Въпреки извинението: Стотици на протест срещу Симеонов

Шествието на майките стигна до сградата на НФСБ
24 окт 2018 19:56, Красимир Ангелов
76
Въпреки извинението: Стотици на протест срещу Симеонов
Снимка: БТА

Протестът с искане за оставка на вицепремиера Валери Симеонов продължава и тази вечер в София.

Майките на деца с увреждания и граждани не приемат сутрешното извинение на Симеонов и го определят като поредната гавра както с хората с увреждания, така и с цялото общество.

Още по темата
"Това извинение беше направено под натиск, без никаква искреност и час, след като е заявил, че няма да се извинява, коментира Весела Одажиева, представител на протестиращите майки.

Тя допълни, че протестиращите не са искали извинение, а искат оставката, защото са наясно, че един човек, който се изразява по този начин, няма как да се извини искрено и да осъзнае своите думи.

Протестиращите се събраха пред сградата на МС, а по-късно поеха и на шествие, което достигна до централата на НФСБ, която се намира на улица "Раковска" в столицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
7
 
! Отговори
До 64 преди 5 години
Ама като издържаш урковците от гетото не ти тежи, нали? А и срещу тях не смееш да излезеш! Срещу майките е лесно!
56
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално е държавата да се грижи и издържа деца и възрастни с тежки увреждания. Но не се чувствам длъжна да издържам и майките им и бащите им... Скоро очаквам и бабите им да излязат на протест за издръжка.
55
2
 
0
 
! Отговори
До Цеко преди 5 години
Ти и аз,и много други ги даваме.....за ***.По-спокоен ли си сега?
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 35Не приемам само тази част от коментара ти, в която се казва, че в друга държава е нормално инвалидите да спят под мостовете и да умират, ако не са плащали осигуровки.Като не е адекватен или е прикован на легло, той няма как да се осигурява. Всяка държава може да осигури подслон и грижи за такива хора, но и техните близки би трябвало да се съобразяват с възможностите на държавата и с останалите проблеми, които тя трябва да решава.
53
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо диабеците не протестират
52
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой НЕ Е ГЛАСУВАЛ и КУКУндрела ,Славун,Лицемерите и 2% на червенобузия да са на власт ЗАТОВА Е СИМЕОНОВ!Е,не можете да го преживеете,значи на следващите избори НА ИНАТ ще гласувам за Симеонов.Дано има повече гласове да гледам гърчове от ллеву и десну.ЕДИНСТВЕНИЯ ПОЛИТИК КОЙТО В СЕГАШНИЯ ПАРЛАМЕНТ НЕ БЛИЖЕ РУСКИ БОТУШ,не могат да му го простят,нито ГЕРБ дори но няма как.
51
4
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Другарката Тъжна в одаята си първо да обясни:1. Защо не се вдигнаха, когато Глинка, пасивният любовник на Пепи, осъди еднолично диабетиците на смърт от днес за утре? Децата-диабетици също са деца с увреждания.2. Къде са бащите на техните деца?3. Не е ли върхът на цинизма да получаваш по 930 лв. за дете, при положение, че родителите на децата-диабетици получават толкова общ сбор?
50
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-долу колегата пише, че майките три месеца стояли на палатки пред Народното събрание. Колега, ако аз стоя там толкова време вече да съм умрял от глад.
49
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарки майката на всички протести Йоло Денев там ли е,или му е студено доста е възрастен вече,а бабата с метлата,ох и тя възстаричка да е жива и здрава,а оная рошавата с червената коса,баба БАРБАрян там ли е??Май днес сте сами да крякате,що така,защо червенобузия и корнела не са с вас рамо до рамо в "борбътъ?А лиглата снощи от референдум многострадащата Мира там ли е,а Чешмеджиева,а Хекимян,а лицемерите,а Славун,ЗАЩО СТЕ САМИ??Защото е ..студено нали!!Патки......
48
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не е гласувал Симеонов да е на власт нали?Какво прави начело на държавата ?
47
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинисапакбе.Кокала,Валери мисли за кокала!!!
46
11
 
7
 
! Отговори
сидер ага преди 5 години
ех валерка, що ти трябваше да се закачаш с тези белобради майки шкембелии.
45
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ааа, нямали какво да губят тези хора :)..имат, имат. ще секне едно финансиране на ''масовия'' протест. а принципно погледнато, министър с такава уста не може да просъществува в бяла държава.
44
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Три месеца майките на децата с увреждания стояха в палатки пред Народното събрание.Всички политици се правиха че не ги виждат,заобикаляха ги.Сега всички са загрижени за тях ,че Валери Симеонов ги бил обидил.
43
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма какво да губят ли а едни 1200,1300 лв,месечно да не ги губя аз?Самото това говорене доказва че сте/са платени пък ако искате и хастара си обърнете да казвате че не сте/ са.Ние трябва да не сме държава да се позволява такава слободия,безобразие.КОЙ ВДИГНА ПОМОЩИТЕ ДО НАД 900ЛЕВА БЕ ПАТКИ,НЕ БЕШЕ ЛИ БОРИСОВ А КОЛКО БЯХА ПРЕДИ НЕГО?НАГЛЯРКИ ТАКИВА айде да не ви наричам с други епитети....
42
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пишман протестъри в пишман количество искат оставката на пишман министър с пишман възпитание в пишман държава.
41
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
собствениците на нощни заведения, на които въпросният ''министър'' правеше проверки през лятото, вероятно може и да се съберат ''стотици' на протест. но така оставка не се иска. най-много да поостане още 1-2 години и да му се качи самочувствието.
40
10
 
9
 
! Отговори
До 41 преди 5 години
Това е протест! Когато плащаха, по улиците бяха кресливите красиви! Сега е въпрос на оцеляване за майките и на солидарност от останалите. Жалко, че цинизмът на Симеонов тревожи толкова малко хора!
39
2
 
4
 
! Отговори
?!? преди 5 години
Да изказваш мнението си грубо е признак на лошо възпитание, но други да ти кажат какво е искал да каже. Е доказателство, че си ниско интелигентен.
38
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 40И кого ще победят? Най-много предсрочни избори и пак същото.