След жестокостта в "Надежда": Непознати майки с мечета и мъка...

Дарина и малката й дъщеря бяха застреляни снощи
30 окт 2018 16:30,
27

Гражданска инициатива събра майки с деца, за да почетат паметта на жестоко убитите в столичния кв. "Надежда" Дарина и дъщеричката и.

Гражданите оставиха цветя, плюшени играчки и запалиха свещи. Събралите се споделиха, че не познавали лично жертвите, но са виждали младата жена да разхожда детето си в парка, пишат от телевизия Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Повечето граждани са шокирани от инцидента, в който отново е замесен служител на охранителна фирма.

Припомняме, че в столичния квартал "Надежда" 26-годишния Викторио нахлу в апартамента на своята приятелка и я уби, а после застреля детето им и направи опит да се самоубие.

Съседи разказват, че мъжът живеел с убитата жена, но отношенията им приключили наскоро. Викторио убил жена си с два изстрела, взел детето и се качил на такси. Именно таксиметровият шофьор се оказал ключов за бързото откриване на убиеца.

Той се обадил в полицията и съобщил, че мъж с дете се е качил в колата му в "Надежда", заплашил го е казал му е първо да кара към Благоевград, след това си е променил мнението и го е насочил в друга посока, а след това го е принудил да спре до Горни Богров и с детето влязъл в храстите.

Прострелял момиченцето в дясното око, а себе си – леко одраскал при опит да се самоубие. Двамата са били настанени в болница, където бебето почина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 16Тия, дето са чували писъците, не са тези, оставящи мечетата!Ама трябва малко да помислиш по това.
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да ги прости!Някак си обаче ми липсват рокерските мотошествия...Защо е тази разлика в сравнение само с преди 3 седмици убийството на друга млада жена - Виктория в Русе?Защо??
19
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати и фалша.На година в България умират по 110 хиляди души.Много от тях млади хора.Ако трябва всички да ги жалим,няма да можем да живеем собственият си живот.Човек не може да поеме мъката на целият свят.Непознатите хора си остават такива.Все едно да тръгна да жаля децата,които са умрели в самолета,който падна в Индонезия.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя е охранителната фирма?Проверява ли на психотест на кого дава оръжие?Или го раздава хей така,срещу подпис?Като мотика, например.
17
1
 
9
 
! Отговори
Край преди 5 години
За съжаление такива хора са непредвидими. Познавам човек който години наред възприемах като напълно нормален и високо интелигентен човек, който обаче развива мании. Беше решил че жена му изневерява и нищо не можеше да го убеди в обратното. Здравия разум напълно ги напуска и вижда навсякъде потвърждение на манията си. Гадини наред бях готов да се закълна в него а той се оказа просто луд.
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aйде беее, на полицията не и се работи и по стар милиционерски обичай си измиха ръцете по най-лесния за тях начин, като постфактум наклепят момчето, че уж не бил с акъла си и говорил врели-некипели като се жалвал от жена си.Не оправдавам убийството, но и да го докарат до лудост си е престъпление. А както знаем, лудите не ги съдят. Той нали е бил охранител, значи се очаква, че е имал медицинско от психодиспансер, че е редовен с главата. Освен ако и то не е купено, че се раздават като топъл хляб.
15
4
 
9
 
! Отговори
Омут и Шехерезада:) преди 5 години
Тя и Меркел носеше цветета и мечета, ама...те така те!
14
10
 
9
 
! Отговори
Буги барабата преди 5 години
Абе вместо мечки да спрат да се ровят у фейсо , и да слагат роги ...и ще се получат нещата!
13
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това с мечетата символизира липсата на оригиналност и показва какви имитатори са българите. Имитираите запада,защо не! пълни зомбита. България като цяло започна да имитира САЩ с нейните трагедии, но какво да правиш като информационната пропаганда и фалшиви ценности ви пробиав от всякъде, особено ваз жените и как вие се дъжите!
12
8
 
16
 
! Отговори
Унуфри преди 5 години
...и после ш са постнат у фейса, ша вдигнат скандал на мъжо си до степен - и тези деца не са от теб....ша си пуснат у тв-то турската сериалка, ша жулнат бутилка вино, пак ша джурнат фейса ...ша си изслушат любимата пайнер певачка с хита "Давам пичка за паричка" и ша заспат доволни....
11
12
 
5
 
! Отговори
Гольо преди 5 години
И Аз ше излезем у парка с едно мече и кутия за обувки ...!Ега ми напълнат кутията с пари ,бе....!!
10
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хроничното стоене в парка по майчинство поражда у някои жени неспирно желание за получаване на внимание, тези май са от тях. Мир на прахта на момичето и бебето й, но за мен това са сълзи от показност. Ако искат да помогнат наистина да дарят пари на семейството й, какви са тия мечета.
9
3
 
21
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Майки с мачете да не излязат...
8
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не го разбирам това с мечетата какво символизира и кому е нужно, някой да ми обясни?
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една уби баща си в Люлин. И какво стана с трите и дъщери.
6
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5Честно казано аз се съмнявам да го е заплашвал с пистолет и след като го е оставил да си е затраял.По скоро не е преценил адекватно ситуацията(не е разбрал че има реална заплаха за детето)и си е измислил историята с пистолета за да оправдае бездействието си.Не ми се вярва че ако оня го е заплашил бакшиша да не се обади в полицията след курса.Абе оплетена работа
5
10
 
12
 
! Отговори
inatut преди 5 години
Всякак. От надежда до Долни Богров с обикалянето е минимум час.До 3Имаш много възможности в зависимост от ситуацията.Оня го сваля и се сеща, като чул вечерта какво станало, че бил возил някъв с пистолет.. и чак тогава казал.Най-вероятно и на бакша не му е била чиста работата и е гледал да не се набутва
4
7
 
42
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
А бе аз откакто се помня колко случаи е имало бащи или майки децата си да трепят, или деца родителите си, или всички помежду си или заедно да се затрият, ама таквиз зайци и мечоци или свещи чужди хора да палят нивгаж го е нямало...Хората са казали-на чужд гроб не се плаче! Оставете туй на роднините а вий си гледайте вашта челяд и ваште си мъже и гледайте туй с вас да не са повтори...Прекалените Светци и Господ ги на тачи, та гледайте си ваште семейства и на дърво чукайте а на убиеца-само въже!
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2Как да го спаси според теб.Като в американски филм ли
2
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селските кърмачки от мола, сега мечета ли ще разнасят.