Дете в болница, пребито от учител по физическо?

11-годишното е в "Пирогов" с травма на главата
6 ное 2018 13:15,
70
Дете в болница, пребито от учител по физическо?
Снимка: Getty Images

11-годишно момче е в "Пирогов" със съмнения за комоцио след инцидент в столично училище, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в София.

Детето се оплакало от световъртеж пред пристигналите на осмата минута лекари. Те установили и следи от удари по тялото му.

Момчето заявило, че е било пребито от учителя си по физическо.

Директорът на училището отрича за насилие, но преподавателят не е в сградата, съобщи bTV.

На този етап няма повече подробности за обстоятелствата около инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Ачо преди 5 години
Извинете се бе Цветелинчо Димитров
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Собствениците са си получили кинтите, а "журналистите" - долни жалки мършоци от най-крайно забитите села без никакъв друг шанс за реализация - стотинките. И имаме новина и коментари. Не се занимавайте с този гаден прогнил сайт, не си струва нервите. Има много други, които сервират по-добро съдържание, макар и с регистрация, за да коментираш. Тези тук са най-гнусните провокатори и само им пълните гушите, коментирайки под бледите им неграмотни публикации.
54
2
 
8
 
! Отговори
Фейк! Фейк! Фейк! преди 5 години
В Б..л..иц вече качиха интервю с учителя.Питието му е ударило шамар, защото даскалът се осмелил да му направи забележка.После учителят го завел при директора, но ча..вето се отскубнало и избягало, а след това дошла цялата индийска фамилия, за да иска обяснение. Как така даскал е посмял да води детето им при директора? Какво от това, че тяхното дете е ударило шамар на учител? Как така даскалът ще смее да му прави забележка, че пречи на останалите ученици? Ами играло си е детето, що да учи?!
53
5
 
1
 
! Отговори
47, преди 5 години
Ето и ти пишеш нещо и след теб стадото ще тръгне, повярвало на поредната писаница. А ти откъде пък имаш информацията?Ако това момче на 11 години е влязло в час, в който е имало учител, това не е причина да се раздават шамари. Или твърдиш, че възрастен учител не може да го хване и да го заведе в дирекцията,а единственото, което може да направи, е да го ошамари, излагайки се на опасност от обвинение в причиняване на телесна повреда?Не се действа така-с бой. Не твърдим, че знаем, какво е станало.
52
0
 
4
 
! Отговори
53, преди 5 години
Прав си. Не знам защо такъв проблем имат с кадрите. Но че имат такъв е очевидно.
51
0
 
11
 
! Отговори
Към редактора преди 5 години
На днес.бг искам да кажа, че вече изобщо не ги чета, а влизам тук единствено заради коментарите. Статиите и заглавията им стават все по аматьорски и примитивни, необективни и пълни с правописни и фактологични грешки.Срамота.
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа срама нямате ей
49
1
 
3
 
! Отговори
Макаренко преди 5 години
По мое време такива световъртеж и бяха изключени.
48
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 48Няма да има никакво наказание.Измислиха понятието Хиперактивни и задължиха училищата да работят с тях.В класа на сина ми имаше такова дете.Към него бе прикачен психолог и ресурсен учител който стоеше в коридора или на последния чин по време на час за да го контролира(пази).Когато от Училищния инспекторат идваха да проверят как се развива детето винаги възлагаха на училището допълнителни изисквания.И познай.Директора няма право да го изключи от учирище.При никакви обстоятелства.
47
1
 
2
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До ЖенаПрочети коментар 47Ква я мислехме а каква излезе
46
1
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ако версията на учителя се потвърди, какво ще е наказанието за ученика, къде са педагогическите стаи, всичко ще утихне, това дете е ясно, че няма място в обществото, да налита на преподавател, а медиите търсят само евтини сензации, *** заглавието и овцете накацаха веднага, слаба журналистика на преписвачи и непорверени факти.
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Детето се оплаколо от световъртеж пред пристигналите лекари (8 мин след инцидента). Момчето заявило, че е било пребито от учителя си по физическо. Версията на директора е обратната - твърди, че проблемният петокласник е нахлул в час на третокласници и даже е посегнал на преподавателя. Учениците присъстващи в часа също потвърдиха тази версия. Учителят, ударен от детето, е в полицията, за да подаде жалба.
44
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Taksa laji na gerb i velikite patrioti na vs milioneri 38 % danak na milionite i miliardite im na normalnite 10% e ok danak bokluka e holjam v sifia plajove mischki pikni *** gandakova da slese ot slujebnia djip i pe6a sa da vidi s i da vseme da 4isti s 4inovnizite i jeni alloholi4ki v obschtinite vartat horata samo
43
1
 
2
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Единия - строител на днешна България.Другия - строител на утрешна България.Закривай !!
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По статията никой не е работил а е просто преписана. Ако беше работил, щеше да каже поне кое е училището, за да има малко разлика с други сайтове, които доста по-рано пуснаха абсолютно същия текст.
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 41"понякога от тях ставаха хора"Хора ли, това звучи несериозно! Събуди се ако можеш!
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да му мислят чепатите жени. Онези благите ако искат ще се размножават и бракуват, колкото желаят. Ти за леличките грижа не бери. Старите моми са с проблем. Онези с децата женените дори и разведените тези които живеят на семейни начала не се занимавай с тях. А и те едва ли знаят за жалкото ти съществуване.
39
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време, учителите често ошамарваха *** и понякога от тях ставаха хора. Сега е безнадеждно!
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е в графа крива матка Стара мома жената. Смятай хем да е грозна външно хем нефелна вътрешно. Напротив втори път ще се омъжи ако желае! Да му мислят чепати те жени.
37
4
 
12
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До Жена 28Ти си пълно куко ако вярваш че учитела му е вкарал юмрук в главата или го е съборил и изритал.Прочетохте провокативното "пребил" в заглавието и сътворихте филм на ужасите