Столичните полицаи до един на крак за мача ЦСКА - Левски

Футболната среща е утре на националния стадион
10
Столичните полицаи до един на крак за мача ЦСКА - Левски
Снимка: Булфото, архив

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящата футболна среща от турнира "Купа България" между отборите на ЦСКА и  "Левски" утре от 18 часа на Националния стадион, съобщиха от МВР.

Преди, по време и след провеждането на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

На изградени контролно - пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Планирани са стриктни действия за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/. Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

За да бъде избегнато струпване, СДВР приканва зрителите да се възползват от по- ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 16 часа.


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Мара преди 9 месеца
Пак глупости!Стига с тия полицаи!Те се занимават да пазят футболни срещи и скорост на колите.Кой ги измисля тия задължения вместо да си вършат добре работата за която е създадена полицията в целия свят,да служи и да защитава хората да живеят и работят нормално.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
колко е ненужно да се хвърля толкова полицейски ресурс и пари за охрана заради някакви футболни ***,просто ги оставете да се пребият
6
2
 
3
 
! Отговори
КЗЛ преди 9 месеца
КЗЛ Але але але
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Малоумна Статия за *** написана(пардон копирана) също от Малоумница
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да пазат малоумнците да не се изтрепят на стадиона - ОК.
А за друго......?????
3
9
 
11
 
! Отговори
Кзл преди 9 месеца
Само ЦСКА СОФИЯ
2
5
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 9 месеца
До 1

А така де
1
11
 
9
 
! Отговори
1914 преди 9 месеца
Само Левски Оле...