази", възмутен пише очевидецът.

Тази сцена завършва без особени пострадали - едно огледало, един може би уплашен шофьор. Очевидци от близкия трамвай, други участници в движението - безучастни свидетели.

Тази гледка е ежедневие. Саморазправа с бухалки, агресия, заради отнето предимство на светофар. Клаксони за онези, които са дръзнали да карат бавно.

И този път е ясно, че дори и да се самосезират институциите и да издирят мъжа, чието лице и номер на колата ясно се вижда, особен ефект няма да има. Порицание? Глоба?

Порицанието и глобата няма да спрат следващия, решил да излее агресията си върху друг човек на пътя - било то шофьор или пешеходец.

А ако нападнатият си отвърне... може и да излезе виновен и наказан. Доста бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
23
 
! Отговори
MMA преди 6 години
Този е страшна каратека, нема огледало,което да му се опре! Направо е за световната федерация!
163
4
 
12
 
! Отговори
ok li ste преди 6 години
ei zaradi takiva se iznesohme ot Bulgaria. Haide patriotchetata deto smelo se boriat s trudnostite v BG. Kriete se zad monitorite i ste patrioti, zashtoto ste ostanali v BG. Prosto edna malka chast ot hora v BG e super uredena za smetka na drugata po goliamata, koiato e samo ot "zleta" po defolt i osven da piat rakia i da gledat Planeta, drugo nemogat. Na Zapad nikoi ne iska vseznaeshti myrzelivci.
162
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е до тук докара ГЕРБ народа...и народа мутренски както управниците
161
0
 
11
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименКаквото и да е направил, това не е основание да спреш по този начин и да се саморазправяш! Трябваше да мине един камион, да отнесе вратата на аудито и той щеше да е виновен!
160
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой, ама никой, не спира посто ей така за да бие друг! Кой знае, "пострадалия" каква простотия е направил без изобщо да разбере. После се изкарва невинна жертва, а ако и "лошия" е с по лъскава ведна го класифицираш като мутра. Ще трябва да разберете най-накрая палячовци, че ако искате да няма подобни изцепки, ВСИЧКИ трябва да си променим нагласата и оведението!!! Проблема не е само в биячите а във всички нас!!!
159
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
голям бабаит пред дядото... ама ако сина му беше треньор на делфини щеше да види той как се пере кафяво от гащите!
158
0
 
4
 
! Отговори
пп преди 6 години
До Анонименвесело) ама когато силите са неравни, не е нормално
157
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако бяхме цивилизована демократична държава като краваристан, тогава двамата шофери щяха да си организират една престрелка и да се разберат като мъже.
156
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво се оплакват някои, ето това е истински "мъж", а не някакъв ***.
155
1
 
25
 
! Отговори
А-ноним-Ен преди 6 години
Някой да очаква нещо друго да се случва в Чалгария?!?
154
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази бяла Астра много ми прилича на полицейска, да не би някои служители на МВР просто ей така да са подминали. Не бих се учудил, мишоци!
153
1
 
2
 
! Отговори
От 151 преди 6 години
До 155. За конкретния случай си давам мнението на база натрупан опит. А вие на база на какъв опит си давате мнението за мен ? Нито ме познавате, нито знаете какво правя, за да променя положението в държавата. Очевидно сте голям "експерт" в оценката на хората само от един коментар към статия ! При тази ситуация аз също бих се обадил на 112, но просто коментирах какъв е смисъла от това действие ! Лек ден.
152
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпрос в кой град в България живеят най-опасните мъже според вас.
151
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До-155 Прокурорите масово за корумпирани укриват улика и защитават бандити за пари спешно Бойко Борисов трябва да направи мощна акция срещу корумпираните държавни служители!
150
1
 
5
 
! Отговори
До 151 преди 6 години
Ето заради такива големи "експерти" като теб нищо не се случва. Дай му да само да мърмори, но ако го накараш той самия да направи нещо, ще измисли хиляда оправдания за да не го направи - гнус ме от такива деграданти като теб. Да това е дребно хулиганство, но ти можеш да го съдиш персонално, както за нанесените щети, така и за причинения стрес.
149
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Братлета на полицията не разчитайте трябва да се възстановят Вис и да пазят хората от бандитите второ да се пуснат от всички затвори торторите и най-опасните като Бисер Манолов и да и се даде право те да раздават правосъдие,също и на легионерите много българи са били в френския чуждестранен легион наскоро един побърка едни пишман ченгета даже и стреля по тях малко им е те са корумпирани поне по-голямата си част!
148
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако знае, че може да получи куршум в корема щом се доближи до водача на другия автомобил, много се съмнявам, че ще излезе!
147
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 6 години
До яаоьяаоьяТи Фитипалди ли си? Големи майстори на волана сте! Смятай, колко ти е акъла, щом си готов да направиш на някой нещо, за това че е допуснал грешка! Ти очи и огледала нямаш ли, за да отреагираш по някакъв начин?
146
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи това се води дребно хулиганство, дори и да се обадиш на 112, ще ти регистрират сигнала и после най-много МВР теб да търси, защото ти има телефона, а не хулигана, а ако случайно пък го задържат ще е за 24 часа и толкоз, някоя друга глоба може би ? По-добре да го снимаш и после в новините, макар че и това в тази държава май ще си е пи ар за тоя май.муняк. Ей заради такива индивиди България е на такова дередже, не заради политиците !
145
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЗакривай, файда нема